2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Bugün kontrolüm vardı, coraspin kullanan arkadaşlar vardı. Benim doktorum 3-4 gün daha kullan bırak dedi, 32den sonra bebeğin böbreklerine zarar verebiliyor ve suyunu azaltıyor dedi

Ya hep benim yüzümden tutaydim koca agzimi açmasaydım o konulari. Çok özür dilerim bende seni öpüyorum üzme kendini lütfen

benim +1 ilgi isteyen 2.5 yaşında birde oğlum var... uzakta olmak çok zor eşimle en son ne zaman başbaşa birşey yaptık hatırlayamıyorum...
Eki Görüntüle 2272724
Eki Görüntüle 2272723
Eki Görüntüle 2272726
Kız odasına benzedi bence
Ölüyorum kızlar çok büyük Bi aşk
tam kız odası canım çok güzel olmuş mis gibi bebek kokacak orası
7 :) karnım küçülmeye başladı nihayet çok aşırı şişlik oldu bende
ben 10 kilo vermiştim ilk hafta sonra emzirerek 5 6 kilosunu geri almayaydım iyiydi. Süt olsun diye yeme kuzum abartma
Bugün kontrolüm vardı, coraspin kullanan arkadaşlar vardı. Benim doktorum 3-4 gün daha kullan bırak dedi, 32den sonra bebeğin böbreklerine zarar verebiliyor ve suyunu azaltıyor dedi
Ya banada artık bırak diyecek heralde biraz daha devam edelim demişti 32 de...dişlerim fln feci kanıyor.

Ay inşallah canım yaaa
Çok teşekkür ederiz

Haydaaa benim doktorda 37 de bırak dedi vallahi ben bu doktorlari hiç anlamadim birinin dediği digerininkini hiç tutmaz mı

Canım benim Sen hem çok güzel hemde çok iyi anne olacaksın Benim 2 sokak üstümde kv 20dk uzağımda ablam var. Kanaya kanaya yemeğimi yaptımki ben 2 bebeğimi kaybettim 1 yıl önce, insan 9ay idare eder. inan yanında olup seninle ilgilenilmediği zaman çok daha üzülüyorsun. Annen seninle beraber sevgiler sana

Eki Görüntüle 2272724
Eki Görüntüle 2272723
Eki Görüntüle 2272726
Kız odasına benzedi bence
Ölüyorum kızlar çok büyük Bi aşk
Canım bu stickerlardan çok görüyorumda biz kiradayız acaba boyayı söküp atıyormu çıkarınca?

Kızlar kullanıpta memnun kaldıgınız Magnezyum hapınızın adı ne?
Bende şeker var diye suda eriyenleri kullanma dedi solgarın b vitaminli magneZyumunu sabah akşam içiyorum

Söküyo valla kuzum da çıkarken zaten boyatmak zorundasın zaten bende kiradayım önemsemedim kendim boyadım zaten

Bende devam ederse gitmeliyim sanırım insan herşeyi takiyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…