2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Evet doktor da beslenmeye dikkat cekti dikkat edecem bakalım bir de cok yordum kendımı bu hafta yaa bebek hazırlıklarına ev duzenlemeye , izne ayrılınca napcagımı şaşırdım sanırım . Benım endisem acaba cocukta mı bısey var ki boyle oldu dıyeydı ama sanırım sadece kılo ıle alakalı. Hafaya kadar endiseli olcam biraz sanırım ama elımden gelenı yapacagım bakalım

Canım hiiiç moralini bozmuyosun bebekle de ilgili değil tamamen beslenme bende yaşadım aştık öne bile geçtik
1. Omega alımına çok dikkat et ceviz ve takviye alıyorsun (iyi Bi omega)
2. Kalsiyum sabah 3-4 parmak peynir kaşar ara öğünlerde yoğurt günde 2 kase içebiliyosan süt
Kalsiyum ilacı kullanıyorsan 2ye kırıp iç hiç bi vitamini aynı anda alma
3. Meyve 2 kase de meyve ekle menüne
8-9 günlük fark vardı 4 gün öne geçti göbüşü
İçini rahat tut ve sadece dikkat et beslenmeye

Beb
Bugün yeni başladım ölçmeye üzerine abandim tatlıya limonataya 1 saat sonra 360 çıktı 1.5 saat sonra 129 çıktı
Gebelikte 1. Saat tokluğu önemsiyorlar ve ağzına attığın ilk lokmadan 1 saat sonrasına hemen alarm kur, ben öyle yapıyorum. Sabah açlığımıda kahvaltı masasında yemeğe başlamadan ölçüyorum

E ozmn benim çok yüksek çıkmış ben bugünü sanıyorum ya 1 saat sonrasında ben hala birşeyler yiyip içiyordum yarın bakayım kaç cikacak

Böyle bi durumda senin kilo alman veya göbeğinin büyümesi az mı gerçekleşiyor Yoksa alakasız mı bunlarla? Yani sen bunu hissebildin mi canım?

Böyle bi durumda senin kilo alman veya göbeğinin büyümesi az mı gerçekleşiyor Yoksa alakasız mı bunlarla? Yani sen bunu hissebildin mi canım?
Aslında bunlarla alakasız canım sen kılo almadıgında bıle bebek alabılır ama bu hafta ben az kılo almıstım ama ordan süphelenmedim tek basıma canımmyemek yemek istemedi cok zorla yedim bir de herseyden tiksinir oldum bu ara yıyemedim ev işi ile cok ugrastım yemege vaktim olmadı falan dedim herhalde az kılo almıstır ama üc haftaya yakın geride kalacağını düşünemedim tabi

Canım cok tesekkur ederim icimi rahatlattınız
Omega marincap diye bi ilac alıyorum kalsıyum almıyorım ama cok yogurt yerim normalde
Meyve özellıkle yumurta bunları eksık ettım bunlara dikkat edeyım dedigin gibi cok tesekkur ederim ıns benımkı de yeniden haftasını yakalar melinoşum

Yakalıyo bızlıklar sen ye o sömürmeye başlar zaten canım

İnşaallah toparlar canım. Sen beslenmeyi düzenle. Allah kerim..

Yaaa ❤ yeminle Burçak ismi kocamla benim ismimizin tam birleşimi ❤ Annemin adını koymayacak olsam, kızımın adı %100 Burçak di Çok yakismis isimleri. Anlamları da aynı hemen hemen
Teşekkürler birisi senin ismin oldu diğeri de isteyebikeceğin bir isim benim kızların vaftiz annesi sensin
Bunda da kaderimiz benzedi. Benim de kızlardan biri aynı durumda 2 hafta önce çok endişelendim. Ama ben yemek alışkanlığımı hiç değiştirmedim. Bakalım yarın ne diyecek doktorum. İnşallah normale dönerler canım. Sen yine de beslenmene odaklan.

Benim ikinci gebeliğimde aynı durum oldu.erik sevdası yüzünden yememi içmemi baya kesmiştim.doymadan kalkıyordum sırf erik yemek içinbebeğimin geride olduğunu farkettik. hemen beslenmemi değiştirdim. süt yumurta kuruyemiş kırmızı et balığa yüklendim. Çok şükür son ayda yakaladım haftamı. Bebeğim kilo aldı. Korkma toparlanırsın inş.

Korkuttunuz beni
Bende bazen dikkat etmiyorum
Kırmızı et zaten zar zor tükettiğim bişey

Biraz yükleneyim bari
Sıcaklarda başladı sıcak beni çok etkiler hiç yiyesim gelmez

Bu erik sevdasını napıcaz ya cumartesiden bu yana 1 kilo bitirdim canım (abartmıyorum 1 kilo aldım tek başıma 3 günde yedim)

Tuzsuz yemeye alıştım gibi ama çokk yiyorum bende
Çilek bide :/ aslında çilek yasaklı üstündeki ilaç asla temizlenmiyomuş yıkamayla
Çileği bıraktım çok şükür ama hormonlu zamanlarında aşırı aşırı yedim şimdi erik karpuz kiraz 3lüsü göz bebeğim
Ve tuzsuz asla yemiyorum yandık ki ne yandık canım valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…