- 30 Nisan 2011
- 1.665
- 3.544
- 133
- 40
Rüya görüp kalkıyo sanırımZoru neydi acaba
Sokacam be tamam fena gaz aldım kızlar sizden bakalım kime gelecek ilk sözCanım varya bu çevre mutlu insanı bile depresyona sokar.Ilk lohusalığımdan biliyorum.Delirme noktasına gelmiştim.Şimdi de niye öyle davrandım başımdaki herkesi kovalamadım diye deliriyorum.Bu sefer izin vermiycem inşallah deliliğe vurup lafımı sokup geçicem.Ben üzüleceğime bebeği üzeceğime onlar üzülsün.Süt konusu can sıkıcı anlıyorum ama bu senin eksikliğin değil.Tek tavsiyem sabırla dene.Vazgecme.Emiyor mu diyenlere sok lafı gec.Bisey derlerse lohusalık başa bela hatırlamıyorum bile dersin.
Yetişirsin inşallah kolay olur öyle sancılar yavaştan başlayıp sıklaşacak diye düşünme , ben hastanede olduğum için su gelmesiyle doğumhaneye aldılar ama evde olsam yetişemeyebilirdim çünkü suyu idrar sanmıştım ebe kontrol edince su olduğunu söyledi Doğum yaklaşınca herşeye dikkat etmek gerekiyorHay Allah.. İnş yetişirim. Cuma gecesi hastanede bekledik. Düzenli sancılar gelmedi bakalım biraz daha beklemek istiyor galiba..
Sabah beşte eve gitmek ne demekSabahın körüne kadar gezip bu saatte uyanmak
Hala doğurmadım Günaydınnnnnn canımlar
hiiiççç kimse umrumda bile değilTüm temmuz annesiyim diyip kandırıkçılık yapıp haziranda doğuran taze analar!!!Dik durun hiçbirseyi kafaya takmayin bol bol laf sokun.Yetersiz hissetmeyin.Fırsat buldukça uyuyun duşa girin.Saçınızı başınızı toplayın.Emzirme krizleri uykusuzluk ağrılar olumsuz herşey ama herşey geçip gidecek belli bir rutine oturacak.Psikoloji de vücut da uyum sağlayacak hormonlar düzene gireceeeeekkkk.Kendinizi eve kapatmayın.Benim ilk lohusalıktaki en büyük hatam kendimi eve kapatmaktı.Bunu sakın kendinize yapmayin topluma karışın sosyallikten kopmayınHepiciginizi öpüyorum.Allah guc kuvvet saglik sihhat versin.Ne kadar sukretsek az Allah bize evlat nimetini nasip etti.Doğurmayan analar bu gece 12 ye kadar doğurmayın dayanın bacılarım başarıcaz topiğin isminin hakkını vericezzzz gercek temmuz anaları olucaz insallah
Yokmuş gibi davranıyorum artıkSabah beşte eve gitmek ne demek
Doğmaz tabi o çocuk oturup evde beklesene bebeni
gördük gördükSabahın körüne kadar gezip bu saatte uyanmak
Hala doğurmadım Günaydınnnnnn canımlar
ahaha dün gece karnıma bakarken eşim görmüş napıyon diyoDoğumdan sonra rahim toparlanırken birkaç ay benim karnımda hala bebek varmış da o hareket ediyormus gibi kıpırdamalar oluyordu
Sizlerde de oluyor mu doğum yapan kızlar?
Bu kız beni kestirecek canım durumu kabul ettim bengördük gördük
sabah 5 meylen hala geziyo
doğurmaya niyeti yok
hiiiççç kimse umrumda bile değil
bütüngün kızımı emziriyorum uyutuyorum onunla ilgileniyorum
sütün yemeyle içmeyle olduğunuda kesinlikle düşünmüyorum tamamen psikolojiyle alakalı
ben o kadar mutlu o kadar huzurluyumki buda bebeğime sütüme yansıyo buna inanıyorum
3. günü sarılık 9 çıkınca doktor artar 2 gün sonra tekrar getirin dedi
annem kv falan teyzemler sütün yetmiyo mu falan bık bıklanmaya başladılar yetmezse mama diye bişey var aç mı kalcak çocuk dedim
neyse gittik doktora doktor bile şaşırdı annemde yanımızdaydı duydu
2 günde 130 gram almış sarılığıda yükselmemiş 8e düşmüş dedi
çıktık doktordan naberrrr dedimsütüm yarıyomuymuş
eve dönerken marketin ordan geçerken durun dedim bişeyler alcam yok dediler sen otur arabada ne istiyosan biz alırız sebep dedim sen lohusasında dışarı çıkmada bilmem ne de siz oturun kıza bakın ben gidiyom dedim indim abur cubur ne canım çekiyosa aldım markette gezinmek bile çok iyi geldi
bu sabahta komşu kapıyı çaldı hayırdır niye süslüsün sen diyo niye olmim dedim dışarı mı çıkcan diyo çıkarım ne var dedim
ya millet ne kadar değişik herşeye burunlarını sokuyolar umrumda bile değil valla hepsine veriyom ağzının payını
sabah kalktım kızı babasına verdim al dedim pışpışladuşumu aldım makyajımı saçımı yaptım elbise giyindim evde öyle oturuyom dışarı da çıkmasam kendimi daha iyi hissediyorum böyle
kimine göre babane küpesi gibi gelsede ben bayılıyorum bu küpelere ya
kv sormuş doğum hediyesi bilezik mi yapayım falan diye eşime
eşimde bu küpelerden istiyodu demiş
biraz önce geldiler almış
çok tatlı değil mi ama yaa
daha öküz eşim hiçbişey almadı
ananı örnek al biraz dedim laf soktum ama bakalım
bende de öyle olmuştu bi vakit diyordum insanlar sacmalama diyordu . Rahim toparlaniyor diye kimse dememiştiahaha dün gece karnıma bakarken eşim görmüş napıyon diyo
sanki hala bebek var içerde kıpırdıyo gibi dedim saçmasapan konuşma yat uyu diyo
Lohusa bir kadından tam da istediğimiz hareketler bunlarhiiiççç kimse umrumda bile değil
sütün yemeyle içmeyle olduğunuda kesinlikle düşünmüyorum tamamen psikolojiyle alakalı
ben o kadar mutlu o kadar huzurluyumki buda bebeğime sütüme yansıyo buna inanıyorum
annem kv falan teyzemler sütün yetmiyo mu falan bık bıklanmaya başladılar yetmezse mama diye bişey var aç mı kalcak çocuk dedim
eve dönerken marketin ordan geçerken durun dedim bişeyler alcam yok dediler sen otur arabada ne istiyosan biz alırız sebep dedim sen lohusasında dışarı çıkmada bilmem ne de siz oturun kıza bakın ben gidiyom dedim indim abur cubur ne canım çekiyosa aldım markette gezinmek bile çok iyi geldi
bu sabahta komşu kapıyı çaldı hayırdır niye süslüsün sen diyo niye olmim dedim dışarı mı çıkcan diyo çıkarım ne var dedim
ya millet ne kadar değişik herşeye burunlarını sokuyolar umrumda bile değil valla hepsine veriyom ağzının payını
sabah kalktım kızı babasına verdim al dedim pışpışladuşumu aldım makyajımı saçımı yaptım elbise giyindim evde öyle oturuyom dışarı da çıkmasam kendimi daha iyi hissediyorum böyle
Hafif bir antibiyotik mi verdi. Genelde doktorlar bebeği emzirken verebilecekleri antibiyotik recete ediyorlar..Crp 112 çıktı enfeksiyon var
Kız maşallah sana içim ferahladı vallahihiiiççç kimse umrumda bile değil
Aynen canım. Benim de hamileliğim çok sıkıntılıydı biliyorsun. Dogurdum rahatladım. Kusura bakmasınlar ama hamileliği hiç iyi hatirlamicam. Şu anda lohusa depresyonuna da girmedim galiba.G gulayavsar bence biz neden depresyona görmedik biliyor musun? Hem hamileliklerimiz zor geçti hemde çevreden baskı gelmesine hiç izin vermedik. O yüzden de ne süt problem oldu ne çocuk ne uykusuzluk ne acı ne ağrı. Hamileligi zor geçen doğurunca rahatliyor bencene mutlu sana bende öyle inanılmaz keyifli mutlu sağlıklı hissediyorum kendimi çok şükür
Gönlünce tak hayatım güle güle kullan ❤❤ Ben bilekligimi taa mayıs da aldırdımkimine göre babane küpesi gibi gelsede ben bayılıyorum bu küpelere ya
kv sormuş doğum hediyesi bilezik mi yapayım falan diye eşime
eşimde bu küpelerden istiyodu demiş
biraz önce geldiler almış
çok tatlı değil mi ama yaa
daha öküz eşim hiçbişey almadı
ananı örnek al biraz dedim laf soktum ama bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?