2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Yaaa yerim siziii :))) bin kere maşallah size canimmm

Ne güzel valla nerde bende böyle teyze.aman nazar değmesin canım

Oyyy yerim o prensesi:))

Durun ben Temmuz’da doğurmak istiyorum hiç erken doğurasım yok hiç hazır değilim
Doğuran arkadaşlara da maşallah Allah sağlık siıhhat versin kendilerine ve bebişlerine

Canım müsait olduğun bi an yazarmısın lütfen doğumun kaç saat sürdü kolay olmuş maşallah epidural takıldımı yada doğumu kolaylaştırıcı neler yapmıştın

Ne kadar güzel işte seviliyorsunnn
Maşallah sana da prensesine de ömrü bereketli olsun, mutluluğu sağlığı daim olsun inşallahh

Ya analık ne muhteşem bişey
Hayatta olmasa bile yanında işte
Sende kendi kızının herşeyi olacaksın başakım dünyan değişecek
Allah annenle yaşayamadığın bütün herşeyi kızınla yaşamayı nasip etsin inşallah kat kat fazlasıyla

Selam kızlar Ben yine h.sonu giremedim yüzlerce sayfa olmuş oku oku bitmiyor siz nasıl yetişiyorsunuz anlamış değilim Neyse ben devam edeyim okumaya çarşambadayım

Bu arada doğum yapan arkadaşlar olmuş. Sağlıkla analı babalı büyütün inşallah. Ne güzel yaaa benim de 2 haftam kaldı bakalım bekliyorum heyecanla

Sonneschein Canım önceleri günde 1 Gaviscon bana yetiyordu. En zor durumda yatmadan içiyodum. Ama şu an bebekler o kadar yukarı çıktılar ki mide diye bişey kalmadı. Hiçbir şey uzun süreli fayda etmiyor. Sürekli bir yanma ve çözüm bulma halindeyim. Gece mide yanmasıyla uykumdan uyanıyorum. Çok kötü Inşallah en doğru zamanda kavuşuruz bebeklerimize ve tüm sıkıntılarımızdan kurtuluruz bir an önce

Bakalım eve gelince nasil davranacak bende ona göre sürdürürüm ne yapayim okuz bunlarin hepsi valla

Ahh kıyamam
Bende aynıyım senin *2 mi
Sakız çiğnemek bana iyi geliyo
Bide soğuk süt laktozsuz

Allah acil şifalar versin.Bebeginle doya doya sağlıkla güzel günler geçirmeni diliyorum ❤
haha tamam seni mi kıracağım bebişim
ayy haydi sağlıkla gelsin inş.
inş hemen kavuş sağlığına da bebeğine de

Ayy belliydi ama ya haydi ikisinde sağlıklageisn inş
Gözünüz aydın olsun, İnşaallah biran önce toparlanırsın canım..
İnşallah canım biran önce kavuşursun sağlığına Allah YARDIMCINIZ olsun bebişide kokla bizim için

Amin kızlar hepiniz çok sagolun.
Iyi ki varsınız ❤

Senin kadar mutlu oldum şimdi emi allh razı olsun teyzenden

Gözünaydin inşallah:) sağlıkla büyüt inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…