- 21 Kasım 2017
- 3.788
- 6.189
- 158
Kiraz çekirdekli olanından aldım benSevi bebe reflü yatağı alan arkadaşlar çok çeşidi var hangisini aldınız siz
Hadi inşallah canım çok sağolOohhh, güzel haberlerle gel inşallahhh.
Geçmiş olsun. Kızın kendi çıkardıysa kolay olur merak etme.
oh kızlar kolay gelsin, darısı bana inşallahh
Sevi bebe reflü yatağı alan arkadaşlar çok çeşidi var hangisini aldınız siz
Evet
Bazen düşüyor
Yine öyle sandım eczaneye ve sağlık ocağına attım kendimi ama tansiyonda normal
Panik atak mı oldum nooldun bilmiyorum
Şu an iyiyim şükür
Allah razı olsun onlardan canım. Onlar olmasa işim zor. Benim kalkıp yapma gibi bir durumum yok maalesef. Erken Doğum riskim olduğu için. Teyzem sağolsun 4 saatlik yoldan geldi.Annesi yakınında olanlara özeniyorum ne guzel teyzeniz de varsa iki kat şanslısınız ben hamileliğin başından beri yalnızım hem calısıyorum hem ev işleri konusunda yardım edenim yok. En büyük destekçim eşimi saymazsakÇok şükür yapacak durumdaydım ve kimseye muhtac olmadım.
Sağolsunlar kuzum sağlıkla gelsinler de ikizler hepsi gececek insallahAllah razı olsun onlardan canım. Onlar olmasa işim zor. Benim kalkıp yapma gibi bir durumum yok maalesef. Erken Doğum riskim olduğu için. Teyzem sağolsun 4 saatlik yoldan geldi.
Bende ayni senin gibi cok.ozeniyorum.Annem yakin ama kendi işini yapacak hali yok.Sirasi geldi mi ben bu halimle anneme yardim ediyorum. teyzelerim var onlarda annemle ayni durumda.Bazen kendimi o kadar yalniz hissediyorum ki bir ihtiyacim olsa yardimima kosacak kimsem yok.Cocuklukgumdan beri hep genc ve saglikli bir annenin hayalini kurdum.Annemle aramda yas farki cok Ondan hep derdim ben genc anne olmak istiyorum.Annesi yakınında olanlara özeniyorum ne guzel teyzeniz de varsa iki kat şanslısınız ben hamileliğin başından beri yalnızım hem calısıyorum hem ev işleri konusunda yardım edenim yok. En büyük destekçim eşimi saymazsak ❤ Çok şükür yapacak durumdaydım ve kimseye muhtac olmadım.
Aminn inşallah canım. Meleklerimize sağlıkla kavuşalım inşallah hepimizSağolsunlar kuzum sağlıkla gelsinler de ikizler hepsi gececek insallah
Canım gebelik başından beri bende çalıştım bende yaptım ancak bu genel temizlik (cam kapı dolap içleri üstleri) bu göbekle pek mümkün değil onları da yapmaya kalkma Allah korusunAnnesi yakınında olanlara özeniyorum ne guzel teyzeniz de varsa iki kat şanslısınız ben hamileliğin başından beri yalnızım hem calısıyorum hem ev işleri konusunda yardım edenim yok. En büyük destekçim eşimi saymazsakÇok şükür yapacak durumdaydım ve kimseye muhtac olmadım.
Bende ayni senin gibi cok.ozeniyorum.Annem yakin ama kendi işini yapacak hali yok.Sirasi geldi mi ben bu halimle anneme yardim ediyorum. teyzelerim var onlarda annemle ayni durumda.Bazen kendimi o kadar yalniz hissediyorum ki bir ihtiyacim olsa yardimima kosacak kimsem yok.Cocuklukgumdan beri hep genc ve saglikli bir annenin hayalini kurdum.Annemle aramda yas farki cok Ondan hep derdim ben genc anne olmak istiyorum.
Beni duygusallaştırdınız sabah sabah.. Ne güzel bir his ki manevi anlamda anneleriniz, teyzeleriniz yanınızda.. Ben sadece hiç de heyecan duymayan bir kv ile sinir bozuyorum.. Kızımın fotoğraflarına bakıp üzüldüm bugün, ne anneanne var ne dede.. 1 ay önce ki fotoğrafları da baya küçükmüş. Bu ay göremedik diye de ayrı üzüldüm.. Hazırlıklar aşamasında buradan biraz uzaklaşsam iyi olacak. Hepinizi öpüyorum. Sevgiler..Eki Görüntüle 2272671
Kızın çok güzelBeni duygusallaştırdınız sabah sabah.. Ne güzel bir his ki manevi anlamda anneleriniz, teyzeleriniz yanınızda.. Ben sadece hiç de heyecan duymayan bir kv ile sinir bozuyorum.. Kızımın fotoğraflarına bakıp üzüldüm bugün, ne anneanne var ne dede.. 1 ay önce ki fotoğrafları da baya küçükmüş. Bu ay göremedik diye de ayrı üzüldüm.. Hazırlıklar aşamasında buradan biraz uzaklaşsam iyi olacak. Hepinizi öpüyorum. Sevgiler..Eki Görüntüle 2272671
Canım gebelik başından beri bende çalıştım bende yaptım ancak bu genel temizlik (cam kapı dolap içleri üstleri) bu göbekle pek mümkün değil onları da yapmaya kalkma Allah korusun
Kız kardeşim ve annem geldi çok şükür yoksa işin içinden çıkamam tırmanamıyorum tepelere
Çok haklısın canım insan istiyor çok şükür benim şansım aileme yakın olmam ama emin ol 15 dakikalık mesafede bile olsa yapamıyorum gelin demedim hamileyim hasta değil psikolojisiyle ilerledim her işimi kendim yaptım senin gibi bu çok güzel bişeyOnları ben de yapamıyorum kuzum insallah doguma yakın annem gelecek. Ama insan manevi destek arıyor bazen. Bastan beri hep yalnızdım çunku
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?