Kardeş lohusa donunu nereden aldın birde bedene nasıl karar verdinBende bi penye Bi şık gecelik koyucam üçüncü pijamayıda ekleyebilirim nolur nolmaz diye
Venüs jilet benimde yanımda olucak
Bi tane elbise koyucam ertesi gün hem çekim hem hastaneden çıkarken giymek için çok cafcaflı değil normal düz renk
3 lohusa donu Bi tane emzirme sütyeni
Diğerleri saydıkların gibi bakım ürünleri canım aynı ek olarak maşa ve düzleştirici
Ya kizlar sizlerde de oluyo mu bilmiyorum ama ben bazen boyle cok heyecanliyim bebegim olacak diye cokta seviyorum isteyerek de hamile kaldim .Bazen de boyle bir sıkıntıli halim oluyo nasil olacak bakabilecek miyim gece nasil kalkacagim vs boyle seyeler aklima geliyo bir depresyon halleri oluyo ya ara ara. hormonlarla mi alakali acaba.Ablama sordugumda hamilelikte oluyo ara ara der ama bazen bana cok zor geliyo.
Eger yuksek cikmiyosa degerim Ayda 1 kontrol.Ama yuksek ciktigi zamanlar 15 gun sonra cagirdigi 3 hafta sonra cagirdigi oluyo idi.Degerin bulundugumuz.haftaya gore yuksek degil canim.Doktor bana bu.haftalarda 3.50 altinda olmasi.yeterli demisti.Benim de bir ara 3 lerde dolanip durdu 3.64 gibi baktik yukseliyo dozunu arttirdi artis durdu yani suan 2.13 Kac aydir da olcunlerde 2 lerde ama degisiklik gosteriyo siniri asmiyo yani.tsh ı yüksek çıkan kızlar bi bakarmısınız şimdi benim ysh yüksek çıktığı için dr gittim ve euhyrox 50 ile başladık 3 hafta sonraki kontrolde 2.40 a düşmüştü ve dr 50 ile devam etmemi istedi dün tekrar ölçtürdüm ve 3.22 çıkmış şimdi dr la telefonda görüştüm ve 12.5 mcg daha yükseltti yani toplamda 62.5 olacak
Sorum şu sizler tsh ınızı ne sıklıkla ölçtürüyorsunuz ve değerleriniz kaç çıkıyor birde kullandığınız dozlar nedir
Bir de tsh ölçtüreceğiniz zaman ilacı içmiş olarak mı gidiyorsunuz içmeden mi
Onu bende anlamadım da yanına küçük kutular koymuşlar ilk dişi vs hatıra saklayabilmek için birde bir kaç renk iplik.
Analdim canim Allah yardimcimiz olsun guzelce bakabiliriz insallahİlk bebekte oluyor canım.Ikincide de oluyor.Bende ikisine yetebilecek miyim kaygısı yaşıyorum.
aaa evet bak ben dışarı çıkarken giyecek birşey koymadım iyiki söyledinBende bi penye Bi şık gecelik koyucam üçüncü pijamayıda ekleyebilirim nolur nolmaz diye
Venüs jilet benimde yanımda olucak
Bi tane elbise koyucam ertesi gün hem çekim hem hastaneden çıkarken giymek için çok cafcaflı değil normal düz renk
3 lohusa donu Bi tane emzirme sütyeni
Diğerleri saydıkların gibi bakım ürünleri canım aynı ek olarak maşa ve düzleştirici
tamam canım çıkarmayacağım o zman böyle kalsın 3 iyi, ev de yakın alın gelin desem alırlarda işte kafamız rahat olsunBence çok değil pijama canım ben 4 gündür hastanedeyim 3 defa degistirdim çok terliyorum kendimi rahatsız hisediyorum. Iç çamaşırı ve pijama koy bi kaç tane gerekli
Bende içip gidiyorum ama aile hekimi kafamı karıştırdı içmeden gelmen gerekirdi filan dedi halbuki dozun yeterli gelip gelmediğini anlamak için içip gitmek mantıklıBen hamileliğin başından beri kullanıyorum 50 mg hiç değiştirmediler burda sonuçlar doktora gidiyor bi sorun olmadıkça bize söylemiyorlar 2 ayda bi kontrol ediyorlar ilacı içerek gidiyorum zaten sabah aç karnına içiliyor ilk işim onu içmek oluyor. Kahvaltıdan en az yarim saat önce almak gerek.
Teşekkür ederim canım peki seninde gebelikle birlikte mi çıktı öncesinde de var mıydıEger yuksek cikmiyosa degerim Ayda 1 kontrol.Ama yuksek ciktigi zamanlar 15 gun sonra cagirdigi 3 hafta sonra cagirdigi oluyo idi.Degerin bulundugumuz.haftaya gore yuksek degil canim.Doktor bana bu.haftalarda 3.50 altinda olmasi.yeterli demisti.Benim de bir ara 3 lerde dolanip durdu 3.64 gibi baktik yukseliyo dozunu arttirdi artis durdu yani suan 2.13 Kac aydir da olcunlerde 2 lerde ama degisiklik gosteriyo siniri asmiyo yani.
Benim ev hastanenin bazı odalarından gözüküyoaaa evet bak ben dışarı çıkarken giyecek birşey koymadım iyiki söyledinpijamayla eve gideceğim bana kalsa , bende rahat bir elbisem var onu koyayım, kapalı olunca koymadım bone eşarplar var onlardan süsletip takacağım, ayrıcada taç işte yeter tamam hah hazır sayılırız o zman dans
Birol iç giyimden aldım canım normal gündelik ne beden giyiyorsan M ise M L ise L al canımKardeş lohusa donunu nereden aldın birde bedene nasıl karar verdin
Hamilelikte çok değişiyor malesef .o yüzden hep kontrol edilmesi gerekiyor.Bende içip gidiyorum ama aile hekimi kafamı karıştırdı içmeden gelmen gerekirdi filan dedi halbuki dozun yeterli gelip gelmediğini anlamak için içip gitmek mantıklı
çok tedirgin oluyorum şu tshdan bi yerinde durmadı ilaca rağmen
Hahhaaaaa evet bak ben dışarı çıkarken giyecek birşey koymadım iyiki söyledinpijamayla eve gideceğim bana kalsa , bende rahat bir elbisem var onu koyayım, kapalı olunca koymadım bone eşarplar var onlardan süsletip takacağım, ayrıcada taç işte yeter tamam hah hazır sayılırız o zman dans
Nası yaa valla yıkardım o hastaneyiSordum canım, hatta bebeğinin hareketlerini hissediyorsun zaten. nadir gel, gelmene gerek yok falan dedi. O Hastane bir sefer bile usg kağıdı vermedi. Özel hastaneye gitmeye başlayacağım artık sanırım.
depend külot almıştım ekstra lohusa küloduna da gerek var mı meylencim?Birol iç giyimden aldım canım normal gündelik ne beden giyiyorsan M ise M L ise L al canım
Canım memeye alışması için ilk zamanlar biberon sakin vermeyin demişlerdi. Ben yetmezse ilk zaman sadece enjektörle verdim sütü sonra gerçekten ben varsam asla biberon istemedi. Bazı durumlarda meme reddi olabiliyor çünkü bence biberon koymayinBiberon koymakta yarar var formül mamadsn ziyade memeyi tutmazsa sütü sağıp vermek gerekebilir canım
ilk günden eksiğe alişan bir oğlum vardı çok rahat ettim.Ee emmezse parmakla falan destekliyormış öyle bişey mi yapıcak ki acaba
Ben bide hemen emziğe alışsın istiyorum inşallah tutarsa ne zaman vermek gerekir onu merak ediyorum 3 haftadan sonra verin falan diyo kaynaklar ama
Benim babamda erzurumda okumus. Annemin dediğine göre orada bir sevgilisi varmış onun ismini koymuş banaAhahah valla
Eski insanlar işte dedem rahmetli biraz çapkındı zaten hatırlıyorum gizli saklı da değildi öyle içi dışı birmişse demek
Ay bunu bende soracaktım ayrıca külot koymaya gerek var mı ki. Yani ilk doğumumda hatırlıyorum hasta beziyle eve dönmüştüm kanama yoğundu dependin üstüne külot giyilmez herhaldedepend külot almıştım ekstra lohusa küloduna da gerek var mı meylencim?
Ay bunu bende soracaktım ayrıca külot koymaya gerek var mı ki. Yani ilk doğumumda hatırlıyorum hasta beziyle eve dönmüştüm kanama yoğundu dependin üstüne külot giyilmez herhalde
Ay bunu bende soracaktım ayrıca külot koymaya gerek var mı ki. Yani ilk doğumumda hatırlıyorum hasta beziyle eve dönmüştüm kanama yoğundu dependin üstüne külot giyilmez herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?