Büyük ihtimal canım çünkü eriği tuzla yiyorumCanım acaba tuzdan mı ?
Elflerin ayakları kıllı şişman değil miydiKız elfler güzel oluyor hobit ayağıdır o
Tamam kuzum sağol sorarım yine orda inşallah gerek kalmaz biberona yaCanım ben nasip olursa Medova Fuat beyde Doğum yapmayı düşünüyorum. Hastane emzirme konusunda çok kararlı. Gebe eğitimlerinde de aynı şekilde ısrarla anlattılar
Canım enjektör kaşık gibi yöntemler sanırım tam bilgim yok. Emzik için mutlaka bir ay bekleyin diyorlar
Evet canım ya bak aklıma gelmedi. İsim falan işlenebilir
Canım hastanede nasıl bir başörtü takacaksın görseli varsa benimle paylaşır mısın
Etamin kaneviçe falan yapılıyor ya o ipler canım
Ay eller çok kötü olur doktora sordun mu canım normal miymiş benim Bi tek ayak bileklerimde oluyo oda ayakkabı giymezsem sıkıntı yok çalıştığım için 9 saat ayakkabıda kalıyo ona bağlıyorum ben bide tuz tabiBen de çok kötüyüm 2 gündür ellerim de şişmeye ve uyuşmaya başladı. Bileklerimden çatlıcakmışım gibi hissediyorum
hah tamam kuzu ben bebek için sandım, kendim için bende koydum zaten illaki lazım olur. kendim içinde 3 çift pijama koydum çok mu koymuşumbi elbise tarzı, altına rahat bir tayt, 1 önden düğmeli alt üst rahat, birde lohusa takımı gibi. sezeryan falan olursa son anda diye bilemedim, çok kirleniyor diyorlar
bunlar harici :
depend- ped
kilot- atlet 2
emzirme sütyeni
tokalar taçlar - yazmalar
terlik
poşet (kirli için)
deodorant ve bi kaç makyaj malz. eklicem
permatik düşünüyorum nolur nolmaz
diş fırçası aldım
başka unuttuğum birşey varsa ekleyin kızlar
İnşallah canım gerek kalmaz sadece emzirmekle geçiririz bu süreciTamam kuzum sağol sorarım yine orda inşallah gerek kalmaz biberona ya
Nerden anladın cezayıbenim zilli bugün yine bi vukuatlar işliyo ya midemi bulandırıp duruyo sürekli aşağıya bi baskı bi ikirciklenmeler
hayrolsun
buarada pelin niye ceza almış ki acaba ?
Valla gittim merakımdan baktım başka topicte kızlarla tartışmış gitmiş sataşmış bildiğin hahha pelo yaNerden anladın cezayı
Hahaha ay cok heyecanli canim. Oglusuna da masallah. 24 u de yakin, resmen geri sayimlardayiz ya. Dun-bugun sancilarim oldu ama az, gunde 2 kez falan gbi. Hayirlisicanım benimde 24unde fln alacak dr. 32 haftada 49 cm di bizim oğlan onceki oğlum 9 gün erken gelmesine rağmen 54 cm doğdu hastane çıkışının tulumu fln direk küçük gelmişti. Hiç giydirememistim. Bence seninkiler uzun olacak.
Biz hiç kullanmadık. Birtane küçük uzun yastığı vardı Ona sarılıyordu hep 31 aylık şuan halen ona sarılıp yatmak istiyor.
Ben çiçek sepetinden bebek keki sipariş edicem ve hacı şeriften irmik helvası. Bir de arkadaşım gazoz şişesi süsleyip ona da şerbet yapacak :):) Bunlar hastane için evi sonra düşünürüz :)
Bizim hastane odayı susluyormus balonlarla tüllerle fln. Bende sadece çikolata yaptırdım :) yeter diye düşünüyorum. İkram çok olursa gelen gitmez bı turlu gerek yok iyi ağırlamaya o kadar
Ben zaten yurtdışındayım hastaneye kimse gelmeyecek, evdede ayrı ayrı kimseyi ağırlamak istemiyorum çocuk birazcık toparlasın gelen toplu 1 günde gelsin diyorum. Bu yüzdende çikolata dışı hatıralık bişeyler ayarlayayım dedim. Lavabnta keseleri, kokulu taş magnetler, açacak magnet, mumlar ve kokular,anahtarlık gördüm. Karar veremedim açıkcasıBen eve gelene çikolata tutacagım şerbet birde insallah .mevlütde de magnet yaptım onu dagıtacagım
Benim annem küçükken bizi balaammmm diye severdi. Çok güzelYaaagerçekten beğenmene mutlu oldum, çünkü çok tepki aldık niyeyse
ismi siyahtı kullanıcı adıNerden anladın cezayı
Biberonu istemiyorlar bebek emmeyi kesmesin diye mama verilecekse bile ya kaşık ya enjektör. Birde emzirme destek sistemi var eds diye geçiyorKızlar benim ablam bebek hemşiresi
Biberonu da almıyo ya bazı bebekler onlara enjektörle veriyolarmış minik minik
Aklınızda bulunsun sırası gelmişken yazayım dedim
Bizde eşimle öyle anlaşmıştık şimdi onun dediği ismi koyuyoruz allahtan fenerbahçeli futbolcu ismi tek sorun ikizlerimize koymuştuk ben sevmem ölenin ismini koymayı oda öleni isim koyarak yaşatmayı benimsiyor.Bebek karnımı yirtacak gibi oynuyor dönmeye çalışıyor sanırım ama feci bir sancı oluyor o öyle şiddetli oynadıkça. Yataktan kalkamıyorum . İsim konusuna gelince de bende eşimi ikna edemedim illaki koyacak babasının ismini. Yanına ek isim koymaya güç bela ikna ettim ama onu da ilk etapta onun ailesine söylememe izin vermiyor. Doğumdan bı kaç ay sonra soyleyecekmisiz. Kız olursa ben koyacaktim ama erkek olunca anlaşmayı da bozamiyorum. Ailem de çocuğun hevesini kırma ne var koysun o kadar istiyorsa bundan sonrakileri de sen koyarsın diyor. İlk zamanlar çok üzülüyordum ama şimdi alıştım. Napcan erkek milleti böyle
Normal olsaydı tek kişilik odaya güvenme derdim çünkü pat diye gidersen yer yok derlerdi. Sezeryan planlı olduğu için odayı rezerve ederler hoca adınaCanlar ben kontroller için devlet hastanesine gidiyorum 8 haftalıktan beri.Dr dan da memnunum ilgili bi Dr.İlk bebem sezaryen olduğu için yine sez.olacak.Ama odalar 2 kişilik.Kesinlikle yapamam 2 kişilik odada 2 gün.Özeller kıytırık ve bi sürü para istiyolar.Arastirma hastanesinde özel oda istediğim Dr sez.ücreti 400 TL sizce de mantıklı değil mi doğumu araştırmada yapamam? Ve eşimin kuzeni doğum yaptı araştırmada inanılmaz memnun kaldı doğum sonrası ilgiden.Ne dersiniz?
Sonuçta yükleme yapılmış olsaydı bile diyet artı kan şekeri takibi. Tokluklarını ölçersin biley olmazcanım2 hafta önde canım zaten karnımı görür görmez büyük bu bebek dedi
Bende sağlıkçıyım işin içinde olunca hep enkötü senaryo aklıma geldiği için değilmi bu korkular. Cahillik mutlulukturCanım ben saglıkcıyım doğumlarada girdim onunda payı var biraz .izlemesemde meslek itibari ile bilgim vardı yanı.tabii denildiği gibi hayvanlarda normal doğuruyor biz neden yapamayalım ama işte gelde bunu bana anlat
Aynen canım .neler neler düşünüyor insan insallah herkesin doğumu su gibi aksın gitsin saglıkla kavusalımBiberonu istemiyorlar bebek emmeyi kesmesin diye mama verilecekse bile ya kaşık ya enjektör. Birde emzirme destek sistemi var eds diye geçiyor
Bizde eşimle öyle anlaşmıştık şimdi onun dediği ismi koyuyoruz allahtan fenerbahçeli futbolcu ismi tek sorun ikizlerimize koymuştuk ben sevmem ölenin ismini koymayı oda öleni isim koyarak yaşatmayı benimsiyor.
Normal olsaydı tek kişilik odaya güvenme derdim çünkü pat diye gidersen yer yok derlerdi. Sezeryan planlı olduğu için odayı rezerve ederler hoca adına
Sonuçta yükleme yapılmış olsaydı bile diyet artı kan şekeri takibi. Tokluklarını ölçersin biley olmazcanım
Bende sağlıkçıyım işin içinde olunca hep enkötü senaryo aklıma geldiği için değilmi bu korkular. Cahillik mutluluktur
Kızlar kontrolum vardı karın cevresi iki bucuk hafta geride kalmıs cok moralım bozuldu plesentada kan akışında sorun yok ama niye karın cevresi kücük kalmıs anlamadım vitamınlerimi de aldım üstelik yedim de egrr gelisimi durursa erken alırız bebeği dedi
1 saat sonra .bende bugün insüline başladım yüksek seyrettiği için .sizin kaç cıkıyorGebelik şekeri olan arkadaşlar tokluk şekerini kaç saat sonra olcuyorsunuz
benım de suyuma baktı plesentaya ve kan akısına baktı bunlar da sorun yok dedi ramazanın gelişiyle birlikte sanırımm yemeyi azalttım gün içinde teşekkür ederim canım bunları yiteyim ben deAynı seyi bana da dediler canım .suyum azmıs ondan karıncevresi gelişmemişti 2hafta gerideydi 3hafta bile denildi ben kaşar , çiğ badem ceviz yedim yumurta yedim bir hafta sonra fark 1haftaya düştü persembe bakalım fark tekrar acıldımı eger acılırsa erken doğum olacak
Rica ederim ozaman birleyler yersen toparlarsın canım .sıkıntın yoksabenım de suyuma baktı plesentaya ve kan akısına baktı bunlar da sorun yok dedi ramazanın gelişiyle birlikte sanırımm yemeyi azalttım gün içinde teşekkür ederim canım bunları yiteyim ben de
Sebep olabilecek seylere baktı normaldi geriye beslenme ve dinlenme kaldı bunları yapıp haftaya tekrar gidecem bakalım inş düzelirCanım üzülme gelişimi durmaz inşallah zamanında gelir.Dr sebebini söylemedi mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?