2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Tövbe ya bak güldürdün beni. Bende cıkarayım sıkayım millete .densizler

Tövbe ya bak güldürdün beni. Bende cıkarayım sıkayım millete .densizler

Canım varya bu çevre mutlu insanı bile depresyona sokar.Ilk lohusalığımdan biliyorum.Delirme noktasına gelmiştim.Şimdi de niye öyle davrandım başımdaki herkesi kovalamadım diye deliriyorum.Bu sefer izin vermiycem inşallah deliliğe vurup lafımı sokup geçicem.Ben üzüleceğime bebeği üzeceğime onlar üzülsün.Süt konusu can sıkıcı anlıyorum ama bu senin eksikliğin değil.Tek tavsiyem sabırla dene.Vazgecme.Emiyor mu diyenlere sok lafı gec.Bisey derlerse lohusalık başa bela hatırlamıyorum bile dersin.

Tüm temmuz annesiyim diyip kandırıkçılık yapıp haziranda doğuran taze analar!!!Dik durun hiçbirseyi kafaya takmayin bol bol laf sokun.Yetersiz hissetmeyin.Fırsat buldukça uyuyun duşa girin.Saçınızı başınızı toplayın.Emzirme krizleri uykusuzluk ağrılar olumsuz herşey ama herşey geçip gidecek belli bir rutine oturacak.Psikoloji de vücut da uyum sağlayacak hormonlar düzene gireceeeeekkkk.Kendinizi eve kapatmayın.Benim ilk lohusalıktaki en büyük hatam kendimi eve kapatmaktı.Bunu sakın kendinize yapmayin topluma karışın sosyallikten kopmayınHepiciginizi öpüyorum.Allah guc kuvvet saglik sihhat versin.Ne kadar sukretsek az Allah bize evlat nimetini nasip etti.Doğurmayan analar bu gece 12 ye kadar doğurmayın dayanın bacılarım başarıcaz topiğin isminin hakkını vericezzzz gercek temmuz anaları olucaz insallah

Yok yaa hiç. Sabah hafif sancılarla uyandım. Tuvalete girdim sonra duş alayım dedim duşta birden arttı (tabi sıcak su açılmaya yardımcı olur ama daha doğurduğumun farkında değilim) duştan çıktım zaten çöktüm yere kıvranıyorum yani kalkamadım. Duştan çıkmamla ambulansa binmem yarım saat falandı. Şöyle söyleyim o dayanılmaz sancılar başlayıp da doğurmam arasında 1 saat falan vardı. o hafif sancıları başlangıç olarak sayarsak 1 saat 45 fln toplamda.

Benim nasıl aciyordu ilk üç dört gün emzirmeye başlıyordum aynı anda vajinama bıçaklar saplaniyordu aralıksız. Hemşireye söyledim. Rahim kasılıp toplanıyor normal dedi. Hatta bu yüzden iki gece hastanede yatırdı doktor. Ağrı kesici iğne vurdular

Selam kızlar dün gece müthiş kasılmalar oldu Karnım taş gibiydi resmen ,, sabah gene oldu . Şimdi de müthiş bir vajinal ağrı var ki sormayın .. sanırım normal . Ama açılma falan olabilirmi ki diye aklıma gelmiyor değil hani gerçi bu yarın yada yarından sonra kontrole gidecegimde

Canım inanır mısın hepsi normal herşey normal
Eğer artar ve düzene girerse gel demişti bana doktorcuğum 3 gündür adet olucam olamadım vajina acısını saymıyorum ama hepsi normal

Geçe 3'te de sağdığın sütü kullanıyorsun di mi? Mama deyince formül süt geliyor akla. Uykulu uykulu o daha zor olur.

O zaman sana
Oyy teşekkür ederimm pek iyi geldi

Tüh bana söyleseydin sabah 4de uyandirirdim zira hiç uyku tutmuyor

Yaa Atlas uyandırdı “anne uyan uyan uyan saat 5 buçuk oldu” diye, uysndım 05:33
6 gibi yattık bi daha 9:30 uyandık

Doğumdan sonra rahim toparlanırken birkaç ay benim karnımda hala bebek varmış da o hareket ediyormus gibi kıpırdamalar oluyordu

Sizlerde de oluyor mu doğum yapan kızlar?

Korkutmak gibi olmasın canım ama ilklere benzemiyor öyle ağırdan almıyor gürül gürül bir geliyor pir geliyor 3. Doğum ne olduğunu anlamadan doğumhanede alıyorsun soluğu
Geçmiş olsun canım güle güle büyüsün bebiş, bende aşırı hızlı yaşadım Doğumu ilk gün şoktaydım doğurduğuma inanamamıştım ve evet dediğin gibi rahmin toparlanması için kasılması ciddi sancılı oluyor ilk üç gün sürdü bende sürekli ağrı kesici verdiler

Hay Allah.. İnş yetişirim. Cuma gecesi hastanede bekledik. Düzenli sancılar gelmedi bakalım biraz daha beklemek istiyor galiba..

Reactions: LaL
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…