2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Maşallah kuzunaaa yine mi yüzünü kapatıyor yaramaz. Çocuk yüz görümlüğü istiyordur bol su bol yürüyüş başka yolu yok. Bir de ayaklarına sıcak su

Gözünüz aydın canım Allah bağışlasın

Benimde bisey yoktu bi kaç gündür oldu çok bunalmış hisediyorum kendimi rahat değilim ellerim çok acıyor bisey tutamıyorum.
Benim bebiş dönmezse temmuz ortası sezeryan olur büyük ihtimal bende çok beklemesin 38 de gelsin diyorum hep .hakkimiz da hayırlısı olsun inşallah.

Kızlar ben doğurdum ama fırsat bulamadım yazmaya. Çok şükür istediğim gibi normal doğum oldu. Bebeklerin şekeri düşüyor arada, benim de sütüm henüz gelmedi. Minicik bebekler 2380-2450 doğdular. Emmeleri pek kuvvetli değil. Çok yoruldum uyumak istiyorum ama sürekli beslemem gerekiyor. Epidural almadım. Suni verildi ama korkulduğu gibi değildi. Çok şükür hızlı ilerledi ve güzel bir doğum oldu.

Teyze de anne yarısı benimde annem yanimda olamıcak çok uzak.teyzem var benimde onlarda annemiz sayılır ❤

Benim normal doğum pozisyonunda kanala girmesini bekliyoruz bu haftalar da bakalım. Kasıklarım da 2 gündür çok ağrı var bide sanki kafasını kasığıma vuruyor böyle heralde kanala girmeyi deniyor güzle kızım. Aynen cnm hakkımızda hayırlısı sağlıklı olsunlar da Napalım bekleriz de çekeriz de biz

Gozun aydin kavustun yavrularina gülegüle büyüt rabbim analı babalı büyütsün inşallah.

Bende 2 hafta daha beklicez dönmezse mecbur sezeryan olacak. Benimde bugün çok kasik agrım vardı ve çok kasılma da var inşallah döner de bende normal doğururum.

8 Temmuz'da da ben varım Inşallah bütün bebişler sağlıkla gelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…