2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Ya neden izliyorsunuz. Ben hiç izlemedim izlemem de ne gerek var. Korkmayın bazısınında çok rahat olmuş. Daha dün bir arkadaşım dedi hamileliğim doğumumdan daha zordu diye üç kere daha doğururum diye.
Canım ben saglıkcıyım doğumlarada girdim onunda payı var biraz .izlemesemde meslek itibari ile bilgim vardı yanı.tabii denildiği gibi hayvanlarda normal doğuruyor biz neden yapamayalım ama işte gelde bunu bana anlat

Anladım canım hakkımızda hayırlısı insallah gönlünce olur insallah

Aynı seyi bana da dediler canım .suyum azmıs ondan karıncevresi gelişmemişti 2hafta gerideydi 3hafta bile denildi ben kaşar , çiğ badem ceviz yedim yumurta yedim bir hafta sonra fark 1haftaya düştü persembe bakalım fark tekrar acıldımı eger acılırsa erken doğum olacak

Canım aklına bile gelmiyecek Bi şeyler söyleyip korkuttular beni etrafımdakiler
bu yüzden normal istemiyorum

Anladım hayırlısı olsun canım.Çok çabuk etkileniyorsun sanırım soylenilenlerden normal ve sezaryen hakkında beni de korkutmuslardi ama ben çok takmam.Simdi de ikinci kez kesileceksin sütün inmez hemen çok acı çekersin bebeğe bakamazsin diyorlar bazı dengesizler sanki o süreci bilmiyormuşum gibi.Gülüp geçiyorum.Iki doğumunda zorlukları kişiden kişiye değişiyor.Doğum şekli ne olursa olsun Rabbim bebeklerimizi sağlıkla aldirsin kucağımıza

Canım üzülme gelişimi durmaz inşallah zamanında gelir.Dr sebebini söylemedi mi?

Ayda bir ölçüm yapılıyor. Jer defasında daha da yükselmiş oluyor ve jer defasında doz artırıyoruz. 3.50 nin üzerinde değilse şuan skıntı degil. Olur da 5 in üzerine çıkarsa ve haftalarca o değerlerde kalırsa sknti o zaman olur. Yanı biraz yükseldi ve bir süre yüksek kaldı diye hemen bebeğine zarar vermez merak etme

Ben 15 yıldır tiroid hastasiyim. Hicbir zaman ilaç icip tahlil vermedim. Hatta yemek bile yemeden gittim hep. Hatta bir kere tahlil olacağım gün unutup ilaç içmiştim, doktorum tekrar yaptırdı o tahlili

400 lira bedava gibi bir şey. Içine siniyorsa neden olmasin. Ben de araştırma hastanesinde bir süre takip oldum. Vip oda, doçent doktor falan derken 4000 lira fiyat çıkardılar orda. Seninki iyiymiş. Ama benimki yarı özel bir hastaneydi tabi. Çok kalabalık ve fiziksel koşulları beni tatmin etmedi diye bıraktım o hastaneyi. Içine sineni yap.

Şeker yüklemesi neden yapılmadı?
Kendini darlama. Bir çoğumuzun bebeği biraz önde seyrediyor. Iki hafta bildiğim kadarıyla normal kabul ediliyor . Ayrica karna bakarak yorum yapmasini bir doktora yakistiramadim

Yediklerine biraz dikkat edersen tolere edebilirsin. Göbek çevresi küçük olup normale dönen çok bebek var. Oldu da doktorun dediği gibi oldu bu da dünyanın sonu değil kendini üzme.

Benim kızımı da ayni sebeple sezeryanla almışlardı, iki hafta hiç kilo almamış ve boyu uzamamıştı. Gayet de sağlıklı bir bebeklik geçirdi şuan 6 buçuk yaşında maşallahı var

Bir önceki kontrolün kaç hafta önceydi canım. O zaman da doktor böyle bir durumdan bahsetmiş miydi

@Meylen ödem oluştuysa muhakak tansiyon takibi yap yuksek cikarsa tansiyonun idrarsa protein kacagi var mi diye bakarsin ... bu zamanlar tansiyon takibi cok onemli
Canım cumartesi idrar verdim çok şükür protein kaçağı yok evdede şişmiyo ayakkabıyı uzun süre giyiyorum ya o zaman şişiyo
Her akşam ölçerim yine çok sağol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…