2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250

Ayni durumdayiz canim gece uyuyamiyorum oglene kadar uyanamiyorum tabi insaat sesi yoksa sonra evden cikasim gelmiyor aksam esim gelip iftari yaptiktan sonrada ben sıkıldım bunaldım demeye başlıyorum adamı biraz deli etmiş olabilirim izne ayrıldığımdan beri...
Evet birde Birefebirece doğumundan sonra bebeğin her hareketinde doğuruyormuyum acaba piskolojisi oluştu halbuki doktor daha 4 5 gün önce bayramdan önce doğurmazsın merak etme demişti

Ahahaha aynıyız resmen
Doğurmayız heralde ya

Yürüdük geldik bizde
Doğuracağım hastanenin bahçesi bizim yürüyüş yerimiz bu arada eve 300 mt çünkü
Çok acayip geliyo gördükçe binayı dibimizde

Birefebirece nasılsın canım
Nasıl minik prensin?
Çok iyiyiz inşallah yarın taburcu olucaz canım bebeğim de bende iyiyiz :) düzenli olarak kan şekerini olctuler bebeğin iri diye seker olduğunu düşünüyorlardı Allah'a şükür şeker falan yok. Solunumu da çok iyi. Hayırlısıyla yarın evimize gidince daha iyi olucaz:)

Oh masallah ikinize de kuzularım benimmm yerim küçük prensi yerimmmm,topigimizin ilk göz agrisi

Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin canim .sana da gecmis olsun. Baktim ama bulamadim dogum basladi diye mesajını. Nasil basladi kac haftaliktin canim?deneyimini paylasirsan sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…