2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Yaa kızlar benim bu oğlan hem aç hem sinirliiiii :)) memeyi tutamadımı evi başımıza yıkıyor bir kere tutamadımı da bir daha ağlamakdan alamıyor ben memeyi tıkıyom o ağlıyo en som sağıp veriyorum deli olucam ya yoktu bu huyuda dün gece başladı ben sağıp vermek istemiyorum emsin istiyorum yarında kontrol günü işitme görme testi falan varmış kilosu milosu noldu merak ediyorum dikişlerden hala yürürken falan sorun yaşıyorum Kurumus-Maskara senin ağrı sızı ne alemde?

Hadi hayırlısı inşallah sağlıkla gelsinde ne zaman geliyorsa gelsin yaa çok heyecanlıııı

Kız kes eski tshirtleri koy gitsin yıkar kullanırsın yine iyi dayandınız valla ben hayatta duramam o kadar ped falan hemen pişiriyo beni
Sen ne diyon yaa bir haftalık adetten şikayet ederdim hem ağrısından hem kanamasından bı daha şikayet edersem.. Ne acılara katlandik valla hamilelik ve doğum yüzünden:)) oğlanın altını açıp havalandiriyorum bez değiştirirken valla yazık onlar ne çekiyor kimbilir.

Onların popişleri belki yapısal dengeden dolayı o kadar rahatsız olmuyordur canım yoksa biz dayanamıyoruz çocuklar durmadan ağlardı valla
9 ay görmüyorsun hepsi birden çıkıyo işte toplu adet kanaması
Kurtuldun bitti bak kırkınız çıkıcak

O havalandırmalarda ne kazalar yasadık daha kordonu düşmemişti çiş oldu heryeri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…