- 28 Ekim 2018
- 3.112
- 6.728
- 88
Kasılma dediğimiz o işte kuzum muhtemelen bu kasilmalarla da acilman olacak ya da oldu.Kızlar karnım taş gibi acı hissediyorum şuanda normal mi bu durum ya
Ver kuzum bişey olmaz bende veriyorum kaynamış su veya zemzem. Hiç sevmiyor ama yine de bı kaç yudum içmesini sağlıyorum.kızlar su veriyomusunuz bebişlere
annem su kaynattı ılıttı dün çay kaşığıyla verdi bikaç kere
Benim de çok olurdu sonlara doğru. Gevserdi beş on dk sonra. Gecmezse doktorunu ara canım.
Biz de çok zor karar verdik ya daha netleşti Azra olacak kızımızın adı
Canım uzanınca dinlenince falan rahatlamıyor mu hiç?
Bekle bekle doğurma daha. Vallahi bana da deseler hadi gel bugün alalım seni sezaryene, hayır demem. Ama dayanmaya çalışıyorum bebekler için her günün değeri var diye. Gün geçmiyor ki bir yerimden yeni bir problem çıkmasın. Her şey geçti şu an, çok rahatım mışıl mışıl da uyuyorum uzun zamandır ilk defaAma şimdi de sağ kalçam ağrıyor üstüne basamıyorum. Zor yürüyorum evin içinde bile topallaya topallaya Ağırlıktan mı oldu sinirlere baskı mı var bir yerden anlamadım. Insanın ağrısı nerdeyse canı orda vallahi
Benim de 2 gün filan acıdı karnım. Ayağa kalkınca, dönerken, yürürken ve tuvaletteyken sanki yırtılıyor gibiydi karnımın sağ tarafı. Doktor normal rahim genişliyor bu haftalarda çok hızla büyüyor bebekler korkma dedi ama sen yine de bi sor canım belki seninki farklı bişeydir .
Ilk 6 ay sırf anne sütü diyorlar, onun için ben su veya başka bir şey vermeyi düşünmüyorum. Emziriyorsan zaten sütün bebeğin ihtiyacına göre her şeyi sağlıyor, suysa su antibiyotikse antibiyotik. Ama tabi ortada bebek yokken ahkâm kesmek kolay. Bakalım bebekler gelince nasıl yapıcam ben de allah bilir
Nasıl oldun canımm
Kızz @Meylen imm naptın, gittin mi doktora
@Meylen ayy hiç ses soluk yok kesin hastaneye gitti
Yook valla yook hergun internetten okuyorum isimleri napcam cok strede girdimKiz dogurmaya 5 kala hala isim bulamadin mi ogluna?
Iste bi turlu sinen olmadi canim cok strese oldumOğlum olsaydı Eymen Aren Tuna arasındaydım canım içine sinmesi çok önemli
İsim yok mu dahaYook valla yook hergun internetten okuyorum isimleri napcam cok strede girdim
Tamam canim simdi gord birakiyormBenim için bugün suya bırakırsan sevinirim, birazdan doktora gidicez ve inşallah açılmam artmıştırda Doğuma alır.
Bu yalancı sancılar bıraksın senin de artık peşini ya alla alla canımYine kandırdı galiba beni canımarada vuruyo ama çok minnak yalancı sancılar
Yoktu ki canım ağrım sızımBu yalancı sancılar bıraksın senin de artık peşini ya alla alla canımhayırlısı artık kısmet bakalım
Yook canim malesefİsim yok mu daha
Gercegi gelir insallh bian once canimYoktu ki canım ağrım sızım2 gündür ortaya çıktılar yyine yalandan kafa karıştırıyorlar
Stres olma ama vaktin varken artık karar ver kuzumIste bi turlu sinen olmadi canim cok strese oldum
Bugun yarin veriyim csnim isimli seyler yapcaz hepsi duruyorStres olma ama vaktin varken artık karar ver kuzum
Ödemler geçmiyo MalesefKızlar günaydın hepinize :)
Dün itibari ile ayaklarımda ödem başladı resmen parmağı basıtprum 5 dk sonra izi geçiyor.. yarın doktor kontrolüm var ilk doğumumu preeklampsi geçirdiğim için erken yapmıştım.. yarın hemen idrarda protein kaçağı baktıracağım tansiyonum normal şu an..
sizlere sorum bu haftalarda doğan bebekler küveze girer mi? Şu an 35+5 günlüğüm herhalde 36. Haftayı görürüm gibi geliyor eğer acil bişey olmazsa..
Stres olma ama vaktin varken artık karar ver kuzum
Ah bu bebeler ah daha anne karnında bizi oynatıyorlar çıkınca neler yapacaklar kim bilirYoktu ki canım ağrım sızım2 gündür ortaya çıktılar yyine yalandan kafa karıştırıyorlar
Ah canım benim inşallah vallahi stres oldum korktum son zamanlar ne zormuşMeylenim 2 gün sonra doğuracaksın.Ya da gününün dolduğu gün hadi bakalım ya rüyam çıksın şu güzel hatun bebeğine kavuşsun saglikla❤
Vallahi öyle Rabbim can sağlığı versin de gerisi sorun değil kuzum sağlıkla kavuşalım inşallahAh bu bebeler ah daha anne karnında bizi oynatıyorlar çıkınca neler yapacaklar kim bilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?