2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Canım lütfen yapma. İnan böyle şeyler duyunca benim içim sızlıyor. Ne yapmış olursa olsun yanından ayırma ve üzme onu. Ben ki tek kelime duymaya şu an canımı verirdim.

Evet herseyden korkar olduk artık .sırt agrısı var bendede sende varmı ?
Var canım. Vajinal ağrı da var hatta.son zamanlar zor geçecek sanırım
Canım hep hormonlardan bunlar. Annenin gönlünü alırsın sen hiç canını sıkma
Günaydın kizlar. Ya insulin yaparken kanayan var mi? Ben her seferinde igne yaptiktan sonra 1-2 damla kan geliyor bacağımdan. Normal mi?
Geliyor canım normal

Bugün günlerden görüş
Oohhh, güzel haberlerle gel inşallahhh.
Geçmiş olsun. Kızın kendi çıkardıysa kolay olur merak etme.
Günaydınnn biz temizliğe başladık
Bugün bittikten sonra herşey bitmiş olcak
Günaydın kızlar. Benim evde de temizlik var. Annem teyzem geldi sağolsunlar.
oh kızlar kolay gelsin, darısı bana inşallahh

Günaydın bu arada hava yine olaylı bizim istanbulda şimşeklerce
Kalktım ama geri yatasım var

Kolay gelsin temizliklere başlayanlara

Kurumus-Maskara canım gerçekten hamilelikten bunlar bende ilkinde neler ettin anama
Gerçi yine edesim var kadın on gündür memlekettte yine yazın gidemicem diye fırt fırt kaçıyo gidiyo :)
Sonradan anlıyosun saçmaladığını ama sen şimdiden pişman olmuşsun bile ara özür dile zaman kaybetmeden
Kendi üzerinden de yükü atmış ol
Zaten yükümüz ağır

Günaydın kızlar. Malum bir kaç gündür suyum mu geliyor acaba diye kendimi yiyordum. Dr umu aradık bgne çağırdı bakmak için geldim kontrole. Vajinal muayene ile alttan sıvı aldı su değilmiş ama akıntı çokmuş vajinit miş yani iltihabik bi durum var fitil verdi 7 tane. rahim ağzı uzunluğuna da normal dedi 4cm miş. Şapşik oğlum baş aşağı dönmüş 1990 gr 43 cm olmuş. Ayağını da gözüne koymuş poz verdi bize şimdi de nst ye girdim ilk defa hareket etti kaydı birwz bakalım sonuç nasıl çıkacak dr a gösterip bir sonraki randevu tarihimizi alacağız. Çalışabilir raporu aldım bu arada bayram sonrasına kadar izinli olacağım zaten sonrasına Allah Kerim. Fitili becerip beceremeyeceğim konusu hariç çok şükür içim rahatladı

Eklentiler

• A06EBE1C-DD40-43C7-B7D1-07BA75CBBDD0.webp
    17,7 KB · Görüntüleme: 75
Maşallah suratınaaa
Düşüncelere dalmış

Aynen bende ondan aldım
Sünger kalitesi de çok güzel hatta
Koku da yok
Teşekkür ederim yorum için ben mi almadım dite korkmuştum kimyasal falan diye şikayet etmişler çok
Benim 2-3 arkadaşım da sevi bebenin reflü yatağını kullandılar hatta kullanıyorlar gayet memnun onlarda Depoda çok bekleyen bir ürüne vs denk geldiyse demek onlar ondan kokuyor demişlerdir bizim bebişlerimiz mis mis yatarlar inşallah
Günaydın bu arada herkese öğleden sonra görüş günü bizim de

Banada ilk az gibi denilmişti 2hafta ya bir cagırmıslardı.suan sınırda benımkı havuc suları bende işe yaramadı belki sende yarar sabah aksam taze sıkılmıs sekılde tüket insallah yararını görürsün.buarada banada belki hep böyle azdı dedi Ve akıntım dediğin sekıldeydı acıle yönlendirdi test yaptılar su kacagı var mı diye cıkmadı sende yaptır için rahatlar

Haydi allah kolaylık versin canim bende bayramda son kez deneyeceğim. Olmuyorsa ağustosa bırakacağım artık şu işi

Var canım. Vajinal ağrı da var hatta.son zamanlar zor geçecek sanırım

Canım hep hormonlardan bunlar. Annenin gönlünü alırsın sen hiç canını sıkma

Geliyor canım normal
Evet benimde aynı sekılde Allah yardımcımız olsun az kaldı sıkalım dişimizi vermeyelim canımızı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…