- 19 Mayıs 2017
- 241
- 220
- 23
- 33
Aynı ben oğlumu hop kaldırp indryrm halbuki ki oğlumda bi poşeti yerden almış değilimGünaydın herkese.. 2. 3. Kez anne olanlar hamilelik nasıl geciyor merak ediyorum. Ben hamile oldugumu surekli unutup kızımla evde parkta koşturmacalı zıplamalı oyunlar oynuyorum erken yorulunca hamile oldugumu hatırlıyorum. Is yerinde dersen aynı tempo devam ediyor. Ilkinde gercekten cok nazlıymısım bu gebelikte naza yer yok anlasılan. Bu arada ben sadece keseyi gordum bebegi ve kalp atişlarini gormedim cuma gunu gidicem dr. Dogumu temmuz bası olup benim gibi bebegini goremeyen var mı?
Seyhancim bana bir daha akinti olursa direk gel dedi doktorum bir kez oldu bi daha olmadi ... bence görün sen doktorunaKahverengi lekelenmeler devam ediyor kızlar iğne oldum progestan da kullanıyorum Pazar gününden buyana. geçmiycek diye korkuyorum doktor da haftata ya çağırdı napsam sizce doktorum dan da pek memnun değilim başka bir doktora gitsemmi
Yok canım saniyelik bişey sol tarafıma doğru tam olarak 20. Haftalarda en net hareketlerini hissetmeye başlarız ama Budva değişik bı his sürekli olsa keşke :) büyüseler biraz dahaSizdeki kıpırdanmalar nasil canm cok mu hissediyorsunuz yoksa cok hafif mi simdi fıstık tanesi kadar oldukları için bendeki cok belli olan şekilde o yüzden tam emin degilim
Sata göre hesaplama yapacaksın ,usg ölçümüne göre değil canım
:)) gazlarımı bebegım dıye sevıyorum ozmn:) mrcımegım benım yaakız yok erken hissedersin ama 13. 14. haftada anca evet biz biraz daha geç hissedicez
İlk gebeliğimde 8.haftada hissetmeye baslamıstım doktorum cok zayıf oldugun için hissedebilirsin demişti. 42 kiloydum:)) gazlarımı bebegım dıye sevıyorum ozmn:) mrcımegım benım yaa
tamam canım saat 1 e randevu aldım gideyim hayırlısı bakalımSeyhancim bana bir daha akinti olursa direk gel dedi doktorum bir kez oldu bi daha olmadi ... bence görün sen doktoruna
sen yine de öyle sev boşver:)) gazlarımı bebegım dıye sevıyorum ozmn:) mrcımegım benım yaa
Akıntın kahverengi mi canım kacırmısım ben orayı gecmıs olsun inşallah bir şey yokturTamam
tamam canım saat 1 e randevu aldım gideyim hayırlısı bakalım
Çok teşekkür ederim 4 aralıkta gidecem tekrar doktor olumsuz birşey söylemedi. Inşallah görürüzSenin kesen gayet iyi canım ben 5+0da gördüm ve sadece 5mm di doktor tam beş haftayla uyumlu dedi başka bişey demedi iki hafta sonra gel dedi
Senin nasıldı canım durumun ?ben de sizinle ayni durumdayım
tuvalet harici pek hareket etme canım bazı gebeliklrr riskli. Başka bir doktora daha gözük progesteron hormonu ölçüp bakarlar yeterli mi diye. Belki birdaha iğne yaparlarKahverengi lekelenmeler devam ediyor kızlar iğne oldum progestan da kullanıyorum Pazar gününden buyana. geçmiycek diye korkuyorum doktor da haftata ya çağırdı napsam sizce doktorum dan da pek memnun değilim başka bir doktora gitsemmi
benim tahmini doğum 22 temmuz görünüyor kac kere denedim profile ekleyemedim. seninle gunlerimiz yakin ve dun doktora gittim keseyi gördü bebeği göremedi. Cuma tekrar gel dedi. Senin de kese göründü bebek görünmedi di mi ?Senin nasıldı canım durumun ?
Yolk sac varsa bebek de vardır canımÇok teşekkür ederim 4 aralıkta gidecem tekrar doktor olumsuz birşey söylemedi. Inşallah görürüz
Sizinkinde yolk sac varmıydı benim sormak aklıma gelmedi keske sorsaydımbenim tahmini doğum 22 temmuz görünüyor kac kere denedim profile ekleyemedim. seninle gunlerimiz yakin ve dun doktora gittim keseyi gördü bebeği göremedi. Cuma tekrar gel dedi. Senin de kese göründü bebek görünmedi di mi ?
Vardı canım doktor gördüğünü söyledi. İnşallahYok sac varsa bebek de vardır canım
Yolk sac plesanta olusana kadar bebeği beslemek için oluşan bir şey. Bu yuzden bebek olmasa olusmaz. Bebek vardır canım merak etme. Doktorun aksi bir şey mi söylediVardı canım doktor gördüğünü söyledi. İnşallah
benim moralim bozulunca ben de soramadim canim ama şey dedi : kese var burda altta bir şeyin tik tik atiyor olmasi lazim dedi. bugun baska bi doktora gidip soracağım özellikleYok sac varsa bebek de vardır canım
Benim de ayın 6sında randevum ama daha erken gıdebılırım cunku cok merak edıyorumbenim moralim bozulunca ben de soramadim canim ama şey dedi : kese var burda altta bir şeyin tik tik atiyor olmasi lazim dedi. bugun baska bi doktora gidip soracağım özellikle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?