Enfeksiyon riski ve doktor yasaklamasi yoksa bi şekilde oluyor valla biz de henüz bırakmadık hatta doğuma kadar da bırakmayı düşünmüyoruz...şimdiden o 40 günün pazarlığına bile oturuyo koca kişisi...maalesef ilk 6 hafta enfeksiyonlara açık oluyo anne...o yüzden anca o zaman tatile girebilcem ben
Hastane de kullanacağım şeyleri yıkadım
Yarında uyku setlerini kalan kıyafetleri falan yıkicam
Bit kadar şeyler garibime gidiyor ama ben bu işi çok sevdim
Enfeksiyon riski ve doktor yasaklamasi yoksa bi şekilde oluyor valla biz de henüz bırakmadık hatta doğuma kadar da bırakmayı düşünmüyoruz...şimdiden o 40 günün pazarlığına bile oturuyo koca kişisi...maalesef ilk 6 hafta enfeksiyonlara açık oluyo anne...o yüzden anca o zaman tatile girebilcem ben
Bende bırakmadım canım aynen doğuma kadar bırakmicam kolaylaştırıyormuş sadece korunuyorum şimdilik enfeksiyona açık Bi yapım olduğu için onu da salıcam yakında
Ay benimde aynı da Allahtan dini yönü ağır basıyor yaklaşamaz
Eki Görüntüle 2272168
Hastane de kullanacağım şeyleri yıkadım
Yarında uyku setlerini kalan kıyafetleri falan yıkicam
Bit kadar şeyler garibime gidiyor ama ben bu işi çok sevdim
Şimdilik oto koltuğu travel sistemin içinden çıkan.onu kullanıcaz.
6 aylıktan sonra yeni alıcam daha büyük bişi... şimdilik emniyet kemeri iş görür diosun o zaman canım?
Canim yapilabiliyorsa elbette niye olmasin ki? Benim aşırı derece kuruluğum var göbeğim tam büyümeden önce de çok aktif değildik yarida birakiyorduk canım çok acıyordu
Canim yapilabiliyorsa elbette niye olmasin ki? Benim aşırı derece kuruluğum var göbeğim tam büyümeden önce de çok aktif değildik yarida birakiyorduk canım çok acıyordu
Benim de bugün 2100 çıktı. İri falan demedi bana.
Tabi sana belki benimkinden daha önceki bi haftada demiş de olabilir. Geçen gittiğimde karın çevresi birkaç gün geride diye sonrasında yemediğim yemiş kalmadan gittim bu kez
Benim de bugün 2100 çıktı. İri falan demedi bana.
Tabi sana belki benimkinden daha önceki bi haftada demiş de olabilir. Geçen gittiğimde karın çevresi birkaç gün geride diye sonrasında yemediğim yemiş kalmadan gittim bu kez