Oğlun kaç yaşında Allah bağışlasın. Inşallah doğunca da böyle sevgi dolu olurlar. Çünkü Oğlum bana çok düşkün kıskanır mı diye korkuyorum. Şimdiden alıştırma yapıyoruz. Sana hediye getirecek falan diyorum. doğum yapınca istediği bir şeyi hediye verecem kardeşinden gelmiş gibi falan biyerde okumuştumBenim oğlumda hergün konuşuyor.Karnima dokunuyor,öpüyor.Seni bekliyorum kardesim çabuk gel oyun oynayalım... diyor
Oğlun kaç yaşında Allah bağışlasın. Inşallah doğunca da böyle sevgi dolu olurlar. Çünkü Oğlum bana çok düşkün kıskanır mı diye korkuyorum. Şimdiden alıştırma yapıyoruz. Sana hediye getirecek falan diyorum. doğum yapınca istediği bir şeyi hediye verecem kardeşinden gelmiş gibi falan biyerde okumuştum
Ayni ağrılar bende de oluyorKızlarrr yine ben ve sorularımmmm
Bu gün sanki adet olacakmışım gibi bacaklarım ve karnım ağrıyo sizede oluyor mu
Ben tek taraf yeterli diye biliyorum genlerimiz benim yada eşimin hangisi baskın gelirse o olur diye okumuştum inşallah sağlıklı olsun daIste suan olanlar degil genlerde ata larda var demek ki. Dedenin dedesinde var mesela ama bilmiyorsun. Esinin tarafinda da vardir insallah da renkli gözlü olur bebisin
Yok onu biliyorum inşallah bize çekerOlsun yine renkli olabilir, ela olabilir
Merhaba kızınız kac aylık doktor mu soyledı kesmenızıSlm kizlar nasilsiniz mesajlar cok birikmis okuyamadım. Kizimi emmeden kestim. Cok duygusal gunler yasiyoriz. Minik bebegimde iyi
enfeksiyon için tek icimlik toz verdi baskada bişey vermediMerhaba benimde doğum yapacağım gün aynı sanırım bugun öğrendim bebeğim olacağını kalp atışlarını da duydum :)umarım en kısa zamanda sizde duyarsınız. Enfeksiyon için bir şey söyledi mi peki çok ciddi sorunlara neden oluyormuymuş? Bir de ilaç mı krem mi verdi bana yalnız krem verdi başka bir doktora daha görünsem mi diye düşünüyorum
İnşallah pazartesi başka doktora gideceğim artikuyuz olurum oyle doktorlara. inşallah içinize sinen bir doktor bulursunuz
Evde aile hekiminin daha önce verdiği foluk asit vardı kullanıyorum 15 gündür 3 tane kaldı doktor yazar diye düşünmüştüm oda yazmamis soylemiştide halbuki 2 hasta aldı 1 ona sordu bir bana karışıklığa gitti heralde pazartesi başka doktora Gidecemğim insallahKeşke folik asit için doktoru falan hiç beklemeseydin, hamilelik düşünülürken bile 3 aydan önceden başlanabiliyormuş kaldı ki sen 7 haftalıksın canım. Neyse yine de sıkıntı yapma belki idrarda enfeksiyon var diye vajinal bakmak risklidir o yüzden bakmamıştır. Ben 7+5te duydum kalp atışını, içini rahat tut.
Değerin çok iyi sanırım erken döllenme, kalbi duyamasan bile yolk kesesini falan görürsün bence hem de alttan bakmasına gerek kalmazBugün kan tahlili verdim Beta hcg 9440 çıktı 6 hafta aralığında. Son adet tarihine göre 4+6 Dayım. Pzt kadın Doğuma gideceğim kalp atışlarını duymam sor değil mi?
Kuzum progestan kullanıyor musun ? Cok ayakta kalma istirahat et kahverengi mi akıntı
Kızlar yine çamaşırımı ıslatacak kadar akıntı başladı bacağım çekiliyor kaşık ağrım var
Kullanıyorum ama bırakıcam hayır beyaz katı kıvamlıKuzum progestan kullanıyor musun ? Cok ayakta kalma istirahat et kahverengi mi akıntı
Mantar oluşmuş belki bol su içççKullanıyorum ama bırakıcam hayır beyaz katı kıvamlı
Yok canım mantar değil öyle koku kaşıntı yok parcacıklı değil bilmiyorum valla şu ağrım geçsinde korkutuyoMantar oluşmuş belki bol su iççç
Doktoruna yaz bakalımYok canım mantar değil öyle koku kaşıntı yok parcacıklı değil bilmiyorum valla şu ağrım geçsinde korkutuyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?