2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Canım suyun kokusu farklı olur, su gelse kokusundan anlarsın bence ama için rahat etmezse o pedlerden eczaneye sorabilirsin..

Owww o daha kötü gerçekten damarına basar gibi garibanlarım katlancaklar birazcık
Benimki geçen askım bisey soracam ama yanlış anlama dedi sor hayatım dedim senin gibi hamile olan herkes mi o işi yapamıyor şimdi dedi off kıyamam adama ya bende dedim ki hayatım hala rahat hareket edebilenler yapiyor benim gibi göbeği büyük olanlar yapamıyor dedim

Kızlar korkmaya başladım ya çok ağrım var dr a mı gitsem acaba
Kızlar ikiniz de sakin olun. Arkadaşımız erken doğum yaptı diye hemen korkmuşsunuz ama korkmayın gayet normal bu yaşadıklarımız

Ya sen çok tatlısın maşallah.Ifadelerine bayılıyorum Resim istiyorum göbüşün.Ben top yutmuş gibiyim

Benimkide kaç gündür sessiz sakin takılıyordu bugün maşşallahı var uyuya uyuya şişti tabii

Kızlar bi bakın ya belime böyle hafif vuran bi ağrı var bacağımada vuruyor ağrısı ve bebek çok hareketli normal mi
bide bu doğum sancısı nasıl oluyo tam olarak
Gerçek doğum sancısı belden başlar kasıklara dogru yayılır, sonra gecer belli bir süre sonra tekrar başlar düzenli bir sekilde..

Valla o su öyle bir geliyor ki şakır şakır, depend üzerine bütün pamuk koymuştum kac tane sayısını hatırlamıyorum. Kiyafetlerime kadar geçmişti. Anlamamak imkansız dediğin gibi

Yaaa
Onlarında imtihanı bu olsun napalım kuzum
Gerçi ben hala pes demedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…