- 28 Ekim 2018
- 3.112
- 6.728
- 88
Yaaa yerim siziii :))) bin kere maşallah size canimmmKızlar hiç bakamadim ama eminim hepiniz en iyi dileklerinizi dualarinizi ilettiniz ❤ hepinizden Allah razi olsunçok güzel hızlı bir doğum oldu kızım 3300 gr 50 cm doğdu normal doğum oldu ikimizde iyiyiz çoook tatlı mini minnacık bir prenses
Hamilesin de ondanaboo 5 lt nasıl içtin kız
ben şimdi 3 lt içiyomda tuvaletten çıkamıyom
Ne güzel valla nerde bende böyle teyze.aman nazar değmesin canımBugün garip bir his var içimde. Teyzem aradı, annem rüyasına girmiş Başak'ı yalnız bırakma, kayinvalidesiyle mutsuz olur demiş. Teyzem Bursa da yaşıyor, zaten gelecekti ama bugün ağlayarak beni aradı sana ben bakıcam diye. O kadar garip hissettim ki.. bir yandan da çok mutlu oldum ❤
Oyyy yerim o prensesi:))Kızlar hiç bakamadim ama eminim hepiniz en iyi dileklerinizi dualarinizi ilettiniz ❤ hepinizden Allah razi olsunçok güzel hızlı bir doğum oldu kızım 3300 gr 50 cm doğdu normal doğum oldu ikimizde iyiyiz çoook tatlı mini minnacık bir prenses
Durun ben Temmuz’da doğurmak istiyorum hiç erken doğurasım yok hiç hazır değilimBu nasıl temmuz anneleri leynn herkes haziranda doğuruyo
Memleketin bütün ikizler ihtiyacını karşıladınız
Sona kalcam dona kalcam kendi kendime takılcam burda ecinnilerle
Doğuranda gidiyo başını alıp zaten
Canım müsait olduğun bi an yazarmısın lütfen doğumun kaç saat sürdü kolay olmuş maşallah epidural takıldımı yada doğumu kolaylaştırıcı neler yapmıştınKızlar hiç bakamadim ama eminim hepiniz en iyi dileklerinizi dualarinizi ilettiniz ❤ hepinizden Allah razi olsunçok güzel hızlı bir doğum oldu kızım 3300 gr 50 cm doğdu normal doğum oldu ikimizde iyiyiz çoook tatlı mini minnacık bir prenses
Ne kadar güzel işte seviliyorsunnnBugün garip bir his var içimde. Teyzem aradı, annem rüyasına girmiş Başak'ı yalnız bırakma, kayinvalidesiyle mutsuz olur demiş. Teyzem Bursa da yaşıyor, zaten gelecekti ama bugün ağlayarak beni aradı sana ben bakıcam diye. O kadar garip hissettim ki.. bir yandan da çok mutlu oldum ❤
Maşallah sana da prensesine deKızlar hiç bakamadim ama eminim hepiniz en iyi dileklerinizi dualarinizi ilettiniz ❤ hepinizden Allah razi olsunçok güzel hızlı bir doğum oldu kızım 3300 gr 50 cm doğdu normal doğum oldu ikimizde iyiyiz çoook tatlı mini minnacık bir prenses
Ya analık ne muhteşem bişeyBugün garip bir his var içimde. Teyzem aradı, annem rüyasına girmiş Başak'ı yalnız bırakma, kayinvalidesiyle mutsuz olur demiş. Teyzem Bursa da yaşıyor, zaten gelecekti ama bugün ağlayarak beni aradı sana ben bakıcam diye. O kadar garip hissettim ki.. bir yandan da çok mutlu oldum ❤
Canim ondan sonra zaten tam düzelmemiştim dün yine çok ÜzdüSeninki de mi almadı gönlünü.Benimkini tehdit ettim mesaj yazdım.Bir tutuştu görmen lazım.Bugün napicak bakalım merak ediyorum.Daha gelmedi eve
Bakalım eve gelince nasil davranacak bende ona göre sürdürürüm ne yapayimKocayla öyle mucize bir günde sakın küs kalma kanada lokumum. Istemeden kalbini kırmışsındır belki. Sana en ihtiyaç duyduğum zamanda beni yalnız bırakırsan seni zor affederim de. Güzel yaklaş kocana. 2 gün sonra anne baba olacaksınız ❤❤
Ben ☝ Çarpıntı da çok oluyor bende. Doktora sordum normal dedi. Bebeklere bir zararı yok onların kendi kalbi var seninkinden etkilenmezler dediKalbi sıkışanlar nefes alamayanlar neredesiniz bi ses verinde tek olmadığımı anlayayım bayılacağımmm
Sonneschein Canım önceleri günde 1 Gaviscon bana yetiyordu. En zor durumda yatmadan içiyodum. Ama şu an bebekler o kadar yukarı çıktılar ki mide diye bişey kalmadı. Hiçbir şey uzun süreli fayda etmiyor. Sürekli bir yanma ve çözüm bulma halindeyim. Gece mide yanmasıyla uykumdan uyanıyorum. Çok kötü Inşallah en doğru zamanda kavuşuruz bebeklerimize ve tüm sıkıntılarımızdan kurtuluruz bir an önce
Canım benimde 100 üstü çıkıyo bende de çok çaepıntı var
İnşallah sağlıkla kucapına al canım çok heyecanlı❣
Bencwde mika al cnm taşıma başka bişey, hatta ben dolanmadım bilmiyorum ama şu kahve yanı barfapı boyutlarında dln varsa iyi olur bence şerbet çok taatlıya içilmiyo çok az az veielmiş olur
Bende se madame coco sebili var büyük olandan, dolaba şişeyle koyup az as sebile koyarız yoksa soğuk kalmaz gibi
Şerbettede dolandırıcılık yapcazkardşeim aktardan lohusa şerbeti kalıp halinde görmüş sabun gibi pembe biley suda eriyo deneidk tadı çok güzel onu yapcaz
Canım çok sevindim bebişin için ❣ şimdi sana ilaç olur o inşallah sağlığına hemen kavuşursun
Allah acil şifalar versin.Bebeginle doya doya sağlıkla güzel günler geçirmeni diliyorum ❤
haha tamam seni mi kıracağım bebişim
ayy haydi sağlıkla gelsin inş.
inş hemen kavuş sağlığına da bebeğine de
Ayy belliydi ama ya haydi ikisinde sağlıklageisn inş
Gözünüz aydın olsun, İnşaallah biran önce toparlanırsın canım..
İnşallah canım biran önce kavuşursun sağlığına Allah YARDIMCINIZ olsun bebişide kokla bizim için
Dualarımız seninle ama Pazartesiye kaldı dimi???
Senin ağzını burnunu yerim, güzellikkkkk, maşallah sana, canım sevindim biraz daha toparlamasına
Ay hadi bakalım 1 avazda kurtulbu gün resmen doğum günü yaaa
Çok sevindim, sen de bir an önce toparlan inşallah. Yavrunu yerimize kokla tamam mı bol bol
Sayeeeeeee kuzucummmm maşallahhhhhhhh belki de doğurdun bileee, çok mutlu oldum tertemiz 5 cm i,le gitmişsin yaaaa maşallahhh
Amuda kalk nedir ya, şaşırdılar iyice, analarımız amuda mı kalkmış tövbeeyavrunun sağlıklı olmasına sevindim.
1 haftada biraz daha kilo alır ama kilosu hiç de kötü değil, sağlıkjlı olsun, doğan büyüyor
Kız @Shewolf15 var biz onla en son aynı gün doğurucaz :):):):)
Bugün garip bir his var içimde. Teyzem aradı, annem rüyasına girmiş Başak'ı yalnız bırakma, kayinvalidesiyle mutsuz olur demiş. Teyzem Bursa da yaşıyor, zaten gelecekti ama bugün ağlayarak beni aradı sana ben bakıcam diye. O kadar garip hissettim ki.. bir yandan da çok mutlu oldum ❤
Gözünaydin inşallah:) sağlıkla büyüt inşallahKızlar hiç bakamadim ama eminim hepiniz en iyi dileklerinizi dualarinizi ilettiniz ❤ hepinizden Allah razi olsunçok güzel hızlı bir doğum oldu kızım 3300 gr 50 cm doğdu normal doğum oldu ikimizde iyiyiz çoook tatlı mini minnacık bir prenses
Bu nasıl tatlı bişeyVallahi az kaldı isteler de istemeseler de eninde sonunda gelecekler :))
Eve gelmişken size kızımın fotosunu ekleyeyimaşk yaşıyorum resmen
Eki Görüntüle 2280499
Canim ondan sonra zaten tam düzelmemiştim dün yine çok Üzdünasil tehdit ettin ya bana da ogret?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?