Kızlar günaydın hepinize :)
Dün itibari ile ayaklarımda ödem başladı resmen parmağı bastırıyorum 5 dk sonra izi geçiyor.. yarın doktor kontrolüm var ilk doğumumu preeklampsi geçirdiğim için erken yapmıştım.. yarın hemen idrarda protein kaçağı baktıracağım tansiyonum normal şu an..
sizlere sorum bu haftalarda doğan bebekler küveze girer mi? Şu an 35+5 günlüğüm herhalde 36. Haftayı görürüm gibi geliyor eğer acil bişey olmazsa..
Ödemler geçmiyo Malesef
Benim 36+2 de artık doğursanda küveze girmez dedi onlar kordondan bişeye bakıyorlar canım sanırım solunum yapıyo mu yapmıyo mu diye bebekten bebeğe değişiyor
Doktoruna sorarsan bakar söyler zaten yinede vakti zamanında gelsin inşallah
Kiloyla ilgili değilmiş ya bizim gittiğimiz gün 2500 doğan bebiş annesiyle çıktı yukarı 4 kilo üstü doğmuş Bi tanesi gözetimde kalıcak solunumda sıkıntı var dediler ciğerleri gelişsin yeter kiYarın konuşacağım canım sanırım ultrasonda ciğer hareketlerine bakıyorlarmış.. oğlum 32+3 de doğdu 1,5 gün oksijen aldı toplamda 7 gün kalıp çıktı.. yani zor bi süreç bu sefer bebeğim yanımda olsun istiyorum öyle içimde ukte kaldıkilosu iyiydi en son 2600 du kilosu sıkıntıyı atlattık dedi doktor.. ben ve eşim iriyiz iri bi bebeğin olacak genetik dedi artık bilmiyorum
yok canım mama vermedim daha hiçİlk 6 ay sadece anne sütü yeterli zaten yüzde 88 sudur anne sütünün. Ama mama veriyorsanız su gerekebilir
Atlas’ın sarılığı 2 ay falan sürdü..Bizde de 12 çıktı ya. İki gün arayla ölçüldü ikisi de 12. Doktor yukselmeyebilir artık tahlil yapmicam dedi. Gözünün beyazina bakın iyice sararirsa getirmemiz söyledi. Korkuyorum ben de
kızlar su veriyomusunuz bebişlere
annem su kaynattı ılıttı dün çay kaşığıyla verdi bikaç kere
İnşallah canım ya ne kadar kalsa anne karnında o kadar iyi tabi..Canım yarın 35+6 oluyorsun yani 36 haftan doluyor.Ama herşey senin bebeğine bağlı.Solunum sıkıntısı vs olmazsa girmez kuveze.Ama bi 37 haftayı doldursan daha iyi olur.Saglikla zamanında gelsin bebegin
Evet öyle bi durumda varmış genelde belirli bi kilonun üstündeyse sorun olmuyormuş ama yine de solunum yüzünden küveze girme durumları olabiliyormuş.. bende merak ettim bi sorayım dedim preeklampsi gelişirse acil doğuma girerim gibi geliyor bakalım belki de sadece bi ödemdirKiloyla ilgili değilmiş ya bizim gittiğimiz gün 2500 doğan bebiş annesiyle çıktı yukarı 4 kilo üstü doğmuş Bi tanesi gözetimde kalıcak solunumda sıkıntı var dediler ciğerleri gelişsin yeter ki
Allahın izniyle tamamlar annesi banada dediler erken doğum riskin var 35te gelmeye kalkabilir vs bak 39 doluyo yarınbebekler çok kuvvetli sağlıkla kavuşalım ❤
İinşallah cnm benim önemli olan o zamanVallahi öyle Rabbim can sağlığı versin de gerisi sorun değil kuzum sağlıkla kavuşalım inşallah
Tansiyon takibi yapıyomuşsun zaten canım yükseklik yokmuş aklına kötü şeyler getirme 5. Günüm ayağım inmedi balon gibi doktor bişey olmaz normal dedi herşey normal bu süreçte sıkıntısız geçer inşallahİnşallah canım ya ne kadar kalsa anne karnında o kadar iyi tabi..
Evet öyle bi durumda varmış genelde belirli bi kilonun üstündeyse sorun olmuyormuş ama yine de solunum yüzünden küveze girme durumları olabiliyormuş.. bende merak ettim bi sorayım dedim preeklampsi gelişirse acil doğuma girerim gibi geliyor bakalım belki de sadece bi ödemdir
Valla canım geliyor mu bilmiyorum ama Bişeyler oluyo çözemedimSabah diş temizliği randevum vardı , güya erken kalkıp kahvaltı yapıp öyle gidecektim..
Uyandım 10 dk sonra klinikteydim ve 2 saat daha açım
O zaman herkeslere günaydınlar tünaydınlar bol gıybetli yazışmalar
Dip not: Geliyor gelmekte olan @Meylen
benim de ayaklarım 4 5 gündür şiş. tansiyonum normal. doktor yaz gebeliğinde normal diyor. siz kötü ihtimali yazınca ben de endişelendim doktora yazdım. Son zamanlarda preeklampsi falan deyip keşke burdakileri strese sokmasakKızlar günaydın hepinize :)
Dün itibari ile ayaklarımda ödem başladı resmen parmağı bastırıyorum 5 dk sonra izi geçiyor.. yarın doktor kontrolüm var ilk doğumumu preeklampsi geçirdiğim için erken yapmıştım.. yarın hemen idrarda protein kaçağı baktıracağım tansiyonum normal şu an..
sizlere sorum bu haftalarda doğan bebekler küveze girer mi? Şu an 35+5 günlüğüm herhalde 36. Haftayı görürüm gibi geliyor eğer acil bişey olmazsa..
Başka yere git hayatım hemen. Nasıl bi kuaformus anam oAh ahh bana kıl tüy demeyiinkuaförüm 10 temmuza kadar doluymuş napam nerelere gideem
Hamileyim 10 dakika ayırın bana nolmuş deAh ahh bana kıl tüy demeyiinkuaförüm 10 temmuza kadar doluymuş napam nerelere gideem
Başka yere git hayatım hemen. Nasıl bi kuaformus anam otüm kıllı vucutlular sıraya mi girmiş napmış
Başka Bi yerde bana yeni ağda açmıyor ayHamileyim 10 dakika ayırın bana nolmuş deBen erken gittim nolur nolmaz diye şimdi pişmanım ağda boyutuna da gelmedi
Jilete talim ya
başka yere git canım bi kerelik
Valla utanmicaksan en temizi canım ev ortamı yeni ağda hijyen mis gibi işi de biliyo diyorsun daha nolsunBaşka Bi yerde bana yeni ağda açmıyor ayyengem eski ağdacı, ona mı yaptırsam acaba evde
Düğünden önce de ona yaptırdım, yine kuaförüm doluyduValla utanmicaksan en temizi canım ev ortamı yeni ağda hijyen mis gibi işi de biliyo diyorsun daha nolsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?