2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Bu arada Ben tüy dökücü deneyeceğim ya baya zor oluyor artık genital bölge temizliği. Daha doğrusu bikini bölgemden rahatsızım inşallah sıkıntı olmaz bakalım

Benim de gece karnım çok sertleşti. Dokunuyorum karnıma duvar semsertti. Oğlum da aşırı hareketliydi.çıt çıt sesler geldi karnımın içinden.
Canım günümüz aynı, benimde öyleydi bu gece , ben de bi risk kasılma vs olmamıştı bu güne kadar ama gece asla uyuyamadım çıldırmış gibiydi, ve çok kasıldım

Canım günümüz aynı, benimde öyleydi bu gün, ben de bi risk kasılma vs olmamıştı bu güne kadar ama gece asla uyuyamadım çıldırmış gibiydi, ve çok kasıldım
Benimki de aynıydı. Hiç uyumadı. Acaba kasilmalardan mi rahatsız oluyorlar. Ben iki aydır kasildigim için neyse ki bu haftalarda sonra normal. İki hafta daha dursunlar yeter bize.

Benim de gece karnım çok sertleşti. Dokunuyorum karnıma duvar gibi semsertti. Oğlum da aşırı hareketliydi.çıt çıt sesler geldi karnımın içinden.
Aynı canımcım sertleşti canımı yaktı itti itti durdu o uyumuş öyle uyumuşum
Karnımdan çıkamazsın annecim dedim yapma böyle şeyler dedim

Canım gözün aydın allah analı babalı büyütsün inş. Yade hoşgeldin

Benimki de aynıydı. Hiç uyumadı. Acaba kasilmalardan mi rahatsız oluyorlar. Ben iki aydır kasildigim için neyse ki bu haftalarda sonra normal. İki hafta daha dursunlar yeter bize.
Aynen canım senin önceden de epey kasılman oluyordu çok şükür bu günlere geldik ama ben ilk defa kasıldım, sabahta kustum ama bilemedim neler oluyor bakalım pazartesi Nst+kan+ultrason var ne diyecek Dr amcamız

Aynen canım senin önceden de epey kasılman oluyordu çok şükür bu günlere geldik ama ben ilk defa kasıldım, sabahta kustum ama bilemedim neler oluyor bakalım pazartesi Nst+kan+ultrason var ne diyecek Dr amcamız
Artık hafif sancılar görülebilir nstde. Ben bayadir kan tahlili olmuyorum ya. Yapar herhalde bir ara.

Canım tüy dökücü yasak demişti benim ebem ve doktorum
Tüy dökücü zararlı değil mi canım o bölge için
Yani bana diyen olmadı yasak diye genital bölge için uygun değil zaten ama kullandım hemen süreyi cok uzatmadan dediğim gibi bikini bölgesine hatta iç bacak diyelim hiç almamıştım şimdiye kadar ama tüy gibi de olsa rahatsız olmuştum en son çatalda

Kızlar Bende 3 gündür geziyorum resmen ama dün gece yorgunluk patlak verdi heralde adet sancısı gibi sancılarım oldu. Dakika tutacaktım allahtan geçti. 2 gün daha geçsin inş dr um pazartesi dönecek korktum bu 2 gün dinlenmeyi planlıyorum.

Buarada doğumdan sonra fosur fosur süt gelmesini beklemeyin canlar onların midesi de küçük zaten ufacık sütle doyarlar. Süt kanalları zamanla açılacak. Süt pompası ile de destek verip arttırabilirsiniz sütü
Ilk 3 ay prolaktin sütü gönderiyor. Sonra bebek emdikçe mekaniklesiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…