2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
pallaya topallaya
Allah hepimize kolaylık versin canım, ikiz gerçekten çok zormuş 7 iş günü daha çalışabilirsem bütün iznimi aktaracam, ağrılara rağmen direniyorum Bel, kalça ağrısı fena bende de mevcut, zaten bel fıtığı da var. bakalım her şey kuzular için. biraz daha kalabilmeleri için.
Allah yardımcıları olsun inşallah biraz daha beklerler
Kızlar sağ olun ilginiz için. Çıktı şükür hastaneden ve sancısını da durdurdular ama açıklığı var, doktor ayağa kalkmasını dahi yasakladı. Dua edin bol bol. zamanında gelsin kuzular.

kv konusunda taşlamayın benide ben kv çok seviyorum bal gibi
uzattım ayaklarımı o içerde mutfakta bişeyler yapıyo semizotu falan sütüm artsın diye

kv konusunda taşlamayın benide ben kv çok seviyorum bal gibi
uzattım ayaklarımı o içerde mutfakta bişeyler yapıyo semizotu falan sütüm artsın diye
Kız bende severim çok şükür tartışmamız olmamıştır biraz fazla gelenekçi kadınları köle olarak görüyo oğluna fazla düşkün ama napam kabul ettim yoksa oda yapar yedirir 9 aydır yemek çok nadir yaptım ben

Başıma nasıl ne gelicek bilmiyorum ki evet sancım var evet karnım kasılıyor ama ne halt yiyor içerde bu bebeklik
İnşallah ban yemezsin karamelim ispiyoncular var
Gerekirse yeriz yahu nolcak..
Bandıra bandıra yerim hem de..
Çok açım zaten neyseki geçti iki saat kocacığıma söyliiim de yemek yapsın

Oh ne guzel bakım yapabiliyorsun
Kendime geleyım bende yapayim bari köle izavra oldum çıktım
Hergun bende ,yok karışmıyor
Anladı gözlerimden ne demek istedğimi

Oh ne guzel bakım yapabiliyorsun
Kendime geleyım bende yapayim bari köle izavra oldum çıktım
Hergun bende ,yok karışmıyor
Anladı gözlerimden ne demek istedğimi
Hepimiz öyle olacağız canım. Ondan şimdiden önlem alma çabam
Bugün de herkesin bi polyanna olası var haa Sancı konuşun anasını satayim, karışmıyorum ben
Koca gobek grubu

Hepimiz öyle olacağız canım. Ondan şimdiden önlem alma çabam
Bugün de herkesin bi polyanna olası var haa Sancı konuşun anasını satayim, karışmıyorum ben
Koca gobek grubu
İyiymiş
Ama kocamla knşmuyorum , sinir ediyor diye adama demediğimi birakmadim bizde göbek kalmadı memişler süt doldu

Göğüslerinizde bariz bi değişiklik oldu mu hanımlar ? Benim bariz bir büyüme dolma yok ama biri daha büyük şu an diğerine göre ve aşağıda

Göğüslerinizde bariz bi değişiklik oldu mu hanımlar ? Benim bariz bir büyüme dolma yok ama biri daha büyük şu an diğerine göre ve aşağıda
Emzirmenin 5. Gününden bildiriyorum. - 6 kg ve göğüsler 1 beden büyüdü. Göbek 4 5 aylık duruyor ama daha

Ben günde bir kere falan hipp combiotic veriyorum . Benim oğlan dün gece aynı memeyi iki kere emdi yine doymadi. Mecbur verdim. Doktor da beni haşladi
Bende 10cc falan verdim gece canim napalim spinalin butun yan etkilerini yasiyorum galiba kizlar omuz agrisi azaldı bel agrisi basladi

Canım şuan normal insanların bile ayakları şiş sicaklardan

Preeklampsi için tek buldu ayak şişmesi değildir. En büyük sebebi yuksek tansiyondur. Tansiyon yüksekliği yoksa boşuna streste girmeyin

Ben geçen doktora gittiğimde ayaklarım resmen tanınmaz haldeydi, poğaça gibiydi
Tansiyon normaldi. Doktor hiç önemsemedi bile. Normal bu şişlikler dedi. Ayaklarını zaman zamn kalp hizasına getirip dinlendir dedi sadece.

İlk defa bu haftaları gördüğüm için canım bilmiyorum ki son dönem neler yaşanır :) sanki ilk hamileliğim gibi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…