2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Kardeş lohusa donunu nereden aldın birde bedene nasıl karar verdin

İlk bebekte oluyor canım.Ikincide de oluyor.Bende ikisine yetebilecek miyim kaygısı yaşıyorum.

Eger yuksek cikmiyosa degerim Ayda 1 kontrol.Ama yuksek ciktigi zamanlar 15 gun sonra cagirdigi 3 hafta sonra cagirdigi oluyo idi.Degerin bulundugumuz.haftaya gore yuksek degil canim.Doktor bana bu.haftalarda 3.50 altinda olmasi.yeterli demisti.Benim de bir ara 3 lerde dolanip durdu 3.64 gibi baktik yukseliyo dozunu arttirdi artis durdu yani suan 2.13 Kac aydir da olcunlerde 2 lerde ama degisiklik gosteriyo siniri asmiyo yani.

aaa evet bak ben dışarı çıkarken giyecek birşey koymadım iyiki söyledin pijamayla eve gideceğim bana kalsa , bende rahat bir elbisem var onu koyayım, kapalı olunca koymadım bone eşarplar var onlardan süsletip takacağım, ayrıcada taç işte yeter tamam hah hazır sayılırız o zman dans

Bence çok değil pijama canım ben 4 gündür hastanedeyim 3 defa degistirdim çok terliyorum kendimi rahatsız hisediyorum. Iç çamaşırı ve pijama koy bi kaç tane gerekli
tamam canım çıkarmayacağım o zman böyle kalsın 3 iyi, ev de yakın alın gelin desem alırlarda işte kafamız rahat olsun

Bende içip gidiyorum ama aile hekimi kafamı karıştırdı içmeden gelmen gerekirdi filan dedi halbuki dozun yeterli gelip gelmediğini anlamak için içip gitmek mantıklı
çok tedirgin oluyorum şu tshdan bi yerinde durmadı ilaca rağmen

Teşekkür ederim canım peki seninde gebelikle birlikte mi çıktı öncesinde de var mıydı
Ölçüm olacağı günler içip mi gidiyorsun içmeden mi
Beni çok tedirgin ediyo ilaca rağmen bi ayar tutturamadım yüksekliği sıkıntı sonuçta en fazla 5.55 i gördüm oda gördüğüm

Benim ev hastanenin bazı odalarından gözüküyo
Pijemayla gidiveririm noolcak :)
Şaka bi yana da hastaneden çıkarken kate gibi diana gibi bi fotomuz olmasın mı yani koyun güzel ciciler

Hamilelikte çok değişiyor malesef .o yüzden hep kontrol edilmesi gerekiyor.

Hahhaa aynen hastaneye odaklandığımız için çıkışı düşenemiyoruz sonradan aklıma geldi lan ben gecelikle mi eve gideyim dedim öyle ayarladım

Sordum canım, hatta bebeğinin hareketlerini hissediyorsun zaten. nadir gel, gelmene gerek yok falan dedi. O Hastane bir sefer bile usg kağıdı vermedi. Özel hastaneye gitmeye başlayacağım artık sanırım.
Nası yaa valla yıkardım o hastaneyi ayrıca ne demek nadir gel, 32 den sonra her yer en az 2 haftada 1 çağırmalı Nst için

Biberon koymakta yarar var formül mamadsn ziyade memeyi tutmazsa sütü sağıp vermek gerekebilir canım
Canım memeye alışması için ilk zamanlar biberon sakin vermeyin demişlerdi. Ben yetmezse ilk zaman sadece enjektörle verdim sütü sonra gerçekten ben varsam asla biberon istemedi. Bazı durumlarda meme reddi olabiliyor çünkü bence biberon koymayin
Ee emmezse parmakla falan destekliyormış öyle bişey mi yapıcak ki acaba
Ben bide hemen emziğe alışsın istiyorum inşallah tutarsa ne zaman vermek gerekir onu merak ediyorum 3 haftadan sonra verin falan diyo kaynaklar ama
ilk günden eksiğe alişan bir oğlum vardı çok rahat ettim.
Ahahah valla

Eski insanlar işte dedem rahmetli biraz çapkındı zaten hatırlıyorum gizli saklı da değildi öyle içi dışı birmişse demek
Benim babamda erzurumda okumus. Annemin dediğine göre orada bir sevgilisi varmış onun ismini koymuş bana

Canlar ben kontroller için devlet hastanesine gidiyorum 8 haftalıktan beri.Dr dan da memnunum ilgili bi Dr.İlk bebem sezaryen olduğu için yine sez.olacak.Ama odalar 2 kişilik.Kesinlikle yapamam 2 kişilik odada 2 gün.Özeller kıytırık ve bi sürü para istiyolar.Arastirma hastanesinde özel oda istediğim Dr sez.ücreti 400 TL sizce de mantıklı değil mi doğumu araştırmada yapamam? Ve eşimin kuzeni doğum yaptı araştırmada inanılmaz memnun kaldı doğum sonrası ilgiden.Ne dersiniz?

Ay bunu bende soracaktım ayrıca külot koymaya gerek var mı ki. Yani ilk doğumumda hatırlıyorum hasta beziyle eve dönmüştüm kanama yoğundu dependin üstüne külot giyilmez herhalde

Ben sadece hastaneden çıkarken giymek için külot koymuştum.Dependin üzerine gerek olmuyor

Ay bunu bende soracaktım ayrıca külot koymaya gerek var mı ki. Yani ilk doğumumda hatırlıyorum hasta beziyle eve dönmüştüm kanama yoğundu dependin üstüne külot giyilmez herhalde

Ablam yakın zamanda sezeryan doğum yaptığı için biliyorum. Çıkana kadar depend kullandı çok rahat etti ama sargıyı çıkardıktan sonra kesinlikle kullanmamasını söylemiş doktoru. Hava aldırmadığı için. Sargıyı da hastaneden çıkmadan önce çıkardıkları için eve kendi lohusa kilodu ile gitti. Fikir olsun sizlere :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…