2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Lapp diye giricem sohbete a dostlar..

Zamanında bir söz okumuştum. Halen odamda duvarda asılıdır. Silkeler arada beni..

“Üzme..! Toprağını öpersin, zoruna gider..”

Hepimiz Allah’a bin şükür bebeklerimize kavuşmanın kıyısındayız. Böyle hormonları Allah bildiği gibi yapsın deyin, sevdiklerinize sarılın.. An çok kıymetli.. Keşke’ler yerine biiiir sürü iyi ki’miz olsun hepimizin..

Sevenleri sevdiğine vermediler de iyi fikir ayrıca

Öpücükler

Akşam akşam az gaza geleyim diye gittim haziran annelerine baktim daha 2 3 paylaşım okudum ki hep kötü haberler iyice kasvet çöktü içime niye böyle bir saçmalik yaptim diye oturdum kendime kiziyorum rabbim sağlikla evlatlarimiza kavusmayi nasip etsin insallah kimseyi evladiyla sagligiyla sinamasin

Hepinize teşekkür ederim alıntı yapmıştım ama gitti hepsi
Çarpıntı ve nefes darlığı bu akşamda oldu
Önümğzdeki hafta kontrolüm var o zamana kadar kontrol edicem tansiyonumu falan
Demir anemisi var evet sürekli düşüş seyretti
laiyka inş banada verirler eğer ondansa benim prpblemlerimde
Maşallah sana iyi gelmiş

Kesinlikle katılıyorum
Bu akşam iftardan sonra annem rahatsızlanmış abim acile kaldırmış hemen atladım yanına koştum.Serum,iğne falan derken biraz toparladı çok şükür ama anne gerçekten çok başka bişey insan daha bebeğini kucağına almadan hamileyken bile onların değerini asıl şimdi anlıyor.
Allah onların acısını bize göstermesin hayattalarken kıymetlerini bilelim dostlar

O zaman bende laapss diye konuya girip sevincimi paylasayim nihayet sütüm geldi kızlar ağrılar sancılar artık normal bence tamam ben erken dogurdum da benim ki belliydi zaten sinyal vermişti. Durduk yere kendinizi korkutmayin bence. Bilinçaltı çok tehlikeli bişey çünkü olmayacağı olduruverir mazallah Allah hepinize kolay doğumlar nasip etsin. O kadar gereksiz korkmusum ki şu doğumdan sezeryandan kendime eziyet etmişim resmen doğumun olduğu ilk gün dahil her gün ayaktayım hiç korkcak bişey yok emin olun yani zaten bebeğin sevinci en kuvvetli ağrı kesiciden bile daha etkili Allah hepimize hayallerimizi yaşatsın inşallah Gelen gidenden ötürü ancak girebildim aklım hep sizde

Al benden de o kadar kimseyle konusmak istemiyorum ama bi yandan da içim dolu dolu. Bir ağlayasım var bir canımmsıkkın anlatamam sebebi hormonlar bellilki ama yine de nasıl üstesinden geliriz hicbir fikrim yok
Bende bir yandan çok huzursuzum böyle davrandım diye kendimden nefret ediyorum hatta şuan bilenler bilir annem göğüs büyütme ameliyati yapti onu halsiz agri çekerken görmek beni o kadar üzdü ki kahır oldum günlerce kendime gelememiştim offf bu

Banada annenin içtiği suyla direk baglantısı yok dedi senın gibi denmişti alt sınır 50-60 mış benım 90 olmus kac haftaya düşer bilemem
Doktor geçen hafta bana da suyun biraz az görünüyor ama çok önemli değil dedi belki en başından beri böyledir dedi.o doktora ilk kez gidiyorum.3 hafta sonra kontrol dedi herhalde önemli bişey olsa 3 hafta demezdi benimde aklıma çok takılıyor.benim akıntı sürekli oluyor hafif hafif su da var gibi

Kesinlikle anne olunca annelerimizin ne kadar kıymetli olduğunun birkez daha farkına varıyoruz

Kız sen depresyona. Mı girdin şimdiden dur bi doğuraydık çık cabuk ordan çık:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…