Ne güzel maşallah benim oğlum 2015 ocak doğumlu doğum olduğunda tam 4,5 yaşında olacak ve ben de çocuk gelişimi okuyorum :)Oğlum şu an 44 aylık.Kardesi doğduğunda 4 yaş 4 aylık olacak inşaallah.Çocuk gelişimi ve eğitimi mezunuyum.Devamli okuyorum cocuk gelisimi kitaplarini.Oglum sakin sevgi dolu bi çocuk maşaallah.Kiskanclik olursa basedebilecegimizi umuyorum.O günler gelsin inşallah yöntemlerimizi buradan paylaşırız.
İki gündür bende de öyle bulantılarım galan hafifledi. Annem Arada iyilik halleri olur sürekli böyle olmak zorunda değil diye içimi rahatlatıyorKızlar benim bugün hiç belirtim olmadı kasık ağrısı göğüs ağrısı gibi..midem zaten hiç bulanmıyordu .birden kesilmesi normal mı acaba
Bravo valla sana canim, cok takdir ettim. Bir de hamilesin bi yandan masallah. Insallah sinavlarin cok iyi gecerHalsiz iştahsız bulantılı kusmalı birgün geçirdim.Yarin ve pazar sınavlarım(ikinci üni.okuyorum) var.Dua edin lütfen bana sınavda midem bulanmasın.Çok tırsıyorum
Bu gün dikkatimi çekti canım. Hesabin gecici olarak engellenmisti.Birini mi.kizdirdin acaba? Şikayet mi eden olduKizlar selam, komik bisi solicem dun aksamdan beri siteye girisimim kural ihlali gerekcesiyle engellenmisti:) simdi acilmis. son bir haftadir tek yazistigim konu da burasi. Neden olur boyle birsey fikri olan var miben ve bebisler siteye cok alindik acikcasi
Çok güzel maşallah.Ne güzel maşallah benim oğlum 2015 ocak doğumlu doğum olduğunda tam 4,5 yaşında olacak ve ben de çocuk gelişimi okuyorum :)
Amiiinnnn canimmmm.Cok sağol.Bravo valla sana canim, cok takdir ettim. Bir de hamilesin bi yandan masallah. Insallah sinavlarin cok iyi gecer
Bu gün dikkatimi çekti canım. Hesabin gecici olarak engellenmisti.Birini mi.kizdirdin acaba? Şikayet mi eden oldu
Neyse siz iyi olunda gerisini boş ver
Valla kizlar en son sezeryan mezeryan muhabbeti oldu sonra uctum gittim ben hic anlamadimAmiiinnnn canimmmm.Cok sağol.Nerelerdesin lavitabellacım yazmıyordun sanki bir iki gündür.Ikiztoslar nasillar
Beni bilen bilir, bilmeyen kendi gibi bilir...Valla kizlar en son sezeryan mezeryan muhabbeti oldu sonra uctum gittim ben hic anlamadimeger fikrimi soyledim diye biri sikayet ettiyse de diye, o da onun tarzi(!?!) diyip konuyu kapaticam:) aynen biz iyiyiz, yani sanirim cunku midem bugun baya bulandi, yaramazlik yapiyolar icerde demekki :) sizler nasilsiniz ozledim birgunde
Benim sanssizligim oldu herhalde normalde eşleriyle birlikte alıyorlardı ben tektim eşim olmayincami onuda aldı anlamadım zatenMuayeneye iki hasta alarak nasil kontrol ediyorlar canim, anlayamadim .neden oyle.normal mi öyle.. Sen istemediğini söylesen, seni yalniz almazmi doktor
Hüseyin pehlivana gidin aynı hastanede mükemmel bir dr dur.Sincan koru kudret erkenekli düşünüyordum ama hastaneden ayrılmış ve ankarada yeniyim duyumlarınızı benimlede paylaşırsanız sevinirim
Herkese iyi akşamlar bende aranıza katılabilir miyim .. tahmini Doğum tarihi 5 Ağustos ama Temmuz’da anne olacakmışım gibi içime doğuyor
Allah bunu saglikla kucağına alırsın ins. Çok etkilendim.
Akıntı hep vardı canım fitil bile kullandım azalmıştı yine arttıBende de hamileliğin başındn beri akıntı var cnm
teşekkür ederimGünaydın kızlar
Öğretmen arkadaşlarımızın öğretmenler günü kutlu olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?