Benim daha 28.haftada kesti canımBugün kontrolüm vardı, coraspin kullanan arkadaşlar vardı. Benim doktorum 3-4 gün daha kullan bırak dedi, 32den sonra bebeğin böbreklerine zarar verebiliyor ve suyunu azaltıyor dedi
Buldum 10 kilo vereni:) ama geri aldım demeyeydin iyidi:)benim +1 ilgi isteyen 2.5 yaşında birde oğlum var... uzakta olmak çok zor eşimle en son ne zaman başbaşa birşey yaptık hatırlayamıyorum...
tam kız odası canım çok güzel olmuş mis gibi bebek kokacak orası
ben 10 kilo vermiştim ilk hafta sonra emzirerek 5 6 kilosunu geri almayaydım iyiydi. Süt olsun diye yeme kuzum abartma
Ya banada artık bırak diyecek heralde biraz daha devam edelim demişti 32 de...dişlerim fln feci kanıyor.
cok guzel olmus canim güle güle boyasinEki Görüntüle 2272724
Eki Görüntüle 2272723
Eki Görüntüle 2272726
Kız odasına benzedi bence
Ölüyorum kızlar çok büyük Bi aşk
Heyecanlı heyacanlı bekliyoruz kuzumKızlar Allah ın izniyle bebeğime kavuşmama son 29 gün şafak sayıyorum valla nezaman geldi zaman gün saymaya:)
Ah canım aminnnnİ
cok guzel olmus canim güle güle boyasinmahf etsin paralasin. Benim stickerler hala gelmedi
CanımÇok tatlı olmuş
Sağlıkla gelsin
Sağlıkla büyüsün odasında nisa❤
Evet canım AliExpressten almistim. Aldığım bir çok şey 2-3 haftada geldi. Gerci daha yatagi baglamadik acelesi yokAh canım aminnnn
Teşekkür ederiz
Aliexpresten miydi öyleyse gayet normal canım insan verdiği siparişi unutuyor
Haydaaabenim doktorda 37 de bırak dedi vallahi ben bu doktorlari hiç anlamadim birinin dediği digerininkini hiç tutmaz mı
E EndoplazmikSeyyahikulumBenim daha 28.haftada kesti canım
Bugün kontrolüm vardı, coraspin kullanan arkadaşlar vardı. Benim doktorum 3-4 gün daha kullan bırak dedi, 32den sonra bebeğin böbreklerine zarar verebiliyor ve suyunu azaltıyor dedi
Benimki magnorm. Bu gidişimde bir şey demedim krampla ilgili. Yine yazmış. Devam edeceğim. Suda eriyor. Portakal aromalı.Kızlar kullanıpta memnun kaldıgınız Magnezyum hapınızın adı ne?
Buldum 10 kilo vereni:) ama geri aldım demeyeydin iyidi:)
Bana da 32 doldu bırak dediler canimHaydaaabenim doktorda 37 de bırak dedi vallahi ben bu doktorlari hiç anlamadim birinin dediği digerininkini hiç tutmaz mı
Kız nisosss ondan ne güzel olmuş senin öyle güle güle kullan inşallah:)Eki Görüntüle 2272724
Eki Görüntüle 2272723
Eki Görüntüle 2272726
Kız odasına benzedi bence
Ölüyorum kızlar çok büyük Bi aşk
Ben vicium d3 kullanıyorum canım. İçinde magnezyum, kalsiyum, çinko ve d vitamini varKızlar kullanıpta memnun kaldıgınız Magnezyum hapınızın adı ne?
Canım dün epidural sezeryanın korkulacak yanı yok diye bana anlatırlarken, hayır ben genel anestezi istiyorum diye ağladım. Sonrada 2 çocukla napıcam ben diye korkup anksiyete yaşadım. Bende özellikle bilinmezlik hep korkutur, korkulacak bişi olmasa dahi...Gerçekten son bir kaç gündür belim,sırtım agriyor kasiklarim ayni sekilde. Oğlumun ağırlığını idrar keseminde üstünde hissediyorum süreklibunlarla uğraşıyorum
Geç olsun güç olmasın canımSonunda benim koca, bebek alışverişine başladı.
Bugün hastane çıkışı ve lohusa gecelik sipariş ettik.
Bebek bezi, ıslak mendil ve depend aldım.
Bebek süsü modeli ve çikolataya ise karar verdik. Hafta içi sipariş ederiz inş.
Canım yok tabi korkulcak yanı birşey hiseetmiyorsun ki uzunda sürmüyor zaten he ben doğurmadım da ablama bizzat şahit oldum anestezi hiç iyi birşey değil uyandığında kendini kötü hissediceksin miden bulanıcak vs vs çok riski var canım.Canım dün epidural sezeryanın korkulacak yanı yok diye bana anlatırlarken, hayır ben genel anestezi istiyorum diye ağladım. Sonrada 2 çocukla napıcam ben diye korkup anksiyete yaşadım. Bende özellikle bilinmezlik hep korkutur, korkulacak bişi olmasa dahi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?