2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Haziran anneleri olduk biz bende merak ediyorumm
Sezaryenden kaç gün sonra agrilarin geçti canım. Benim ikinci gün ama dikiş yerlerim biber gibi yanıyor. İdrarimi yaparken de kesik kesik yapıyorum acıyor. Tahlil verdim enfeksiyon çıkmadı. Doktor sondadan diyo.

Canım çok geçmiş olsun. Çok belirti vermiyor zatürre ne yazıkki geçenlerde görümcemin kızı 1 hafta hastanede yattı öyle geçti. Başka enfeksiyon kapmaması için çok dikkat edilmesi gerekiyor. Bir süre iyi bakılması gerekiyor.

Oh canım gözünaydın inşallah küveze de gerek kalmadan hemen yanına versinler bütün endişelerin bitsin gitsin

Çok geçmiş olsun Rabbim yardım etsin Bi yavrun hasta Bi yavrun karnında inşallah çabucak toplasın kendini

Geçmiş olsun rabbim şifa versin inşallah.

Bende perdeleri yıkıyorum.Kuruyan guneslikleri ütülüyorum.Sabahtir hiç durmadım.Iyisin iyisin diye kendimi motivasyon ediyorum.Ama mutfak dolabı falan silemem ben o kadar değil yani

Bende perdeleri yıkıyorum.Kuruyan guneslikleri ütülüyorum.Sabahtir hiç durmadım.Iyisin iyisin diye kendimi motivasyon ediyorum.Ama mutfak dolabı falan silemem ben o kadar değil yani
Çok yorma kendini canım bende hepsini tek basima halettim bitirdim ben ama 2 gündür hiç iyi değilim ellerimi kapatamıyorum ağrıdan.
çok halsiz oldum .
Bebişimin kıyafetlerini yıkadım bende daha yeni çantamı da hazırlasam bitecek herşey inşallah.

Perde ütüsünü 2 gece önce hallettim benimkiler tül ve hepsi ütü istiyo 3 saat debelendim güneşlikler store yoksa kanser olurdum Allah yardımcın olsun en nefret ettiğim şey
Benim genel temizliğin yapıldı canım bayram öncesi sadece dolap kapaklarını iç dış sildim max yarım saat sürmüştür

Canım camlar ve mutfak dolapları hariç kendim halledicem mecbur.Bayramdan önce başladım.Butun çekmece dolap içlerini düzenledim.Yikanacak yastık yorgan battaniye örtü ne varsa yıkadım.Ütülenecekleri utuledim.Bugün perdelere geçtim.Çok kötü hissedince uzanıyorum.Benim kv aynı binada perdeleri balkona astım gördü.Sormadi bile temizliğe mi başladın diye.Annecim gelecek babam dizinden ameliyat oldu o toparlayinca.Bi de komşum gelecek camlar ve mutfak dolaplarına.Hastane cantalarim coktan hazir.Allah kimseye muhtaç etmesin.Zor oluyor ama mecbur yapıyoruz.

AY benim genel temizlik daha bu Cuma yapılacak. Yapılsaydı rahat ederdim.

AY benim genel temizlik daha bu Cuma yapılacak. Yapılsaydı rahat ederdim.
Yemin ederim taşınsam daha az yolurdum o genel temizlikte bütün herşey döküldü her yer her yerdeydi kızın mobilyaları gelmişti aynı gün falan düşündükçe mideme kramplar giriyo
Çabucak bitsin canım inşallah

Aynen çok gıcık perde ütülemek sağol canim.Ütü masasını yarıya indirdim sandalyeye oturdum öyle ütülüyorum.Ayakta mümkün değil uzun süre kalamam.Ayaklarim 37 nodan 41 noya çıktı davul gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…