Canım lütfen yapma. İnan böyle şeyler duyunca benim içim sızlıyor. Ne yapmış olursa olsun yanından ayırma ve üzme onu. Ben ki tek kelime duymaya şu an canımı verirdim.Kızlar canım çok sıkkın yakaç gündür annemle konuşmuyorum kendi kendime kadina tavir aldim,konuşasım yok ariyor cevap vermiyorum. Az önce 3 aramadan sonra açtım kimseyle konuşmak istemiyorum dedim kapattım ağlamamak icin kendimi zor tutuyorum
Var canım. Vajinal ağrı da var hatta.son zamanlar zor geçecek sanırımEvet herseyden korkar olduk artık .sırt agrısı var bendede sende varmı ?
Canım hep hormonlardan bunlar. Annenin gönlünü alırsın sen hiç canını sıkmaKızlar canım çok sıkkın yakaç gündür annemle konuşmuyorum kendi kendime kadina tavir aldim,konuşasım yok ariyor cevap vermiyorum. Az önce 3 aramadan sonra açtım kimseyle konuşmak istemiyorum dedim kapattım ağlamamak icin kendimi zor tutuyorum
Geliyor canım normalGünaydın kizlar. Ya insulin yaparken kanayan var mi? Ben her seferinde igne yaptiktan sonra 1-2 damla kan geliyor bacağımdan. Normal mi?
Oohhh, güzel haberlerle gel inşallahhh.Bugün günlerden görüş
Geçmiş olsun. Kızın kendi çıkardıysa kolay olur merak etme.Günaydın kızlar
Sahurdan beri dışım ağrıyor. Karanfil koyacağım geçer insallah. Hiç dişçiyle uğraşmak istemiyorum.
Kızımı wc alıştırmaya başladım. Dün kendi isteğiyle çıkardı bezini. Çabucak alışır insallah
Günaydınnn biz temizliğe başladık
Bugün bittikten sonra herşey bitmiş olcak
oh kızlar kolay gelsin, darısı bana inşallahhGünaydın kızlar. Benim evde de temizlik var. Annem teyzem geldi sağolsunlar.
Ben aldim canim hatta bugun disini yikadim hic kokusu felan yok gayet guzel bence
Ben aldım canım
hayır hiç bi koku yok.
Çok güzel liste olmuşListeni kopyalıyorum. Ben buna ek nevresim koyarım sadece..
Kiraz çekirdekli olanından aldım ben ama herhangi bir koku yok yataktasevi bebe reflü yatağı alan var mı
Koku falan aldınız mı üründen ?
Aynen bende ondan aldımKiraz çekirdekli olanından aldım ben ama herhangi bir koku yok yatakta
Maşallah suratınaaaGünaydın kızlar. Malum bir kaç gündür suyum mu geliyor acaba diye kendimi yiyordum. Dr umu aradık bgne çağırdı bakmak için geldim kontrole. Vajinal muayene ile alttan sıvı aldı su değilmiş ama akıntı çokmuş vajinit miş yani iltihabik bi durum var fitil verdi 7 tane. rahim ağzı uzunluğuna da normal dedi 4cm miş. Şapşik oğlum baş aşağı dönmüş 1990 gr 43 cm olmuş. Ayağını da gözüne koymuş poz verdi bizeşimdi de nst ye girdim ilk defa hareket etti kaydı birwz bakalım sonuç nasıl çıkacak dr a gösterip bir sonraki randevu tarihimizi alacağız. Çalışabilir raporu aldım bu arada bayram sonrasına kadar izinli olacağım zaten sonrasına Allah Kerim. Fitili becerip beceremeyeceğim konusu hariç çok şükür içim rahatladı
Ahhaha anası gibi ben de hep öyleyimMaşallah suratınaaa
Düşüncelere dalmış
Benim 2-3 arkadaşım da sevi bebenin reflü yatağını kullandılar hatta kullanıyorlar gayet memnun onlarda Depoda çok bekleyen bir ürüne vs denk geldiyse demek onlar ondan kokuyor demişlerdir bizim bebişlerimiz mis mis yatarlar inşallahAynen bende ondan aldım
Sünger kalitesi de çok güzel hatta
Koku da yok
Teşekkür ederim yorum içinben mi almadım dite korkmuştum kimyasal falan diye şikayet etmişler çok
Kolay gelsin canımGünaydınnn biz temizliğe başladık
Bugün bittikten sonra herşey bitmiş olcak
Banada ilk az gibi denilmişti 2hafta ya bir cagırmıslardı.suan sınırda benımkı havuc suları bende işe yaramadı belki sende yarar sabah aksam taze sıkılmıs sekılde tüket insallah yararını görürsün.buarada banada belki hep böyle azdı dediDoktor geçen hafta bana da suyun biraz az görünüyor ama çok önemli değil dedi belki en başından beri böyledir dedi.o doktora ilk kez gidiyorum.3 hafta sonra kontrol dedi herhalde önemli bişey olsa 3 hafta demezdi benimde aklıma çok takılıyor.benim akıntı sürekli oluyor hafif hafif su da var gibi
Haydi allah kolaylık versin canim bende bayramda son kez deneyeceğim. Olmuyorsa ağustosa bırakacağım artık şu işiGünaydın kızlar
Sahurdan beri dışım ağrıyor. Karanfil koyacağım geçer insallah. Hiç dişçiyle uğraşmak istemiyorum.
Kızımı wc alıştırmaya başladım. Dün kendi isteğiyle çıkardı bezini. Çabucak alışır insallah
Evet benimde aynı sekılde Allah yardımcımız olsun az kaldı sıkalım dişimizi vermeyelim canımızıVar canım. Vajinal ağrı da var hatta.son zamanlar zor geçecek sanırım
Canım hep hormonlardan bunlar. Annenin gönlünü alırsın sen hiç canını sıkma
Geliyor canım normal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?