2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Annesi yakınında olanlara özeniyorum ne guzel teyzeniz de varsa iki kat şanslısınız ben hamileliğin başından beri yalnızım hem calısıyorum hem ev işleri konusunda yardım edenim yok. En büyük destekçim eşimi saymazsak Çok şükür yapacak durumdaydım ve kimseye muhtac olmadım.

Evet
Bazen düşüyor
Yine öyle sandım eczaneye ve sağlık ocağına attım kendimi ama tansiyonda normal
Panik atak mı oldum nooldun bilmiyorum
Şu an iyiyim şükür

yüksek tansiyon ve şeker kalpte çarpıntı yaptırıyor hamilelikte bilginiz olsun canım takip edin devamlı nasıl olsa normaldir deyip ihmal etmeyin.. doktorunuzla paylaşın..

Allah razı olsun onlardan canım. Onlar olmasa işim zor. Benim kalkıp yapma gibi bir durumum yok maalesef. Erken Doğum riskim olduğu için. Teyzem sağolsun 4 saatlik yoldan geldi.

Bende ayni senin gibi cok.ozeniyorum.Annem yakin ama kendi işini yapacak hali yok.Sirasi geldi mi ben bu halimle anneme yardim ediyorum. teyzelerim var onlarda annemle ayni durumda.Bazen kendimi o kadar yalniz hissediyorum ki bir ihtiyacim olsa yardimima kosacak kimsem yok.Cocuklukgumdan beri hep genc ve saglikli bir annenin hayalini kurdum.Annemle aramda yas farki cok Ondan hep derdim ben genc anne olmak istiyorum.

Beni duygusallaştırdınız sabah sabah.. Ne güzel bir his ki manevi anlamda anneleriniz, teyzeleriniz yanınızda.. Ben sadece hiç de heyecan duymayan bir kv ile sinir bozuyorum.. Kızımın fotoğraflarına bakıp üzüldüm bugün, ne anneanne var ne dede.. 1 ay önce ki fotoğrafları da baya küçükmüş. Bu ay göremedik diye de ayrı üzüldüm.. Hazırlıklar aşamasında buradan biraz uzaklaşsam iyi olacak. Hepinizi öpüyorum. Sevgiler..

Canım gebelik başından beri bende çalıştım bende yaptım ancak bu genel temizlik (cam kapı dolap içleri üstleri) bu göbekle pek mümkün değil onları da yapmaya kalkma Allah korusun
Kız kardeşim ve annem geldi çok şükür yoksa işin içinden çıkamam tırmanamıyorum tepelere

Seni çok iyi anlıyorum. Benim annemin de ömrü başkalarına hizmet etmekle geçti bu hamileliği çok istedik annem başka şehirde ve dedeme bakıyor. Sağlıklı olalım da her işimizi kendimiz yapalım ne yapalım canım Allah sağlık versin.

İnşallah sağlıkla gelsin kızın onu çok seven annesi babası ona yeter. Kv işte hiç anne gibi olur mu. Sen canını sıkma hazırlıklarla oyalan ve hep guzel seyler dusun canım

Kızın çok güzel
Aynı kayınvalideden bende de bi adet mevcut canımcım
Allahım mekanlarını cennet eylesin inşallah eminim buruksun ama kızın en büyük ilacın en büyük dayanağın olcak
Ayrıca sen zaten güçlü kadınsın inşallah meleğinle güzel bi ömrün olur

Onları ben de yapamıyorum kuzum insallah doguma yakın annem gelecek. Ama insan manevi destek arıyor bazen. Bastan beri hep yalnızdım çunku

Onları ben de yapamıyorum kuzum insallah doguma yakın annem gelecek. Ama insan manevi destek arıyor bazen. Bastan beri hep yalnızdım çunku
Çok haklısın canım insan istiyor çok şükür benim şansım aileme yakın olmam ama emin ol 15 dakikalık mesafede bile olsa yapamıyorum gelin demedim hamileyim hasta değil psikolojisiyle ilerledim her işimi kendim yaptım senin gibi bu çok güzel bişey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…