Canım ben saglıkcıyım doğumlarada girdim onunda payı var biraz .izlemesemde meslek itibari ile bilgim vardı yanı.tabii denildiği gibi hayvanlarda normal doğuruyor biz neden yapamayalım ama işte gelde bunu bana anlatYa neden izliyorsunuz. Ben hiç izlemedim izlemem de ne gerek var. Korkmayın bazısınında çok rahat olmuş. Daha dün bir arkadaşım dedi hamileliğim doğumumdan daha zordu diye üç kere daha doğururum diye.
Ben beyaz aldım vallaTen rengi gibi canım benim kesin olacak beyaz gecelikler
Anladım canım hakkımızda hayırlısı insallah gönlünce olur insallahBenim ablam 10 sene içinde 4 kere sezeryan oldu canım hiç bi sorunda yaşamadı çok şükür
Doktorlar 2 sezaryandan sonra 3.'yu çok onermiyor
En azından benim doktor öyle söylüyor
Ama ben yinede sezeryan istiyirum
Bende hulk ayağı diyorum kendimeKızlar benim ayak bileklerim farklı boyuta geçti tövbe cin çarpmış gibi göbeğimle kapışır yani elf ayağı olma boyutunda ilerliyor
Al benden de o kadarWuhuuu tam adamına denk gelmişben zincir çekemem be
Aynı seyi bana da dediler canım .suyum azmıs ondan karıncevresi gelişmemişti 2hafta gerideydi 3hafta bile denildi ben kaşar , çiğ badem ceviz yedim yumurta yedim bir hafta sonra fark 1haftaya düştü persembe bakalım fark tekrar acıldımı eger acılırsa erken doğum olacakKızlar kontrolum vardı karın cevresi iki bucuk hafta geride kalmıs cok moralım bozuldu plesentada kan akışında sorun yok ama niye karın cevresi kücük kalmıs anlamadım vitamınlerimi de aldım üstelik yedim de egrr gelisimi durursa erken alırız bebeği dedi
Canım aklına bile gelmiyecek Bi şeyler söyleyip korkuttular beni etrafımdakiler
bu yüzden normal istemiyorum
Kızlar kontrolum vardı karın cevresi iki bucuk hafta geride kalmıs cok moralım bozuldu plesentada kan akışında sorun yok ama niye karın cevresi kücük kalmıs anlamadım vitamınlerimi de aldım üstelik yedim de egrr gelisimi durursa erken alırız bebeği dedi
Amin ıns canımAy amin inşallah canım
Benım karnım aşagıda hep ama yukarda da hissediyorumSizinde cocugunuz asagıya iniyor mu benim için ki ınıyor
tsh ı yüksek çıkan kızlar bi bakarmısınız şimdi benim ysh yüksek çıktığı için dr gittim ve euhyrox 50 ile başladık 3 hafta sonraki kontrolde 2.40 a düşmüştü ve dr 50 ile devam etmemi istedi dün tekrar ölçtürdüm ve 3.22 çıkmış şimdi dr la telefonda görüştüm ve 12.5 mcg daha yükseltti yani toplamda 62.5 olacak
Sorum şu sizler tsh ınızı ne sıklıkla ölçtürüyorsunuz ve değerleriniz kaç çıkıyor birde kullandığınız dozlar nedir
Bir de tsh ölçtüreceğiniz zaman ilacı içmiş olarak mı gidiyorsunuz içmeden mi
Canlar ben kontroller için devlet hastanesine gidiyorum 8 haftalıktan beri.Dr dan da memnunum ilgili bi Dr.İlk bebem sezaryen olduğu için yine sez.olacak.Ama odalar 2 kişilik.Kesinlikle yapamam 2 kişilik odada 2 gün.Özeller kıytırık ve bi sürü para istiyolar.Arastirma hastanesinde özel oda istediğim Dr sez.ücreti 400 TL sizce de mantıklı değil mi doğumu araştırmada yapamam? Ve eşimin kuzeni doğum yaptı araştırmada inanılmaz memnun kaldı doğum sonrası ilgiden.Ne dersiniz?
Kızlar merhaba bugün memlekette Doğum yapacağım doktora muayene oldum bebeğin büyük olduğunu şeker yüklemesi yapılıp yapılmadığını sordu ama Iğdır’da doktor yapmadı yükleme. Bebeğin büyüklüğü ya gizli şekerden ya anne baba iridir ondan yada anne iyi beslenmiştir dedi ben iyi beslendim ama internetten baktığımda gizli şeker belirtileri var bendeBebeğe zarar vermiş midir ya çok üzgünüm şu an
Kızlar kontrolum vardı karın cevresi iki bucuk hafta geride kalmıs cok moralım bozuldu plesentada kan akışında sorun yok ama niye karın cevresi kücük kalmıs anlamadım vitamınlerimi de aldım üstelik yedim de egrr gelisimi durursa erken alırız bebeği dedi
Bir önceki kontrolün kaç hafta önceydi canım. O zaman da doktor böyle bir durumdan bahsetmiş miydiKızlar kontrolum vardı karın cevresi iki bucuk hafta geride kalmıs cok moralım bozuldu plesentada kan akışında sorun yok ama niye karın cevresi kücük kalmıs anlamadım vitamınlerimi de aldım üstelik yedim de egrr gelisimi durursa erken alırız bebeği dedi
Anladım canım benım karnımda asagıda asagıya geliyor ordan Da sancılanıyorBenım karnım aşagıda hep ama yukarda da hissediyorum
Depend ten rengi kuzum bende iç çamaşırımı beyaz aldımBen beyaz aldım valla
Canım cumartesi idrar verdim çok şükür protein kaçağı yok evdede şişmiyo ayakkabıyı uzun süre giyiyorum ya o zaman şişiyo@Meylen ödem oluştuysa muhakak tansiyon takibi yap yuksek cikarsa tansiyonun idrarsa protein kacagi var mi diye bakarsin ... bu zamanlar tansiyon takibi cok onemli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?