2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Canım hiçbir fikrim yok onunla ilgili herkes doğum şeklini ve kaç haftalıkken doğum yaptıgını yazarsa paylaşırken eklerim

40ı nasıl görebiliyoruz anlatalım canımcım aynende dediğin gibi miyadın doldu gibi hissediyorsun heran doğurcam gibi geliyo 37yi görmez diyosun ağrı sızı ter uykusuzluk cabası ama doğuramıyorsun
Cidden geçen hafta bıktım sıkıldım diyordum ama bu Bi kaç gündür saldım yani hep böyleymişim gibi görüyorum hissediyorum

Kizlar siz ne.kadar surede bir doktora gidiyosunuz. Beni normalde hafta 1 cagiriyodu. Ama doktorum artik cok daha sik cagiracagim dedi. Bu cumartesi gittim carsambaya tekrar cagirdi. Gidip gitmemekte kararsiz kaldim

Nasıl uyarmadilar seni yaaaa.Zor biliyorum ama geçici bir süreç.Bebegin hemen toparlar sağlıkla tekrar emmeye başlar inşallah.Cok çok geçmiş olsun canım.

Kızlar uyandığımdan beri sağ göğsümün altında etim kemiğim ağrıyor, ciğ olmuş gibi, et eziği gibi neden olur? Bu bebe ayağını mı dayadı naptı çok canım yanıyor, asla oturmadım, oturamadım sabah beri

Kızlar evt doğumdan sonra birak foruma girmeyi tuvalete anca giriyom oda geçen afedersiniiz büyük tuvalet için üç kez gittim geldim kız ağlayınca 5 günlük kuvezden sonra kızı çıkardılar hastaneden ve ben sezeryanli olrk sadece bigun yattiktan sonra yoğun bakimin önünde yarım saat kizimi gormek icin beklemek bin yandan çay kaşığı kadr gelen sütleri sağıp çoğaltmaya uğraşmak ve daha sayamadığım bir sürü sorunu aşmakla uğraştım hatta eve geldikten sonra eşimin gece vardiyasinda calismasi gece yanimda olmamasi uykusuzluk bunlar depresyona girmeme sebep oldu cok bunaldım agliyodum hatta bebekle beraber şimdi bira daha iyiyim ama yanlız kalmak istemiyorum yanliz kalınca kötü oluyorum konuşmak iyi geliyor birileriyle fln filan neyse şimdi iyiyim cok şükür liste konusuna bakabilcek gibi degilim sayfayı devralmak isteyen varsa alaablir

Çok geçmiş olsun canım inşallah çabucak toparlanır kuzucuk .Bunuda atlatacaksınız allahın izniyle benim yeğenlerimde de çok sarılık vardı işin da kaldılar hatta kanını bile degistireceklerdi o kadar ki çoktu ama geçti şükür senin yavrunda hemen atlatır üzülme canım.

kızlar son bikaç gündür el parmaklarımı kapatamıyorum şişlikten, nasıl acıyor anlatamam. dolma parmaklı yurdum teyzelerine döndüm
ayaklarım da nasıl şiştiyse eşimin ev terlikleri bile iz yapar oldu.. terliksiz geziyorum artık..
bugün şaka maka eşimle 5km yol yürümüşüz, hiç planlamadan yürüyüşe diye çıktık caddebostan sahilde piknik yapıp eve döndük
şişlikler inmedi tabisi. doktor da bol bol yürüyüş demişti, hani yürüyüş geçiriyordu? geçmiyor işte...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…