2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Pelocum ilk bebede toplam 8 kilo aldım.Kirkim çıktığında 11 kilo gitmişti kendiliğinden
Benimde öyle olmuştu canım +10la doğuma gidip -11le döndüm hastaneden ilkinde, ikinci +8 gidiş - 11 eve dönüş ama emzirme dönemi bitti 5er kilo aldım iki çocuğumda da sonra veremedim onları

Benimde öyle olmuştu canım +10la doğuma gidip -11le döndüm hastaneden ilkinde, ikinci +8 gidiş - 11 eve dönüş ama emzirme dönemi bitti 5er kilo aldım iki çocuğumda da sonra veremedim onları

Emzirme dönemi 5 kilosunu geri aldığımı söylememiş miydim?Yeni anneler duymasın

Ben ilk hamileliğimde 90 ile hamile kaldım.
8 kilo verip 10 kilo aldım 92 ile doğuma gittim
Doğumdan hemen sonrayı hatırlamıyorum ama 40 im çıktığında 76 ya düşmüştüm.
Emzirme döneminde süt olsun diye her şeyi abartınca 100 u gördüm malesef.
Aslında emzirirken vücut daha çok yakıyor. Gereksiz şeyleri yemeyip sağlıklı beslenebilirsek super kilo verilir.
Bu hamileliğimde gebe kalmadan önce 20 kilo verdim diyetisyenle. Gebelik boyunca da dikkat ettim az almaya çalışıyorum.
Bu sefer emzirme döneminde direk diyetisyenime devam edeceğim. Yine aynı durumu emzirirken kilo almayı yaşamak istemiyorum.
Kadınlar kulübünde cuma zayıflama yarışmaları var. Doğumdan sonra ordaki takımlara katılmanızı tavsiye ederim. Aklınızda bulunsun.
Kilo verme sürecinde bende katıldım. Gebelik nedeniyle ara verdim. Doğumdan sonra yine katılacağım inşallah.
Motive olmak için birebir.

ben iğne vurulmuyorum ondan uzattı heralde dr.
Bende de bildiğim için bir korku var şuanda...allah hepimizin yardımcısı olsun

92 den 76 ya çok süper

Genel de olabilir bence böyle anlatmamak lazım
Ben çok panik olduğum için genel önerdi anestezi uzmanı mesela
Hiç öyle kötü ayılmadım midemde bulanmadı
Uyuma isteği bikaç saat sürdü sadece

Allah sabır versin hormonlar bizi yönetiyor resmen. Bende gece anksiyete yaşadım uzun aradan sonra kalbim ağzımdan çıkacaktı

Genel de olabilir bence böyle anlatmamak lazım
Ben çok panik olduğum için genel önerdi anestezi uzmanı mesela
Hiç öyle kötü ayılmadım midemde bulanmadı
Uyuma isteği bikaç saat sürdü sadece
Haklısın cnmda panik yapılcak bişey yok rahat olalım diye diyorum bnde korkarsak panik oluruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…