Ben de sizin gibi olacağım. G gulayavsarG gulayavsar bence biz neden depresyona görmedik biliyor musun? Hem hamileliklerimiz zor geçti hemde çevreden baskı gelmesine hiç izin vermedik. O yüzden de ne süt problem oldu ne çocuk ne uykusuzluk ne acı ne ağrı. Hamileligi zor geçen doğurunca rahatliyor bencene mutlu sana bende öyle inanılmaz keyifli mutlu sağlıklı hissediyorum kendimi çok şükür
Gönlünce tak hayatım güle güle kullan ❤❤ Ben bilekligimi taa mayıs da aldırdımAma kv hayatta bişey almaz bana. Çocuğa bile takmaz eminim. Kendileri yüksek antalya sosyetesi zaar
Tesadüfen kendi ailemin ne hediye alacağını öğrendimkimine göre babane küpesi gibi gelsede ben bayılıyorum bu küpelere ya
kv sormuş doğum hediyesi bilezik mi yapayım falan diye eşime
eşimde bu küpelerden istiyodu demiş
biraz önce geldiler almış
çok tatlı değil mi ama yaa
daha öküz eşim hiçbişey almadı
ananı örnek al biraz dedim laf soktum ama bakalım
Tesadüfen kendi ailemin ne hediye alacağını öğrendim
Kız kardeşim boynumdaki harf kolyenin aynısını kızıma yaptırmış
Babannem bilezik siparişi vermiş bana
Erkek kardeşim kızıma ilk küpesini almış
Babam bileklik yaptırmış
Anamı bilmiyorum sürprizli karı yakalayamadım
Görümcem künye yaptırıyor onuda yakaladım
Kayınvalidemi merakla bekliyorum ama çok fena zengin oldum
Ailenin ilk çocuğuyum ilk torunuyum kızımda ilk torun iki taraflı da birazcık şımartıyolar biziHey yavrum hey maşallah.Herkes ayrı hediyeyle geliyor süpermiş.Hiç kıskanmadım yani
Nasıl beslenecek bebek canımCanım biliyorsundur belki ama yine hatırlatmak istedim, ateşin yüksekse bebeği asla emzirmeyin diyorlar.
Cefaks canımHafif bir antibiyotik mi verdi. Genelde doktorlar bebeği emzirken verebilecekleri antibiyotik recete ediyorlar..
Geçen hafta bir arkadaşım laf arasında söylemişti canım ateşin varken bebeği emzirmemen gerekiyor bebek zehirlenebiliyormuş diye sen bir doktoruna danış istersenNasıl beslenecek bebek canım
Etkilermi ki
Bende diyorum bana öyle geliyor heralde:))) aynen benimkide oynuyor aradabende de öyle olmuştu bi vakit diyordum insanlar sacmalama diyordu . Rahim toparlaniyor diye kimse dememişti
Çok geçmiş olsun canım. İlacı kullanınca en gec bi kaç güne düşer inşallah..Cefaks canım
Dünden beri düşmüyor
Bugun kullanmaya başladım antibiyotiği
Danıştım emzir dedi bol bol hattaGeçen hafta bir arkadaşım laf arasında söylemişti canım ateşin varken bebeği emzirmemen gerekiyor bebek zehirlenebiliyormuş diye sen bir doktoruna danış istersen
Teşekkür ederim canımÇok geçmiş olsun canım. İlacı kullanınca en gec bi kaç güne düşer inşallah..
kesinlikle katılıyorum canımG gulayavsar bence biz neden depresyona görmedik biliyor musun? Hem hamileliklerimiz zor geçti hemde çevreden baskı gelmesine hiç izin vermedik. O yüzden de ne süt problem oldu ne çocuk ne uykusuzluk ne acı ne ağrı. Hamileligi zor geçen doğurunca rahatliyor bencene mutlu sana bende öyle inanılmaz keyifli mutlu sağlıklı hissediyorum kendimi çok şükür
ay ne uzun yazmışımBravo kız sana devaaaaaammm
hakkını yiyemem şimdi canım kv her geldiğinde eli dolu gelirGüle güle kullan hayatım sen beğeniyorsan ne ala.Kv de ne hoş kadınmış kıskandım yahu.Benimki bebeye bi yelek bile örmedi.Konusunu bile açmadı tam bir pintirella kp de öyle.Koca napicak bakalım pek bi öküzlük etti son zamanlarda da.Yine ne varsa kendi ailemde var.Annem abim kardeşim sordular istediğin bişey var mı diye
banada kimse demedi rahim toplanıyo diyebende de öyle olmuştu bi vakit diyordum insanlar sacmalama diyordu . Rahim toparlaniyor diye kimse dememişti
cadalozuz nokta komLohusa bir kadından tam da istediğimiz hareketler bunlar
bütün hamileliği yatarak geçirmişim zaten depresyonu en dibine kadar yaşamışımKız maşallah sana içim ferahladı vallahi
Anladım canım ben de öğrenmiş oldumDanıştım emzir dedi bol bol hatta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?