Canım bayıldım çok güzel, bence tam kararında kız odasıEki Görüntüle 2272724
Eki Görüntüle 2272723
Eki Görüntüle 2272726
Kız odasına benzedi bence
Ölüyorum kızlar çok büyük Bi aşk
Canım çok teşekkür ederimSahans olmuş canım özellikle stickerlar❤❤
Sağol canım benim
Çok teşekkür ederiz canımmmmCanım bayıldım çok güzel, bence tam kararında kız odasıgüle güle kullanın ❣
Ya hep benim yüzümden tutaydim koca agzimi açmasaydım o konulari. Çok özür dilerimBeni duygusallaştırdınız sabah sabah.. Ne güzel bir his ki manevi anlamda anneleriniz, teyzeleriniz yanınızda.. Ben sadece hiç de heyecan duymayan bir kv ile sinir bozuyorum.. Kızımın fotoğraflarına bakıp üzüldüm bugün, ne anneanne var ne dede.. 1 ay önce ki fotoğrafları da baya küçükmüş. Bu ay göremedik diye de ayrı üzüldüm.. Hazırlıklar aşamasında buradan biraz uzaklaşsam iyi olacak. Hepinizi öpüyorum. Sevgiler..Eki Görüntüle 2272671
benim +1 ilgi isteyen 2.5 yaşında birde oğlum var... uzakta olmak çok zor eşimle en son ne zaman başbaşa birşey yaptık hatırlayamıyorum...Annesi yakınında olanlara özeniyorum ne guzel teyzeniz de varsa iki kat şanslısınız ben hamileliğin başından beri yalnızım hem calısıyorum hem ev işleri konusunda yardım edenim yok. En büyük destekçim eşimi saymazsak ❤ Çok şükür yapacak durumdaydım ve kimseye muhtac olmadım.
tam kız odası canım çok güzel olmuş mis gibi bebek kokacak orasıEki Görüntüle 2272724
Eki Görüntüle 2272723
Eki Görüntüle 2272726
ben 10 kilo vermiştim ilk hafta sonra emzirerek 5 6 kilosunu geri almayaydım iyiydi. Süt olsun diye yeme kuzum abartma7 :) karnım küçülmeye başladı nihayet çok aşırı şişlik oldu bende
Ya banada artık bırak diyecek heralde biraz daha devam edelim demişti 32 de...dişlerim fln feci kanıyor.Bugün kontrolüm vardı, coraspin kullanan arkadaşlar vardı. Benim doktorum 3-4 gün daha kullan bırak dedi, 32den sonra bebeğin böbreklerine zarar verebiliyor ve suyunu azaltıyor dedi
Ay inşallah canım yaaabenim +1 ilgi isteyen 2.5 yaşında birde oğlum var... uzakta olmak çok zor eşimle en son ne zaman başbaşa birşey yaptık hatırlayamıyorum...
tam kız odası canım çok güzel olmuş mis gibi bebek kokacak orası
ben 10 kilo vermiştim ilk hafta sonra emzirerek 5 6 kilosunu geri almayaydım iyiydi. Süt olsun diye yeme kuzum abartma
Ya banada artık bırak diyecek heralde biraz daha devam edelim demişti 32 de...dişlerim fln feci kanıyor.
Bugün kontrolüm vardı, coraspin kullanan arkadaşlar vardı. Benim doktorum 3-4 gün daha kullan bırak dedi, 32den sonra bebeğin böbreklerine zarar verebiliyor ve suyunu azaltıyor dedi
Canım benimBeni duygusallaştırdınız sabah sabah.. Ne güzel bir his ki manevi anlamda anneleriniz, teyzeleriniz yanınızda.. Ben sadece hiç de heyecan duymayan bir kv ile sinir bozuyorum.. Kızımın fotoğraflarına bakıp üzüldüm bugün, ne anneanne var ne dede.. 1 ay önce ki fotoğrafları da baya küçükmüş. Bu ay göremedik diye de ayrı üzüldüm.. Hazırlıklar aşamasında buradan biraz uzaklaşsam iyi olacak. Hepinizi öpüyorum. Sevgiler..Eki Görüntüle 2272671
Canım bu stickerlardan çok görüyorumda biz kiradayız acaba boyayı söküp atıyormu çıkarınca?Eki Görüntüle 2272724
Eki Görüntüle 2272723
Eki Görüntüle 2272726
Bende şeker var diye suda eriyenleri kullanma dedi solgarın b vitaminli magneZyumunu sabah akşam içiyorumKızlar kullanıpta memnun kaldıgınız Magnezyum hapınızın adı ne?
Söküyo valla kuzum da çıkarken zaten boyatmak zorundasın zatenCanım benim ❤ Sen hem çok güzel hemde çok iyi anne olacaksınBenim 2 sokak üstümde kv 20dk uzağımda ablam var. Kanaya kanaya yemeğimi yaptımki ben 2 bebeğimi kaybettim 1 yıl önce, insan 9ay idare eder. inan yanında olup seninle ilgilenilmediği zaman çok daha üzülüyorsun. Annen seninle beraber sevgiler sana
Canım bu stickerlardan çok görüyorumda biz kiradayız acaba boyayı söküp atıyormu çıkarınca?
Bende şeker var diye suda eriyenleri kullanma dedi solgarın b vitaminli magneZyumunu sabah akşam içiyorum
Benim doktorda 32de bıraktırdı canımHaydaaabenim doktorda 37 de bırak dedi vallahi ben bu doktorlari hiç anlamadim birinin dediği digerininkini hiç tutmaz mı
Bende devam ederse gitmeliyim sanırım insan herşeyi takiyiBanada ilk az gibi denilmişti 2hafta ya bir cagırmıslardı.suan sınırda benımkı havuc suları bende işe yaramadı belki sende yarar sabah aksam taze sıkılmıs sekılde tüket insallah yararını görürsün.buarada banada belki hep böyle azdı dediVe akıntım dediğin sekıldeydı acıle yönlendirdi test yaptılar su kacagı var mı diye cıkmadı sende yaptır için rahatlar
B bibliyofil_k canım yeşil katlanabilir puset hangi sitede?Reflü yatagını ben bundan aldım kızlar hem baby nest gibi
Çok tatlı olmuşEki Görüntüle 2272724
Eki Görüntüle 2272723
Eki Görüntüle 2272726
Onu ben almadım canım baska bir arkadaş yazmıstıB bibliyofil_k canım yeşil katlanabilir puset hangi sitede?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?