Kuzum ben dalin sensetive almıştım onla yıkadımÇarşamba gunu başlayacagim canımm
Ablama diyecem ütülesin, bnde dolabını dizerim
Deterjan hangi marka kullandın?
Ben chicco aldım harika kokuyorKuzum ben dalin sensetive almıştım onla yıkadım
izin sonrası dönmek zorundayım canım ücretsiz kullanamamEğer izin sonrası dönülcekse mantıklı canım ben uzun süre çalışmicam o yüzden öncesi sonrası sıkıntı değil
Bunun kokusu yok canım çok fazla parfüm yok sabun bazlı olduğu için ev bebek kokmadı MalesefBen chicco aldım harika kokuyor❤
benim 14. haftamda suyum geldiği için her dakka aynı şeyi yaşıcam diye bekliyorumSıradaki şanslı kimdoğurcanı hisseden var mı başka??
Allah yardımcınız olsun kuzum biliyorum çok zordur bu devirde bir maaş ev geçindirmek zira aylık 4000 çöpe atıyorum eşim sağolsun vergi borcu kaldı üstüneizin sonrası dönmek zorundayım canım ücretsiz kullanamam
ev kredisi ödüyorum
tek maaşla çok zor olur
ya yeminle daha bu akşam benim koca ton balığı yiyodu ben yemiyorum annem niye yemiyon dedi yasak dedim bilmiyomuş sonra döndüm benimkine ton balığı aklıma gelmiyoda doğurduktan sonra midye ve kokoreç yicem en çok onları özledim dedimHastaneye getirticeğim şeyler var benimde valla
1 kokoreç
2 midye
Çok özledim
bana doktorum suyun gelse durmaz demiştiYa hanımlar su kaçağı olursa anlar mıyız acaba ? Ben sürekli çamaşır veya ped değiştiriyorum şimdiye kadar akıntı zannediyordum ama bgn içime şüphe düştü amniyotik su da olabilir mi diye Çamaşır ıslandı gibi olmuş ama işte idrar da olabilir tabi ki şüpheye düştüm korktum biraz. Kontrolüm pzt günü geç olur mu sizce o zaman sorsam ? Veya pedler varmış onlarla mı baksam
biz hamileliğin başından beri o durumdayızBirde dr. Bize cinselliği yasakladı. Garibim en az 2 3 ay birsey yok yanında böyle yatıyorum birde
En son gittiğimde erken doğum olmasın diye yasakladı canımHadi ya ne zaman neden
Valla bende canımya yeminle daha bu akşam benim koca ton balığı yiyodu ben yemiyorum annem niye yemiyon dedi yasak dedim bilmiyomuş sonra döndüm benimkine ton balığı aklıma gelmiyoda doğurduktan sonra midye ve kokoreç yicem en çok onları özledim dedim
kısılcak gibi olsa bende kısardım ama yok yani eşimin maaşıyla hem kredi hem evin masrafları hemde şimdi bebişin masrafları imkansızAllah yardımcınız olsun kuzum biliyorum çok zordur bu devirde bir maaş ev geçindirmek zira aylık 4000 çöpe atıyorum eşim sağolsun vergi borcu kaldı üstüne
Ama dönebiliriz döndürebiliriz kendimizi o yüzden Bebişimle biraz zaman geçirmek istiyorum lüksümden kısıcam kızım için
doktoruma sormadım ama hamilelikte yenilmeyecek şeyler arasında diye okumuştum ondan yemedimG gulayavsar canım sana Dr mu yasakladı ton balığı, yasak değil ki, ben kutu kutu yedim 5. Ve 6. Ayda
Tabi canım kimse mecbur olmadıkça bebeğini bırakmak istemez hele de anneyse hiç istemezkısılcak gibi olsa bende kısardım ama yok yani eşimin maaşıyla hem kredi hem evin masrafları hemde şimdi bebişin masrafları imkansız
Yok canım yeniyor, ben balık pişiremedim Dr ton balığı ye dedi, ben çok severim dedoktoruma sormadım ama hamilelikte yenilmeyecek şeyler arasında diye okumuştum ondan yemedim
açıkcası çokta sevdiğim aradığım bişey değil o yüzdende doktoruma sormak aklıma gelmedi
Ben purex diye bir bebek deterjanı aldim yeni doğmuş bebek gibi kokuyor yaBen chicco aldım harika kokuyor❤
Ton baligi niye yasak ki?ya yeminle daha bu akşam benim koca ton balığı yiyodu ben yemiyorum annem niye yemiyon dedi yasak dedim bilmiyomuş sonra döndüm benimkine ton balığı aklıma gelmiyoda doğurduktan sonra midye ve kokoreç yicem en çok onları özledim dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?