Timam benimde zaten kndime doğum yapınca bir büyük pasta sözüm var hahahaTamam kız yiyelim beraber sonra beraber diyete başlayalım. Ciddi anlamda yemeğimi azaltınca benim günde 200-300 gr gidiyor malum kilom da yüksek
Canım eğer artarsa bi dr agörün mesela ne kadat ıslaklık oluyorDoğru cok da terliyorum ama ter bi bölgede yoğunlaşmaz azar azar her yerde olur gibi çamaşırın
Owww o daha kötü gerçekten damarına basar gibi garibanlarım katlancaklar birazcıkBirde dr. Bize cinselliği yasakladı. Garibim en az 2 3 ay birsey yok yanında böyle yatıyorum birde
Şeker fln yoktu ama demi canimUzun zamandır böyle iri önden gidiyor artık dicek bişey bulamadı kadın:) tutabildiğimiz kadar tutmaya çalısıcaz
Aynen ben de götürmeyeceğim, zaten kullanmaz ve kullandırrmazlar..Tabi ki kopyala canım. Ben emzik ve biberon falan götürmeyecem hastanede eğer anneyi emmezse süt veriyorlar zaten
Canım suyun kokusu farklı olur, su gelse kokusundan anlarsın bence ama için rahat etmezse o pedlerden eczaneye sorabilirsin..Ya hanımlar su kaçağı olursa anlar mıyız acaba ? Ben sürekli çamaşır veya ped değiştiriyorum şimdiye kadar akıntı zannediyordum ama bgn içime şüphe düştü amniyotik su da olabilir mi diye Çamaşır ıslandı gibi olmuş ama işte idrar da olabilir tabi ki şüpheye düştüm korktum biraz. Kontrolüm pzt günü geç olur mu sizce o zaman sorsam ? Veya pedler varmış onlarla mı baksam
Benimki geçen askım bisey soracam ama yanlış anlama dedi sor hayatım dedim senin gibi hamile olan herkes mi o işi yapamıyor şimdi dediOwww o daha kötü gerçekten damarına basar gibi garibanlarım katlancaklar birazcık
Kızlar korkmaya başladım ya çok ağrım var dr a mı gitsem acaba
Ya hanımlar su kaçağı olursa anlar mıyız acaba ? Ben sürekli çamaşır veya ped değiştiriyorum şimdiye kadar akıntı zannediyordum ama bgn içime şüphe düştü amniyotik su da olabilir mi diye Çamaşır ıslandı gibi olmuş ama işte idrar da olabilir tabi ki şüpheye düştüm korktum biraz. Kontrolüm pzt günü geç olur mu sizce o zaman sorsam ? Veya pedler varmış onlarla mı baksam
Kızlar ikiniz de sakin olun. Arkadaşımız erken doğum yaptı diye hemen korkmuşsunuz ama korkmayın gayet normal bu yaşadıklarımızKızlar korkmaya başladım ya çok ağrım var dr a mı gitsem acaba
Benimki geçen askım bisey soracam ama yanlış anlama dedi sor hayatım dedim senin gibi hamile olan herkes mi o işi yapamıyor şimdi dedioff kıyamam adama ya bende dedim ki hayatım hala rahat hareket edebilenler yapiyor benim gibi göbeği büyük olanlar yapamıyor dedim
Var canım şeker hastasıyım ama şekerden mi genetikden mi Allah bilirŞeker fln yoktu ama demi canim
Nasıl bi ağrı nerdeKızlar korkmaya başladım ya çok ağrım var dr a mı gitsem acaba
Canim benim o senin kendi tatlılığınYa sen çok tatlısın maşallah.Ifadelerine bayılıyorumResim istiyorum göbüşün.Ben top yutmuş gibiyim
Gerçek doğum sancısı belden başlar kasıklara dogru yayılır, sonra gecer belli bir süre sonra tekrar başlar düzenli bir sekilde..Kızlar bi bakın ya belime böyle hafif vuran bi ağrı var bacağımada vuruyor ağrısı ve bebek çok hareketli normal mi
bide bu doğum sancısı nasıl oluyo tam olarak
Valla o su öyle bir geliyor ki şakır şakır, depend üzerine bütün pamuk koymuştum kac tane sayısını hatırlamıyorum. Kiyafetlerime kadar geçmişti. Anlamamak imkansız dediğin gibiAhaha bir önceki gece su nasıl geliyor diye araştırma yapmıştım. Vallahi billahi insan hissediyor yaa eşim su geldi diyince şoka girdi nasıl yaa ciddi misin e nasıl bildin dedi bir önceki gece taksi numarası bırak falan dediğim için :)))) muhtemelen hisseden doğurur
Kinaye yaptım kuzum ben de 13 aldımçok mu ben 19 aldım ağlamak istiyoreee
Hahaha çok mantıklıHic birinin tadını bilmiyorumama ben evde yicem ki daha çok yiyim kimse engel olmasın baygınlık geçirene kadar
YaaaBenimki geçen askım bisey soracam ama yanlış anlama dedi sor hayatım dedim senin gibi hamile olan herkes mi o işi yapamıyor şimdi dedioff kıyamam adama ya bende dedim ki hayatım hala rahat hareket edebilenler yapiyor benim gibi göbeği büyük olanlar yapamıyor dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?