2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Canım çok iyi yapmışsın valla ben organizasyonculara çok para verme taraftarı değilim tam benlik bi hareket
Aldıklarını görsel olarak paylaşırmısın ben gibi cimrilerede fikir olsun
Gelir gelmez paylaşırım canım ❤ Valla ben hiç bakmamıştım baya güzel şeyler varmış.

Zayıfım bana da kilo alma dedi 57 kiloyum almadım da evlendim evleneli inşallah ben takmasam bile çevredekiler üstüme gelince psikolojim bozuluyor teşekkür ederim sağolun
9 aylık evliyiz demişsin. Eğer başından beri deniyorsanız ve adet düzensizliği varsa yumurta oluşumunu destekleyici bir tedaviye başlar doktor. Sonuçta pkoda yumurta düzenli gelişmiyor ve hangi zaman aralığında yumurta oluşacağını bilemiyorsun bunun içinde inofolic tek başına yeterli değil. Ama hiçbirşeye gerek kalmadan hamile de kalabilirsin sonuçta denk gelebilir doğurgan döneme. Ama beklemek psikolojini etkiliyorsa ve beklemek istemiyorsan bence yumurta geliştirici ve yumurta takibi isteyebilirsin doktorundan ki dediğim gibi genelde bu şekilde ilerliyorlar zaten.

Son düzenleme:
Gelir gelmez paylaşırım canım ❤ Valla ben hiç bakmamıştım baya güzel şeyler varmış.
Bende bir iki gündür bakmaya başladım süsleme işine. Bu ayaklı balon standı baya iyiymiş ya çok tatlı duruyor. Biraz baktım da ölçü göremedim yükseklikleri nasıl acaba?

Kızlar ben iyiyim. Bebek gözetim altında halen
Sütüm az az geliyor sağdıkca yolluyorum bebeğe
inşallah en yakın zamanda yanına gelicek canım
gelişmelerden haberdar et bizide
kaç kilo doğdu nasıldı ilk karşılaşmanız ay çok heyecanlı bekliyoruz her detayı merakla

Fransa’nın neresindesiniz doğumdan sonra eşimin işi nedeniyle 2 yıllığına Paris’e gideceğiz biz de bebeğin aşı takibi vs nsl oluyor merak ediyorum

Suyum risk yaratacak kadar az degilmiş canım 2güne bi nst ve ultrasona gidiyorum.bugun düzenliydi sancı falan cıkmadı anlamadım

Bende bir iki gündür bakmaya başladım süsleme işine. Bu ayaklı balon standı baya iyiymiş ya çok tatlı duruyor. Biraz baktım da ölçü göremedim yükseklikleri nasıl acaba?
Aynen çok güzel duruyor. Ben bir sürü kalpli balon alacaktım. Kadın helyum sisiriciniz var mi ki deyince ampul yandı yüksekliği 1 metre anca sanirim

Suyum risk yaratacak kadar az degilmiş canım 2güne bi nst ve ultrasona gidiyorum.bugun düzenliydi sancı falan cıkmadı anlamadım
Heh su olayı öyleyse korkma canım sancılar düzenli girerse bekleme tabi zaten sancın olsa nstde çıkardı belki yalancıdır ittiği için kasılma gibi algılanıyodur 2 günde Bi takipli olman çok çok iyi

Zayıfım bana da kilo alma dedi 57 kiloyum almadım da evlendim evleneli inşallah ben takmasam bile çevredekiler üstüme gelince psikolojim bozuluyor teşekkür ederim sağolun
Bi Arkadaşımla aynı ay çıktık yola korunmayı bıraktık geçen sene kendisi pkolu ve yaşı 35 kilosu da yoktu olgunlaştırıcı iğneler çatlama iğneleri kullandı ben eylülde en son adetimi gördüm ve hamile olduğumu öğrendim ekimde o iğneleri bıraktı olcaksa olur zaten dedi sadece son 2 ay folik asit başladı saldı ve şuan 20 haftalık civarı hamile aramızda 4.5 ay falan var
Yani demem o ki geç olsa da gayet sağlıklı iğnesiz müdahalesiz de oluyo herşeyin başı stres stresten uzak kendi haline bırakmayla bebişine kavuştu
İnşallah sana da en yakın zamanda nasip olsun canım

inşallah en yakın zamanda yanına gelicek canım
gelişmelerden haberdar et bizide
kaç kilo doğdu nasıldı ilk karşılaşmanız ay çok heyecanlı bekliyoruz her detayı merakla
Sabah çocuk doktoru gelecek canım
2715 gr doğdu
Ağladım görünce tabi yani anlatamam şimdi duygularımı harika bir duygu içime içime çektim kokusunu:) yalnız sütüm biraz katı sağıyorum az çıkıyor yarına bakacagız

Canım spinal mi oldun?
Ya çok güzel bitti senin için endişe kaygı inşallah yanına da gelicek kilosu da güzel Maşallah

İnşallah öyle yanı herşey alalhtan ama inşam çevreden de baskı görünce daha çok daralıyor

9 aylık evlilikte ne zaman oluştu bu çevre baskısı.Dur bakalım bismillah di mi?Ahhh düşüncesiz insanlarrrr.Kafana takmamaya çalış canım.Kendini başka şeylerle meşgul etmeye bak.Guzel haberlerini bekliyoruz insallah

Ya ne güzel sütü dert etme kendine biraz zaman ver bol bol sütün olacak inşallah

Canım bi kavussaniz minik kuşla sütün emdikce iner.İnnnnsallah sabah sağlıkla kucağına alırsın bi daha hiç ayrilmazsiniz

Buğday yağı

Gebe okulundaki ebemiz benmari usulü ısıtılmış ılık zeytinyağını öneriyor bize canım aklınızda bulunsun sizin de
Biz de yeni evli sayılırdık adamın hakkına girmeyim diye fitil kullanırken bile oldu mecbur tedbiren uzattı dr çünkü fitili 1 hafta daha Ama bende yanma kaşıntı kızarıklık yoksadece akıntı cok diye vermişti doktorum o da başlara göre az bile aslında

Günaydınnn yine yastığı ile oda oda gezenler kulübü Evet kuzum bize de öyle dedi, hafif ılık olsun yağ dedi

Günaydınnn yine yastığı ile oda oda gezenler kulübü
Evet kuzum bize de öyle dedi, hafif ılık olsun yağ dedi
Kizlar perine masaji ne diye baktım ama ben yapamam kii! Ne kendimi öyle minciklayabilirim nede elim yetişir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…