2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Tamam kuzum sağol sorarım yine orda inşallah gerek kalmaz biberona ya

Ben de çok kötüyüm 2 gündür ellerim de şişmeye ve uyuşmaya başladı. Bileklerimden çatlıcakmışım gibi hissediyorum
Ay eller çok kötü olur doktora sordun mu canım normal miymiş benim Bi tek ayak bileklerimde oluyo oda ayakkabı giymezsem sıkıntı yok çalıştığım için 9 saat ayakkabıda kalıyo ona bağlıyorum ben bide tuz tabi

Ohh masallah ben daha hiç birşey hazırlamadım neyi bekliyorum acaba

Bende tiroid tahlili için ac karnına ve ilacı almadan gidiyorum.
Kani verince hemen orda içiyorum ilacımı. Eve gelene kadar yarim saat geçmiş oluyor. Kahvaltı ediyorum.

Hahaha ay cok heyecanli canim. Oglusuna da masallah. 24 u de yakin, resmen geri sayimlardayiz ya. Dun-bugun sancilarim oldu ama az, gunde 2 kez falan gbi. Hayirlisi

Ben çiçek sepetinden bebek keki sipariş edicem ve hacı şeriften irmik helvası. Bir de arkadaşım gazoz şişesi süsleyip ona da şerbet yapacak :):) Bunlar hastane için evi sonra düşünürüz :)
Bizim hastane odayı susluyormus balonlarla tüllerle fln. Bende sadece çikolata yaptırdım :) yeter diye düşünüyorum. İkram çok olursa gelen gitmez bı turlu gerek yok iyi ağırlamaya o kadar
Ben eve gelene çikolata tutacagım şerbet birde insallah .mevlütde de magnet yaptım onu dagıtacagım
Ben zaten yurtdışındayım hastaneye kimse gelmeyecek, evdede ayrı ayrı kimseyi ağırlamak istemiyorum çocuk birazcık toparlasın gelen toplu 1 günde gelsin diyorum. Bu yüzdende çikolata dışı hatıralık bişeyler ayarlayayım dedim. Lavabnta keseleri, kokulu taş magnetler, açacak magnet, mumlar ve kokular,anahtarlık gördüm. Karar veremedim açıkcası
Yaaa gerçekten beğenmene mutlu oldum, çünkü çok tepki aldık niyeyse
Benim annem küçükken bizi balaammmm diye severdi. Çok güzel

Kızlar benim ablam bebek hemşiresi
Biberonu da almıyo ya bazı bebekler onlara enjektörle veriyolarmış minik minik
Aklınızda bulunsun sırası gelmişken yazayım dedim
Biberonu istemiyorlar bebek emmeyi kesmesin diye mama verilecekse bile ya kaşık ya enjektör. Birde emzirme destek sistemi var eds diye geçiyor
Bizde eşimle öyle anlaşmıştık şimdi onun dediği ismi koyuyoruz allahtan fenerbahçeli futbolcu ismi tek sorun ikizlerimize koymuştuk ben sevmem ölenin ismini koymayı oda öleni isim koyarak yaşatmayı benimsiyor.
Normal olsaydı tek kişilik odaya güvenme derdim çünkü pat diye gidersen yer yok derlerdi. Sezeryan planlı olduğu için odayı rezerve ederler hoca adına
2 hafta önde canım zaten karnımı görür görmez büyük bu bebek dedi
Sonuçta yükleme yapılmış olsaydı bile diyet artı kan şekeri takibi. Tokluklarını ölçersin biley olmazcanım
Bende sağlıkçıyım işin içinde olunca hep enkötü senaryo aklıma geldiği için değilmi bu korkular. Cahillik mutluluktur

Aynen canım .neler neler düşünüyor insan insallah herkesin doğumu su gibi aksın gitsin saglıkla kavusalım

Allah korusun canım beslenmene daha fazla dikkat et belki o etkilemiştir düzelir insallah

benım de suyuma baktı plesentaya ve kan akısına baktı bunlar da sorun yok dedi ramazanın gelişiyle birlikte sanırımm yemeyi azalttım gün içinde teşekkür ederim canım bunları yiteyim ben de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…