2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Benim de çok olurdu sonlara doğru. Gevserdi beş on dk sonra. Gecmezse doktorunu ara canım.
Biz de çok zor karar verdik ya daha netleşti Azra olacak kızımızın adı

Canım uzanınca dinlenince falan rahatlamıyor mu hiç?
Nasıl oldun canımm
Kızz @Meylen imm naptın, gittin mi doktora
@Meylen ayy hiç ses soluk yok kesin hastaneye gitti

Canımlar Doktorumla görüştüm bebek ittiği için iç karnın acır normal karnın gerildi yeri daraldı dedi ağrı sızı var mı dedi bende hafif vurduğunu söyledim rahim doğuma hazırlanıyor oda normal dedi hareketlerini takip et dedi bende ettim oynadı normal Bi şekilde başka bişey olursa gidicem
Şimdilik iyiyiz

Kızlar günaydın hepinize :)
Dün itibari ile ayaklarımda ödem başladı resmen parmağı bastırıyorum 5 dk sonra izi geçiyor.. yarın doktor kontrolüm var ilk doğumumu preeklampsi geçirdiğim için erken yapmıştım.. yarın hemen idrarda protein kaçağı baktıracağım tansiyonum normal şu an..
sizlere sorum bu haftalarda doğan bebekler küveze girer mi? Şu an 35+5 günlüğüm herhalde 36. Haftayı görürüm gibi geliyor eğer acil bişey olmazsa..

Ödemler geçmiyo Malesef
Benim 36+2 de artık doğursanda küveze girmez dedi onlar kordondan bişeye bakıyorlar canım sanırım solunum yapıyo mu yapmıyo mu diye bebekten bebeğe değişiyor
Doktoruna sorarsan bakar söyler zaten yinede vakti zamanında gelsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…