Aminnn inşallah canımRabbim sağlıkla kavuşmanızı nasip etsin hanımlar, kolayca dogurun inşallah..İlk temmuz anneleri
Aminnn canım inşallahSağlıkla kavuş canım inşallah yavruna❤
Canım kaçıncu gün ayaklandın. Malum benim bir de ikiz. Nsıl yapıcam diye endişe ettim. Aynı yerden mi kestiler?Bende bu sefer lohusa gibi davranmamaya çalışıyorum. İyice ayaklandım. Tabi 2. Olmasının tecrübesi bilmiyorum. Yaza da gelmesi iyi oldu. İyice toparlayıp kendimi sokağa atacağım.
Hiç utanmadınız dimiKızlar bugün kuzenlerim bana surpriz yapmış. Hepsinin elinde pasta börek kapıya geldiler parti yaptık evde
Kızlar yarın sabah 9 da sezeryan olacağım dua edin bana ve doğuracak olan tüm hamilelere
Evet o zaman açılışı yapıyorummm gece yatış yapıyoruz yarın sabah Temmuz annesi oluyorum inşallah
Altınları bekleriz
Kızlar sağlıkla doğurun inşallah. Allah kolaylık versinBen talibim sabaha kadar kimse dogurmazsa sabah doğum yapıyorum
Nasıl uyarmazlar ya böyle bişey varsa şaka mı? Bu ilacı verenler emdirceğini biliyordu sonuç olarakKızlar çok morelim bozuk ya oğlumun sarılığı yükselmiş ışığa koydular kaç gün kalacağı belli değil.birde ne öğreneyim süt sağmam için oturttular beni bebeğe sağarken hemşire geldi siz sütünüzü veremezmişsiniz dedi neden dedim ? Kullandığınız ilaçlar yüzünden dedi.kullandığım ilaçlar süte geçiyormuş yani ben bugüne kadar oğluma zehir içirmişim resmen üstelik su iki gündür de sarılık diye dayadım da dayadım sütü evladıma.meğer o uyku hali az yemesi ve dün derilerinde döküntülere rastladım hepsi bu yüzdenmiş.bana bir Allahın kulu bunu söylemedi emziren kişiler dikkat etsin tansiyon kan sulandırıcı vs gibi ilaç kullanan varsa.içtiğim tansiyon ve sezeryandan sonra yazılan kan sulandırıcı iğne sebep oluyormuş.şimdi mamayla beslicekler oğlumu ve ben 2 sattte bir yine sütümü sağıp dökücem.ilacı kestim ama atmam 10 günmüş 10 gün sadece mamayla beslemek zorunda kalıcam .10 günden sonra tabi mamaya alıştıktan sonra süte dönermi bilemiyorum: ((((
Neden kan sulandırıcı verdiler, sen normalde tansiyon ilacı içiyor muydun? Ne enteresan ya kimsenin bu konuda seni uyarmaması. Allah kolaylık versin çok geçmiş olsun. Benim erkek kardeşim de hastanede 5 6 gün yatmıştı. Sağlıkla çıktıKızlar çok morelim bozuk ya oğlumun sarılığı yükselmiş ışığa koydular kaç gün kalacağı belli değil.birde ne öğreneyim süt sağmam için oturttular beni bebeğe sağarken hemşire geldi siz sütünüzü veremezmişsiniz dedi neden dedim ? Kullandığınız ilaçlar yüzünden dedi.kullandığım ilaçlar süte geçiyormuş yani ben bugüne kadar oğluma zehir içirmişim resmen üstelik su iki gündür de sarılık diye dayadım da dayadım sütü evladıma.meğer o uyku hali az yemesi ve dün derilerinde döküntülere rastladım hepsi bu yüzdenmiş.bana bir Allahın kulu bunu söylemedi emziren kişiler dikkat etsin tansiyon kan sulandırıcı vs gibi ilaç kullanan varsa.içtiğim tansiyon ve sezeryandan sonra yazılan kan sulandırıcı iğne sebep oluyormuş.şimdi mamayla beslicekler oğlumu ve ben 2 sattte bir yine sütümü sağıp dökücem.ilacı kestim ama atmam 10 günmüş 10 gün sadece mamayla beslemek zorunda kalıcam .10 günden sonra tabi mamaya alıştıktan sonra süte dönermi bilemiyorum: ((((
Sağlıkla gelsin inşallah kolay Bi süreç olsun ikiniz içindeEvet o zaman açılışı yapıyorummm gece yatış yapıyoruz yarın sabah Temmuz annesi oluyorum inşallah
Altınları bekleriz
Hayırlısıyla sağlıkla gelsin inşallahKızlar yarın sabah 9 da sezeryan olacağım dua edin bana ve doğuracak olan tüm hamilelere
Döner canım sen endişe etme göğsüne alırsın yavruyu memene mama damlatirsin o tadına yapışır emer ki memen de edilmeyi unutmaz bol bol sağarsan sütün de artmaya başlar hemen içini ferah moralini yüksek tut canım süt için ilk şart moral...rabbim saglik versin...ve en önemlisi göğüs kolunda içir mamayı da alışsın kucağında ve kolunda beslenmeyeKızlar çok morelim bozuk ya oğlumun sarılığı yükselmiş ışığa koydular kaç gün kalacağı belli değil.birde ne öğreneyim süt sağmam için oturttular beni bebeğe sağarken hemşire geldi siz sütünüzü veremezmişsiniz dedi neden dedim ? Kullandığınız ilaçlar yüzünden dedi.kullandığım ilaçlar süte geçiyormuş yani ben bugüne kadar oğluma zehir içirmişim resmen üstelik su iki gündür de sarılık diye dayadım da dayadım sütü evladıma.meğer o uyku hali az yemesi ve dün derilerinde döküntülere rastladım hepsi bu yüzdenmiş.bana bir Allahın kulu bunu söylemedi emziren kişiler dikkat etsin tansiyon kan sulandırıcı vs gibi ilaç kullanan varsa.içtiğim tansiyon ve sezeryandan sonra yazılan kan sulandırıcı iğne sebep oluyormuş.şimdi mamayla beslicekler oğlumu ve ben 2 sattte bir yine sütümü sağıp dökücem.ilacı kestim ama atmam 10 günmüş 10 gün sadece mamayla beslemek zorunda kalıcam .10 günden sonra tabi mamaya alıştıktan sonra süte dönermi bilemiyorum: ((((
Hadi hayırlısı olsun canım sağlıkla gelsin inşallahBen talibim sabaha kadar kimse dogurmazsa sabah doğum yapıyorum
Canım onada baktım bazıları ilk 1 yaş hiçbir bitkisel içerik istemiyorlar. Birde bu ilaçları kullanmak barsak tembelliği yapabiliyormuş istda doktora danışıp öyle karar vereceğim.Gaz damlasi falan kullanssn canim iyi gelir belki dediğin gibi inşallah kolik degildir bizim 4.gun ve hergun bana aglama geliyor
Benim 16.7e yükseldi sonra 15 küsüre düştü testi tekrar istemediler, düşecektir inş sizindeŞuan 9 günlük ve sarılık değeri 16.3 .. 18 olursa tekrardan yatırırım ama şuan için kilo alsın diyor kilosuda 3300
Seni de pıçaklanacaklar listesine alacaktım az kalsınKızlar olmadı temmuz annesi olamadım
Haziranda geldi benimki de üç saat kala
Şaka şakaaa :))
Böyle birşeyi sana nasıl söylemezler yaa hayret birşey. .Kızlar çok morelim bozuk ya oğlumun sarılığı yükselmiş ışığa koydular kaç gün kalacağı belli değil.birde ne öğreneyim süt sağmam için oturttular beni bebeğe sağarken hemşire geldi siz sütünüzü veremezmişsiniz dedi neden dedim ? Kullandığınız ilaçlar yüzünden dedi.kullandığım ilaçlar süte geçiyormuş yani ben bugüne kadar oğluma zehir içirmişim resmen üstelik su iki gündür de sarılık diye dayadım da dayadım sütü evladıma.meğer o uyku hali az yemesi ve dün derilerinde döküntülere rastladım hepsi bu yüzdenmiş.bana bir Allahın kulu bunu söylemedi emziren kişiler dikkat etsin tansiyon kan sulandırıcı vs gibi ilaç kullanan varsa.içtiğim tansiyon ve sezeryandan sonra yazılan kan sulandırıcı iğne sebep oluyormuş.şimdi mamayla beslicekler oğlumu ve ben 2 sattte bir yine sütümü sağıp dökücem.ilacı kestim ama atmam 10 günmüş 10 gün sadece mamayla beslemek zorunda kalıcam .10 günden sonra tabi mamaya alıştıktan sonra süte dönermi bilemiyorum: ((((
Canım herşeyim aynı hastanede oldu bütün bilgilerim hepsinde var çocuk doktoru da aynı hastanede kadın doğumda kan sulandırıcıyı 2. Gün hastanede kendileri yaptı nasıl birşey anlamış değilim çocuk doktoru hastanın kendisinin söylemesi lazımdı demez mi? Ulen ben size güvendim doktorsunuz ya ilaçları zaten siz yazdınız ya hepsinden haberiniz varya 50. Kere doğuma girerken bile kullandığım ilaçları sordunuz ya ?? Doğuma girerken tansiyon hapını iç diyende siz..inşallah kolay atlatırız ama çok üzgünüm şimdiden çok özledim oğlumu: (Nasıl uyarmazlar ya böyle bişey varsa şaka mı? Bu ilacı verenler emdirceğini biliyordu sonuç olarak
Allahım yardım etsin canım atlatılır elbet süreç zor farkındayım ama iyi olsun yeter ki bebişin
Kan sulandırıcı neden verdi bilmiyorum eniştemde doktor dediğine göre ameliyat sonrası kan pıhtılaşması olmasın diye önlem içindir dedi.Neden kan sulandırıcı verdiler, sen normalde tansiyon ilacı içiyor muydun? Ne enteresan ya kimsenin bu konuda seni uyarmaması. Allah kolaylık versin çok geçmiş olsun. Benim erkek kardeşim de hastanede 5 6 gün yatmıştı. Sağlıkla çıktı
Dediğin gibi yapayım canım mantıklı.Döner canım sen endişe etme göğsüne alırsın yavruyu memene mama damlatirsin o tadına yapışır emer ki memen de edilmeyi unutmaz bol bol sağarsan sütün de artmaya başlar hemen içini ferah moralini yüksek tut canım süt için ilk şart moral...rabbim saglik versin...ve en önemlisi göğüs kolunda içir mamayı da alışsın kucağında ve kolunda beslenmeye
Sağol canım hepimizinki inşallahHayırlısıyla sağlıkla gelsin inşallah
Haklısın canım ya en ufak ağrı kesicide bile uyarıyolar da madem bu kadar zararlıymış uyarmamışlar yada zararı olmayan bişey yazmaları gerekirdi sen bilemezdin senin suçun değil ortada Bi bebek var sonuçtaCanım herşeyim aynı hastanede oldu bütün bilgilerim hepsinde var çocuk doktoru da aynı hastanede kadın doğumda kan sulandırıcıyı 2. Gün hastanede kendileri yaptı nasıl birşey anlamış değilim çocuk doktoru hastanın kendisinin söylemesi lazımdı demez mi? Ulen ben size güvendim doktorsunuz ya ilaçları zaten siz yazdınız ya hepsinden haberiniz varya 50. Kere doğuma girerken bile kullandığım ilaçları sordunuz ya ?? Doğuma girerken tansiyon hapını iç diyende siz..inşallah kolay atlatırız ama çok üzgünüm şimdiden çok özledim oğlumu: (
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?