Benim en beceremedigim sey yikamaydiGünaydın kızlar
Ayşe Öner 'in bebek yıkama, emzirme, kız ve erkek bebeklerde alt değiştirme videosuIhtiyaç duyan varsa izleyebilir çok güzel anlatmış.
Geceleri mama veriyorum canım .öğlenleri anne sütü sadeceGeçe 3'te de sağdığın sütü kullanıyorsun di mi? Mama deyince formül süt geliyor akla. Uykulu uykulu o daha zor olur.
O zaman sana
Tüh bana söyleseydin sabah 4de uyandirirdim zira hiç uyku tutmuyorBiri beni uyandırsın
Tövbe yaBi şekilde doyacak aç kalmiyacak canim sonuçta o da senin sütün yeni doğum yaptin insanların konuşması canını skabilir duyma onları benim kaynanamda aç bı çocuk aç bu çocuk sütün mu yok senin diyip duruyordu bı gün bı siktim sütumu fiş diye suratına geldi o da o günden sonra sustu
Duymican işte onlarda kendi akillarinca seni bebeğini düşünüyor dinleme kimseyiTövbe yabak güldürdün beni. Bende cıkarayım sıkayım millete .densizler
Bi şekilde doyacak aç kalmiyacak canim sonuçta o da senin sütün yeni doğum yaptin insanların konuşması canını skabilir duyma onları benim kaynanamda aç bı çocuk aç bu çocuk sütün mu yok senin diyip duruyordu bı gün bı siktim sütumu fiş diye suratına geldi o da o günden sonra sustu
Tövbe yabak güldürdün beni. Bende cıkarayım sıkayım millete .densizler
Yok yaa hiç. Sabah hafif sancılarla uyandım. Tuvalete girdim sonra duş alayım dedim duşta birden arttı (tabi sıcak su açılmaya yardımcı olur ama daha doğurduğumun farkında değilim) duştan çıktım zaten çöktüm yere kıvranıyorum yani kalkamadım. Duştan çıkmamla ambulansa binmem yarım saat falandı. Şöyle söyleyim o dayanılmaz sancılar başlayıp da doğurmam arasında 1 saat falan vardı. o hafif sancıları başlangıç olarak sayarsak 1 saat 45 fln toplamda.Emzirmeye başlar başlamaz o rahim kasılma toplanma acısı daha çok hissediliyordu.
Bir de sen zor yetiştim hastaneye dedin ya. Öncü sancıların geç mi geldi? Yani düzenli sıklıkla gelme hali olmadı mı? Sancı geldi ama hani evde çok mu bekledin? Benim de 3. Bir de hastane uzak. Tırsıyorum
Benim nasıl aciyordu ilk üç dört gün emzirmeye başlıyordum aynı anda vajinama bıçaklar saplaniyordu aralıksız. Hemşireye söyledim. Rahim kasılıp toplanıyor normal dedi. Hatta bu yüzden iki gece hastanede yatırdı doktor. Ağrı kesici iğne vurdularEmzirmeye başlar başlamaz o rahim kasılma toplanma acısı daha çok hissediliyordu.
Bir de sen zor yetiştim hastaneye dedin ya. Öncü sancıların geç mi geldi? Yani düzenli sıklıkla gelme hali olmadı mı? Sancı geldi ama hani evde çok mu bekledin? Benim de 3. Bir de hastane uzak. Tırsıyorum
Canım inanır mısın hepsi normal herşey normalSelam kızlardün gece müthiş kasılmalar oldu Karnım taş gibiydi resmen ,, sabah gene oldu . Şimdi de müthiş bir vajinal ağrı var ki sormayın .. sanırım normal . Ama açılma falan olabilirmi ki diye aklıma gelmiyor değil hani gerçi bu yarın yada yarından sonra kontrole gidecegimde
Biraz daha büyüt sen onu da yetişkin doğsun hemen gelin edersinSabahın körüne kadar gezip bu saatte uyanmak
Hala doğurmadım Günaydınnnnnn canımlar
Bu kadar bekledim bide hemen evlensin mi aşk olsunBiraz daha büyüt sen onu da yetişkin doğsun hemen gelin edersin
Oyy teşekkür ederimm pek iyi geldiGeçe 3'te de sağdığın sütü kullanıyorsun di mi? Mama deyince formül süt geliyor akla. Uykulu uykulu o daha zor olur.
O zaman sana
Tüh bana söyleseydin sabah 4de uyandirirdim zira hiç uyku tutmuyor
Yaa Atlas uyandırdı “anne uyan uyan uyan saat 5 buçuk oldu” diye, uysndım 05:33
6 gibi yattık bi daha 9:30 uyandık
Korkutmak gibi olmasın canım ama ilklere benzemiyor öyle ağırdan almıyor gürül gürül bir geliyor pir geliyor 3. DoğumEmzirmeye başlar başlamaz o rahim kasılma toplanma acısı daha çok hissediliyordu.
Geçmiş olsun canım güle güle büyüsün bebiş, bende aşırı hızlı yaşadım Doğumu ilk gün şoktaydım doğurduğuma inanamamıştımYok yaa hiç. Sabah hafif sancılarla uyandım. Tuvalete girdim sonra duş alayım dedim duşta birden arttı (tabi sıcak su açılmaya yardımcı olur ama daha doğurduğumun farkında değilim) duştan çıktım zaten çöktüm yere kıvranıyorum yani kalkamadım. Duştan çıkmamla ambulansa binmem yarım saat falandı. Şöyle söyleyim o dayanılmaz sancılar başlayıp da doğurmam arasında 1 saat falan vardı. o hafif sancıları başlangıç olarak sayarsak 1 saat 45 fln toplamda.
Hay Allah.. İnş yetişirim. Cuma gecesi hastanede bekledik. Düzenli sancılar gelmedi bakalım biraz daha beklemek istiyor galiba..Korkutmak gibi olmasın canım ama ilklere benzemiyor öyle ağırdan almıyor gürül gürül bir geliyor pir geliyor 3. Doğumne olduğunu anlamadan doğumhanede alıyorsun soluğu
Geçmiş olsun canım güle güle büyüsün bebiş, bende aşırı hızlı yaşadım Doğumu ilk gün şoktaydım doğurduğuma inanamamıştımve evet dediğin gibi rahmin toparlanması için kasılması ciddi sancılı oluyor ilk üç gün sürdü bende sürekli ağrı kesici verdiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?