2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250

ya bu lohusa kadının yanında bu kadar kalabalık ne işimiz var diye hiç mi düşünmüyor bu insanlar? o bebek çok savunmasız, ne kadar insan o kadar çok mikrop demek ya valla sinir oldum burdan. üstelik okuduğum anne bebek kitapları da hep bebekle ilk haftalarda anne baba dışı kimse haşır neşir olmamalı bebeğin kafası karışıyor falan yazıyor. allah sabır versin dicem de bence tepkini belli et yani. gerekirse bağır çağır ortalığı inlet, lohusasın sen hiç kimseden çekinme.

Ya yanlış anlama ama ben bu konuda daha rahat olunması gerektiğini düşünüyorum herkesin çocuğu kıymetlidir biriciktir ama buldumcuk gibi de görünmek hiç istemem açıkçası hatta biri bana bunu hissettirse Bi daha muhattap dahi olmam ne güzel seviyorlar sayıyorlar yanındalar yalnız kalmicaksın işine çokta karışmıyorlarsa tadını çıkar bence

Günün raporu :
Sabah 6:30 uyanış 10:30 a kadar hiç bir derdi sıkıntisi olmayan karni tok altı temiz olan bebisi Opus seviş kucakta gezdiris. Yalnız kalınca ağladığı için kahvaltıyı mutfak masasından içeri yer sofrasina transfer ediş ( çünkü babası mutfakta sigara içiyor)
11.00 de nihayet biraz uyumusken iki bölüm dizi izleyip sonra yeniden alt üst değiştirme emzirme ve yeniden yatiris.
O uyumusken iki makine çamaşır at çıkanları ser kuruyanlari katla kaldır daha gibi utuleri bitir ev sil supur iki parça bebek kıyafetini elinde yıka as.
Tekrar bebek emzir uyutmayi dene uyumayinca babaya pasla yemek yap sofra kur kaldır . Süt sağ falan derken saat 20.00.
Akşam 8 den beri de yine uyutmaya çalış nihayet az önce uyudu. Süt sagmam gerekiyordu enerjim bitti. Gece en azından bir kere biberonla verince uykum daha az bölünmüş oluyor diye ama olmadı bugün malesef.
Büyüdükçe daha az uyuyacak sanırım
Bı de nasıl oluyor anlamıyorum daha besikteki bebek ama sürekli ev dağılıyor toplu kalmıyor. Bezi alt açması ıslak mendili kuru mendili ince ve kalın battaniyesi önlüğü beşiği derken hangi odada oturuyorsak oraya taşınıyor belki bende uyurum diye bide sürekli kendi pikem. Al sana savaş alanı ayy ne çok yazdım içimi döktüm resmen

Hamilelik boyunca neredeyse hiç yaşamadığım bu mide bulantısı şimdi niye çıktı yaa durduk yere insanın midesi mi bulanırmış

İnsan hamileyken hormonların etkisiyle daha korumacı oluyor sanırım. Doğunca kimse dokunsun istemem sanıyordum ama öyle olmadı. Kucağına alan kokladi dua okudu yerine koydu. Ve ben hiç rahatsız olmadım. Aksine bana boyuna artistlik yapan eşim rahatsız oldu roller değişti hâlâ da öyle. Dediğine katılıyorum. Fazla korumacılık insanda obsesiflik yaratabilir.

Ya bide benim evime yabancı kimse gelmiceğine göre hepsi canım ciğerim ailem arkadaşlarım olucak çokta ağzını yüzünü öpmüyolarsa elbette sevsinler gelsinler ben curcuna seviyorum işime çok karışmasınlar yeter yok canım valla hala karnımda ama böyle düşünüyorum

Hah işte onun etkisi büyük zaten . Hep kendi kendimizden olanlar geldi. Hiç bir erkek taze bebeği almaya cesaret edemedi . Kadınlar da zaten anne nasıl tutulur ne yapılır bilen insanlar. Dediğin gibi hep can ciğer. Bı kaç yabancı insan görgüsüzlük yapıp daha ben lohusa yatağından kalkamadan geldi onda da kayınvalidem çocuğu yatak odasına taşıdı görmek isteyene de uyuyor amma uyandır dersen getireyim dedi akıllıca tabi kimse kiyamadi

Valla akıllı kadın helal olsun
Aman canım ben rahat insanım vesselam hiç kasamicam kendimi de kimseyi de öyle böyle büyüyecek sıpalar zaten anlamicaz nasıl büyüdüklerini o anları yaşamak varken zindan edemem kuzum

Verin zaten ya alanın elinde patlasın sizde gidin rahat rahat tuvalete falan girin :))
Ben kızımı hiç sakınmadım kimseden ama bi gece hiç unutmuyorum annem azcık uzun uyuyım diye almış yanımdan kendi odasına götürmüş
Bi kalktım bebek yok fırladım ver benim çocuğumu diye annemin yanına telepatik bi bağ oluyo anne bebek arasında çok ilginç

ya çok geçmiş olsun pelo çok üzüldüm
nasıl ilaç verdiler sana hangi doktor emzirdiğini bilmiyo mu veren doktor
şikayet et ne demek ya ay çok üzüldüm
ışık tedavisinde bişey yok sarılığı geçer korkma ona takılma sonra senide emer

istemiyosan söyle canım dokunma diye
benimde kız kardeşim geldi oğlu kucağına almak istedi eşim ben bile almıyorum alamazsın dedi
çocuk bozuldu ama kimse kusura bakmıcak yani sonra herkes gitcek biz kalcaz

bugün 1 haftadır ilk defa eşimle yalnız kaldık annem pazara gitti kızıda uyuttum eşimle uzandık muhabbet ettik
1 hafta geçmiş hala daha doğumhanede neler olduğunu anlatmamışım ona
oda ben içerdeyken dışarda neler olduğunu
onları falan konuştuk
aynı evin içinde muhabbet etmeyi bile unutmuşuz 1 haftadır
iyi geldi

Ya unutma sebebi çok güzel değil mi ama
Şaka gibi karnındayken 1 haftadır evde başka Bi canlı var

Ya unutma sebebi çok güzel değil mi ama
Şaka gibi karnındayken 1 haftadır evde başka Bi canlı var
benim kocalık durup durup bunu biz mi yaptık diyo
huyu suyu değişti adamın
normalde bugün sezeryana gircektim ben ama bizim zilli 1 hafta erken gelmek istedi
iyikide öyle oldu
yoksa şuan paniklerdeydim
ama oldu bitti nasıl oldu anlamadım doğuverdi şimdi 1 haftalık olduk bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…