2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
izin sonrası dönmek zorundayım canım ücretsiz kullanamam
ev kredisi ödüyorum
tek maaşla çok zor olur
Allah yardımcınız olsun kuzum biliyorum çok zordur bu devirde bir maaş ev geçindirmek zira aylık 4000 çöpe atıyorum eşim sağolsun vergi borcu kaldı üstüne
Ama dönebiliriz döndürebiliriz kendimizi o yüzden Bebişimle biraz zaman geçirmek istiyorum lüksümden kısıcam kızım için

Hastaneye getirticeğim şeyler var benimde valla
1 kokoreç
2 midye
Çok özledim
ya yeminle daha bu akşam benim koca ton balığı yiyodu ben yemiyorum annem niye yemiyon dedi yasak dedim bilmiyomuş sonra döndüm benimkine ton balığı aklıma gelmiyoda doğurduktan sonra midye ve kokoreç yicem en çok onları özledim dedim

bana doktorum suyun gelse durmaz demişti
benim içimde hep o korku olduğu için

Valla bende canım az kaldı bebeklikler gelsin çıkartırız acısını

kısılcak gibi olsa bende kısardım ama yok yani eşimin maaşıyla hem kredi hem evin masrafları hemde şimdi bebişin masrafları imkansız

doktoruma sormadım ama hamilelikte yenilmeyecek şeyler arasında diye okumuştum ondan yemedim
açıkcası çokta sevdiğim aradığım bişey değil o yüzdende doktoruma sormak aklıma gelmedi
Yok canım yeniyor, ben balık pişiremedim Dr ton balığı ye dedi, ben çok severim de neyse ki sen aramamışsın mahrum kalmamışsın

Ton baligi niye yasak ki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…