2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Saye- Karasya Mammamia2 kızlar Allah analı babalı büyütsün yavrularınızi gözleriniz aydın olsun.Hepinize de geçmiş olsun.Bol sütleriniz olsun.Doya doya koklayın miniklerinizi.Darisi başımıza sağlıkla ❤❤❤

Eve Canim ya.migde asidi okadar yükseliyorki bazen bütün gün bogazim yanıyor. Hatta bazen acaba yine tahrismi oldu yoksa grip mi oluyorum diye dusunuyorum
Surda 3 beş günüm kaldı aslında ama hala karnimda aşağı inmedi.dort gözle inmesini bekliyorum.
Senin sezeryanmi olacaktı canım.tarih belli mi

Geçmiş olsun canım.Gözünaydın olsun.Allah analı babalı sağlıklı büyütsün.Bol sütlerin olsun.Darisi başımıza sağlıkla ❤

Okurken cok etkilendim canim.Teyze de anne.kokusu varmis anne yarisi gercekten

Rezene çayı yapsalar sana.Bir de fırsat buldukça yürü.Çok fena olursan lavman yaptır.

Kuzum benim ya nasıl duygulandım.Analık sonsuza kadar devam ediyor.Dünyadan ayrılmış olsa da melek annelerimiz herşeyi hissediyor.Allah rahmet etsin cennetine alsın anneni.Teyzenden de Allah razı olsun.❤ Üniversitede okurken bi gece ailemi özledim diye ağlamıştım çok.Ertesi gün annem aramıştı rüyamda çok ağlıyordun birşey mi oldu kızım diye.Aklima geldi simdi

Bende ödem oldu,enfeksiyon iÇerden antibiyotik verdi 1000 mg lık
Ağrılarım yok
Hiç dinlenemedim hep iş yaptım
Zor gunlerdi
Benim tam ortadan dısarı akıyo iltihap antibiyotik kullanıyorum.bende hep bebege kendım baktım yattım kalktm dikişleri zedelemişim .saglıkla buyutelım insallah

Benim tam ortadan dısarı akıyo iltihap antibiyotik kullanıyorum.bende hep bebege kendım baktım yattım kalktm dikişleri zedelemişim .saglıkla buyutelım insallah

Canım ya kimse yok muydu en azından ilk 3-4 gün.Dikisler mahvolur kendin yatıp kalkınca iş yapınca.Allah yardımcın olsun

Canım ya kimse yok muydu en azından ilk 3-4 gün.Dikisler mahvolur kendin yatıp kalkınca iş yapınca.Allah yardımcın olsun
Sagol canım.kayınvalidem varda bende ayaga kalkarsam bebege kendım bakarsam cabuk iyilesirim diye düşündüm .kayınvalidem cok iy bakıyo bugun doktor yatsın kalkmasın demiş bebegi onun odasına bırakıp sütüde sagıp yatıcam

2 günde 100 sayfa yazacak kadar neler oldu acaba? Birileri mi doğurdu olay mı çıktı noldu? Meraklardayım du bakalım

Bu arada kızlar siz de günde 6-7 litre su içiyo musunuz? Benim en az o kadar. Hesaplayamadım bile. Bi dikkat etsem belki de daha fazla. Normal mi acaba?

Demek ki doğumdan sonra hiç kilo kalmiycak sende canım :)) bende 4-5 litre içiyordum 10 günde 10 kilo gitti hemen hepsi ödem oluyo :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…