2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
4cm açıklığım varmış hastanedeyim sancı kesici iğne serum ve ciğer geliştirici olduk.
Hayırlısı olsun canım Allah kolaylık versin. Doğum süreci başlayınca ertelemeye çalışmıyorlar burada diyordun ama biraz daha beklesin diye mi sancı kesici verdiler?

Aynen canım tabiki öyle ama sabırsızlığım var biliyosun ki

[QUOTE="Pelinim35, post: 60153611, member: 917186"
Tüy dökücü zararlı değil mi canım o bölge için
[/QUOTE]
Deme ya ben yirmili haftalarda 1 kez kullandım ise yaramayinca biraktim niye zararlı ki P Pelinim35

[QUOTE="Pelinim35, post: 60153611, member: 917186"
Tüy dökücü zararlı değil mi canım o bölge için
Deme ya ben yirmili haftalarda 1 kez kullandım ise yaramayinca biraktim niye zararlı ki P Pelinim35
[/QUOTE]
Hamile olunmasa bile tüy dökücüler genital bölgeye uygulanmıyor e şuan birde hamileyiz ağır kimyasal içeriyor zararı olabilir

Ya kızlar bugün benim kız 10u geçkin kez kasıldı nst de sancı cıkmadı . Dün cıkmıstı düzensiz olunca doktor gönderdi tetikte ol dedi .hazırlanıyormu kı?
Canım gün içinde bende hissediyorum ama düzensiz. İnşallah bir problem yoktur şimdi nasılsın
4cm açıklığım varmış hastanedeyim sancı kesici iğne serum ve ciğer geliştirici olduk.
Allah yardımcın olsun canım inşallah hayırla sağlıkla kavuşmak nasip etsin rabbim habersiz bırakma bizi

Bizde birazdann Görümcemin kedisini götürcez miss gibi olcaklar canım hiç strese sokma kendini
İnşallah canım Onu orda bırakıp gelmek zoruma gitti ya. Patileriyle nasıl sarılıyor yabancı ortam olunca stres oldu

Bugunde oldu 3kez sabah şimdi yok canım.belim cok agrıyo .durmayacak bu aceleci kız :) sen nasılsın canım

Günaydın tünaydın bebeklerim. Burda suan sabah 6:14 ben 5 te uyandim geri uyuyamadim. Arada adet sancim geliyor tuhaf bir şekilde

Kızlar sancılarım 4dkya düşmüştü ve çok fecimağrım vardı geldiğimde. Şimdi 10dkyaçıktı şiddeti 120-130lArı buluyordu. Dün doktora gittim 5dkda 1i bekle dedi hastaneye geldik ilaçları başladılar, enszından 48 saati dolduralım diyoruzki ciğergelişrici işe yarasın. Mesajları okuyamadım herkesten allah razı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…