- 28 Kasım 2018
- 1.781
- 4.226
- 53
Allah hepimize kolaylık versin canım, ikiz gerçekten çok zormuşpallaya topallaya
Günaydınlar kızlar
İnanılmaz kavurucu sıcaklar var Fransa’da yanıyoruzheryer alarm durumunda okullar bile iki gün ara verdi eğitime sıcaklar sebebiyle, bebeler bayılıyor ancak banyo ve fısfıs sularla uyandırabiliyorum beslemek bile işkence oldu
@Shewolf15 Allah yardımcınız olsun canım bebeklerin ve senin, bekleyeceksin saryamarya ile vaktinde doğuracaksınız inşallah
Kızlar sağ olun ilginiz için. Çıktı şükür hastaneden ve sancısını da durdurdular ama açıklığı var, doktor ayağa kalkmasını dahi yasakladı. Dua edin bol bol. zamanında gelsin kuzular.Allah yardımcıları olsun inşallah biraz daha beklerler
kv konusunda taşlamayın benide ben kv çok seviyorum bal gibi
Aha!!!! Yuruu bee kızım
randevu aldım pazartesi bakım günüAha!!!! Yuruu bee kızımaylardana sonra rahat uyuyacağım
Fark ederiz inşallahValla canım geliyor mu bilmiyorum ama Bişeyler oluyo çözemedim
Her türlü kv konusu dinlenir. Iyi kötü farketmez gelinler affetmezkv konusunda taşlamayın benide ben kv çok seviyorum bal gibi
uzattım ayaklarımı o içerde mutfakta bişeyler yapıyo semizotu falan sütüm artsın diye
Başıma nasıl ne gelicek bilmiyorum ki evet sancım var evet karnım kasılıyor ama ne halt yiyor içerde bu bebeklikFark ederiz inşallah
Kız bende severim çok şükür tartışmamız olmamıştır biraz fazla gelenekçi kadınları köle olarak görüyo oğluna fazla düşkün ama napam kabul ettimkv konusunda taşlamayın benide ben kv çok seviyorum bal gibi
uzattım ayaklarımı o içerde mutfakta bişeyler yapıyo semizotu falan sütüm artsın diye
Gerekirse yeriz yahu nolcak..Başıma nasıl ne gelicek bilmiyorum ki evet sancım var evet karnım kasılıyor ama ne halt yiyor içerde bu bebeklik
İnşallah ban yemezsin karamelim ispiyoncular var
Yapsın tabiGerekirse yeriz yahu nolcak..
Bandıra bandıra yerim hem de..
Çok açım zaten neyseki geçti iki saat kocacığıma söyliiim de yemek yapsın
Oh ne guzel bakım yapabiliyorsun
Hepimiz öyle olacağız canım. Ondan şimdiden önlem alma çabamOh ne guzel bakım yapabiliyorsun
Kendime geleyım bende yapayim bari köle izavra oldum çıktım
Hergun bende ,yok karışmıyor
Anladı gözlerimden ne demek istedğimi
İyiymişHepimiz öyle olacağız canım. Ondan şimdiden önlem alma çabam
Bugün de herkesin bi polyanna olası var haaSancı konuşun anasını satayim, karışmıyorum ben
Koca gobek grubu
Emzirmenin 5. Gününden bildiriyorum. - 6 kg ve göğüsler 1 beden büyüdü. Göbek 4 5 aylık duruyor ama dahaGöğüslerinizde bariz bi değişiklik oldu mu hanımlar ? Benim bariz bir büyüme dolma yok ama biri daha büyük şu an diğerine göre ve aşağıda
Bende 10cc falan verdim gece canim napalim spinalin butun yan etkilerini yasiyorum galiba kizlar omuz agrisi azaldı bel agrisi basladiBen günde bir kere falan hipp combiotic veriyorum . Benim oğlan dün gece aynı memeyi iki kere emdi yine doymadi. Mecbur verdim. Doktor da beni haşladi
Büyüdüler of hele daha çok süt doldugu zamanGöğüslerinizde bariz bi değişiklik oldu mu hanımlar ? Benim bariz bir büyüme dolma yok ama biri daha büyük şu an diğerine göre ve aşağıda
benim de ayaklarım 4 5 gündür şiş. tansiyonum normal. doktor yaz gebeliğinde normal diyor. siz kötü ihtimali yazınca ben de endişelendim doktora yazdım. Son zamanlarda preeklampsi falan deyip keşke burdakileri strese sokmasak
İlk defa bu haftaları gördüğüm için canım bilmiyorum ki son dönem neler yaşanır :) sanki ilk hamileliğim gibi :)Tansiyon takibi yapıyomuşsun zaten canım yükseklik yokmuş aklına kötü şeyler getirme 5. Günüm ayağım inmedi balon gibi doktor bişey olmaz normal dedi herşey normal bu süreçte sıkıntısız geçer inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?