2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Buldum 10 kilo vereni:) ama geri aldım demeyeydin iyidi:)

Haydaaa benim doktorda 37 de bırak dedi vallahi ben bu doktorlari hiç anlamadim birinin dediği digerininkini hiç tutmaz mı
Benim daha 28.haftada kesti canım
E EndoplazmikSeyyahikulum
Evet doktorlar hep başka başka şeyler söylüyolar insanın aklı karışıyor, ama ben bırakıcam bu hafta ne diyosa öyle yapıyorum inşallah hepimizin için bırakma tarihleri yararlıdır ben iğnede vuruyorum ona devam edicekmişim oksapar

Gerçekten son bir kaç gündür belim,sırtım agriyor kasiklarim ayni sekilde. Oğlumun ağırlığını idrar keseminde üstünde hissediyorum sürekli bunlarla uğraşıyorum
Canım dün epidural sezeryanın korkulacak yanı yok diye bana anlatırlarken, hayır ben genel anestezi istiyorum diye ağladım. Sonrada 2 çocukla napıcam ben diye korkup anksiyete yaşadım. Bende özellikle bilinmezlik hep korkutur, korkulacak bişi olmasa dahi...

Geç olsun güç olmasın canım

Canım yok tabi korkulcak yanı birşey hiseetmiyorsun ki uzunda sürmüyor zaten he ben doğurmadım da ablama bizzat şahit oldum anestezi hiç iyi birşey değil uyandığında kendini kötü hissediceksin miden bulanıcak vs vs çok riski var canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…