Ay kızlar kayınvalidem görümcem çocukları geldi. Kalacaklar bende. Ya çocukları oğlumun etrafında. Sürekli kucağa alalım diyorlar. Öfff sizde de aynı şey var mı eşimden bir de annemden başka kimse dokunsun istemiyorum oğluma.
Pelin tiroid ilacı var mıydı? Ona devam ediyor musun peki?Kan sulandırıcı neden verdi bilmiyorum eniştemde doktor dediğine göre ameliyat sonrası kan pıhtılaşması olmasın diye önlem içindir dedi.
Ya yanlış anlama ama ben bu konuda daha rahat olunması gerektiğini düşünüyorum herkesin çocuğu kıymetlidir biriciktir ama buldumcuk gibi de görünmek hiç istemem açıkçası hatta biri bana bunu hissettirse Bi daha muhattap dahi olmam ne güzel seviyorlar sayıyorlar yanındalar yalnız kalmicaksın işine çokta karışmıyorlarsa tadını çıkar benceAy kızlar kayınvalidem görümcem çocukları geldi. Kalacaklar bende. Ya çocukları oğlumun etrafında. Sürekli kucağa alalım diyorlar. Öfff sizde de aynı şey var mı eşimden bir de annemden başka kimse dokunsun istemiyorum oğluma.
İnsan hamileyken hormonların etkisiyle daha korumacı oluyor sanırım. Doğunca kimse dokunsun istemem sanıyordum ama öyle olmadı. Kucağına alan kokladi dua okudu yerine koydu. Ve ben hiç rahatsız olmadım. Aksine bana boyuna artistlik yapan eşim rahatsız oldu roller değiştiYa yanlış anlama ama ben bu konuda daha rahat olunması gerektiğini düşünüyorum herkesin çocuğu kıymetlidir biriciktir ama buldumcuk gibi de görünmek hiç istemem açıkçası hatta biri bana bunu hissettirse Bi daha muhattap dahi olmam ne güzel seviyorlar sayıyorlar yanındalar yalnız kalmicaksın işine çokta karışmıyorlarsa tadını çıkar bence
Ya bide benim evime yabancı kimse gelmiceğine göre hepsi canım ciğerim ailem arkadaşlarım olucak çokta ağzını yüzünü öpmüyolarsa elbette sevsinler gelsinler ben curcuna seviyorum işime çok karışmasınlar yeterİnsan hamileyken hormonların etkisiyle daha korumacı oluyor sanırım. Doğunca kimse dokunsun istemem sanıyordum ama öyle olmadı. Kucağına alan kokladi dua okudu yerine koydu. Ve ben hiç rahatsız olmadım. Aksine bana boyuna artistlik yapan eşim rahatsız oldu roller değiştihâlâ da öyle. Dediğine katılıyorum. Fazla korumacılık insanda obsesiflik yaratabilir.
Hah işte onun etkisi büyük zaten . Hep kendi kendimizden olanlar geldi. Hiç bir erkek taze bebeği almaya cesaret edemedi . Kadınlar da zaten anne nasıl tutulur ne yapılır bilen insanlar. Dediğin gibi hep can ciğer. Bı kaç yabancı insan görgüsüzlük yapıp daha ben lohusa yatağından kalkamadan geldi onda da kayınvalidem çocuğu yatak odasına taşıdı görmek isteyene de uyuyor amma uyandır dersen getireyim dedi akıllıca tabi kimse kiyamadiYa bide benim evime yabancı kimse gelmiceğine göre hepsi canım ciğerim ailem arkadaşlarım olucak çokta ağzını yüzünü öpmüyolarsa elbette sevsinler gelsinler ben curcuna seviyorum işime çok karışmasınlar yeteryok canım valla hala karnımda ama böyle düşünüyorum
Valla akıllı kadın helal olsunHah işte onun etkisi büyük zaten . Hep kendi kendimizden olanlar geldi. Hiç bir erkek taze bebeği almaya cesaret edemedi . Kadınlar da zaten anne nasıl tutulur ne yapılır bilen insanlar. Dediğin gibi hep can ciğer. Bı kaç yabancı insan görgüsüzlük yapıp daha ben lohusa yatağından kalkamadan geldi onda da kayınvalidem çocuğu yatak odasına taşıdı görmek isteyene de uyuyor amma uyandır dersen getireyim dedi akıllıca tabi kimse kiyamadi
ya çok geçmiş olsun pelo çok üzüldümKızlar çok morelim bozuk ya oğlumun sarılığı yükselmiş ışığa koydular kaç gün kalacağı belli değil.birde ne öğreneyim süt sağmam için oturttular beni bebeğe sağarken hemşire geldi siz sütünüzü veremezmişsiniz dedi neden dedim ? Kullandığınız ilaçlar yüzünden dedi.kullandığım ilaçlar süte geçiyormuş yani ben bugüne kadar oğluma zehir içirmişim resmen üstelik su iki gündür de sarılık diye dayadım da dayadım sütü evladıma.meğer o uyku hali az yemesi ve dün derilerinde döküntülere rastladım hepsi bu yüzdenmiş.bana bir Allahın kulu bunu söylemedi emziren kişiler dikkat etsin tansiyon kan sulandırıcı vs gibi ilaç kullanan varsa.içtiğim tansiyon ve sezeryandan sonra yazılan kan sulandırıcı iğne sebep oluyormuş.şimdi mamayla beslicekler oğlumu ve ben 2 sattte bir yine sütümü sağıp dökücem.ilacı kestim ama atmam 10 günmüş 10 gün sadece mamayla beslemek zorunda kalıcam .10 günden sonra tabi mamaya alıştıktan sonra süte dönermi bilemiyorum: ((((
istemiyosan söyle canım dokunma diyeAy kızlar kayınvalidem görümcem çocukları geldi. Kalacaklar bende. Ya çocukları oğlumun etrafında. Sürekli kucağa alalım diyorlar. Öfff sizde de aynı şey var mı eşimden bir de annemden başka kimse dokunsun istemiyorum oğluma.
Ya unutma sebebi çok güzel değil mi amabugün 1 haftadır ilk defa eşimle yalnız kaldık annem pazara gitti kızıda uyuttum eşimle uzandık muhabbet ettik
1 hafta geçmiş hala daha doğumhanede neler olduğunu anlatmamışım ona
oda ben içerdeyken dışarda neler olduğunu
onları falan konuştuk
aynı evin içinde muhabbet etmeyi bile unutmuşuz 1 haftadır
iyi geldi
Benim de göğüs altı boşluğuma dayanıyor cadı. Gece deyince bir hareket bir coşku bu bebedeBiri şu kıza gelmesi gereken yeri öğretebilir mi artık böbreklerimden çıkmaya çalışıyor yine o minicik ayağını bi dayıyo ki sormayın
Evet ışıklar kapanınca oyunu başlıyor yavruşumun bütün bebeler aynı galibaBenim de göğüs altı boşluğuma dayanıyor cadı. Gece deyince bir hareket bir coşku bu bebede
benim kocalık durup durup bunu biz mi yaptık diyoYa unutma sebebi çok güzel değil mi ama
Şaka gibi karnındayken 1 haftadır evde başka Bi canlı var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?