2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250

Canım yarın 35+6 oluyorsun yani 36 haftan doluyor.Ama herşey senin bebeğine bağlı.Solunum sıkıntısı vs olmazsa girmez kuveze.Ama bi 37 haftayı doldursan daha iyi olur.Saglikla zamanında gelsin bebegin

Yarın konuşacağım canım sanırım ultrasonda ciğer hareketlerine bakıyorlarmış.. oğlum 32+3 de doğdu 1,5 gün oksijen aldı toplamda 7 gün kalıp çıktı.. yani zor bi süreç bu sefer bebeğim yanımda olsun istiyorum öyle içimde ukte kaldı kilosu iyiydi en son 2600 du kilosu sıkıntıyı atlattık dedi doktor.. ben ve eşim iriyiz iri bi bebeğin olacak genetik dedi artık bilmiyorum

Kiloyla ilgili değilmiş ya bizim gittiğimiz gün 2500 doğan bebiş annesiyle çıktı yukarı 4 kilo üstü doğmuş Bi tanesi gözetimde kalıcak solunumda sıkıntı var dediler ciğerleri gelişsin yeter ki
Allahın izniyle tamamlar annesi banada dediler erken doğum riskin var 35te gelmeye kalkabilir vs bak 39 doluyo yarın bebekler çok kuvvetli sağlıkla kavuşalım

Bizde de 12 çıktı ya. İki gün arayla ölçüldü ikisi de 12. Doktor yukselmeyebilir artık tahlil yapmicam dedi. Gözünün beyazina bakın iyice sararirsa getirmemiz söyledi. Korkuyorum ben de
Atlas’ın sarılığı 2 ay falan sürdü..
Burda öyle rakamsal sonuöları bize söylemezler üstelik. Gözünün beyazı sararınca hastaneye yönlendirildi, gittik kan alındı, el ile karaciğer muayenesi yapıldı. Sonuçları temiz çıktı.
Anne sütü sarılığı dediler. Emzirdikçe oluyodu ama tek çaresi de bol bol emzirmekti. Saat başı emzirmeye başladım. Karnına indi ama ayaklara inmeden geçti. Ne ilaç ne ışın vs yapılmadı..
Yani korkma orda dr kontrolünde zaten burda dr yokken bile aştık biz
Geçecektir sık sık emzirmeye çalış olur mu?

kızlar su veriyomusunuz bebişlere
annem su kaynattı ılıttı dün çay kaşığıyla verdi bikaç kere

Biz 1 ay vermedik ama sonra her emzirme sonrası 1-2 çk vermiştik. Dilinde pamukçuk olmasın die verilebilir dedi ebemiz. Aslında anne sütünde su var, bebek susuz kalmıyor ama biberona su koyup içirmeyin demişti. Bir iki yudumdan zarar gelmez, doyurmayın kafi demişti ebe.
Üstelik Mart soğuğuydu. Ki oralar yaz şimdi bence verilebilir bir iki kaşık. Sütün yerine geçmesin kafi

Sabah diş temizliği randevum vardı , güya erken kalkıp kahvaltı yapıp öyle gidecektim..
Uyandım 10 dk sonra klinikteydim ve 2 saat daha açım

O zaman herkeslere günaydınlar tünaydınlar bol gıybetli yazışmalar

Dip not: Geliyor gelmekte olan @Meylen

Canım yarın 35+6 oluyorsun yani 36 haftan doluyor.Ama herşey senin bebeğine bağlı.Solunum sıkıntısı vs olmazsa girmez kuveze.Ama bi 37 haftayı doldursan daha iyi olur.Saglikla zamanında gelsin bebegin
İnşallah canım ya ne kadar kalsa anne karnında o kadar iyi tabi..

Evet öyle bi durumda varmış genelde belirli bi kilonun üstündeyse sorun olmuyormuş ama yine de solunum yüzünden küveze girme durumları olabiliyormuş.. bende merak ettim bi sorayım dedim preeklampsi gelişirse acil doğuma girerim gibi geliyor bakalım belki de sadece bi ödemdir

Tansiyon takibi yapıyomuşsun zaten canım yükseklik yokmuş aklına kötü şeyler getirme 5. Günüm ayağım inmedi balon gibi doktor bişey olmaz normal dedi herşey normal bu süreçte sıkıntısız geçer inşallah

Valla canım geliyor mu bilmiyorum ama Bişeyler oluyo çözemedim

benim de ayaklarım 4 5 gündür şiş. tansiyonum normal. doktor yaz gebeliğinde normal diyor. siz kötü ihtimali yazınca ben de endişelendim doktora yazdım. Son zamanlarda preeklampsi falan deyip keşke burdakileri strese sokmasak

Başka yere git hayatım hemen. Nasıl bi kuaformus anam o tüm kıllı vucutlular sıraya mi girmiş napmış
Hamileyim 10 dakika ayırın bana nolmuş de Ben erken gittim nolur nolmaz diye şimdi pişmanım ağda boyutuna da gelmedi
Jilete talim ya
başka yere git canım bi kerelik
Başka Bi yerde bana yeni ağda açmıyor ay yengem eski ağdacı, ona mı yaptırsam acaba evde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…