- 21 Kasım 2017
- 3.788
- 6.189
- 158
Canım hiçbir fikrim yok onunla ilgili herkes doğum şeklini ve kaç haftalıkken doğum yaptıgını yazarsa paylaşırken eklerimB bibliyofil_k canim doğum yapanların listesine kaç haftalıkken doğum yapıldığını biliyorsan ekleyebilir misin? Daha 36+2yim ama sanki 40+2 gibiyim bir sonraki haftayı nasıl göreceğim neler yaşayacağım bilmiyorum sanki miyadim doldu her hafta daha ne kadar kisitlanabilirim ki diyorum 40i nasıl görebiliyor bu gebeler helal olsun valla
40ı nasıl görebiliyoruz anlatalım canımcım aynende dediğin gibi miyadın doldu gibi hissediyorsun heran doğurcam gibi geliyo 37yi görmez diyosun ağrı sızı ter uykusuzluk cabası ama doğuramıyorsunB bibliyofil_k canim doğum yapanların listesine kaç haftalıkken doğum yapıldığını biliyorsan ekleyebilir misin? Daha 36+2yim ama sanki 40+2 gibiyim bir sonraki haftayı nasıl göreceğim neler yaşayacağım bilmiyorum sanki miyadim doldu her hafta daha ne kadar kisitlanabilirim ki diyorum 40i nasıl görebiliyor bu gebeler helal olsun valla
Ay Amin inşallahSağlıkla gelsin inşallah kolay Bi süreç olsun ikiniz içinde
Amin inşallah hayırlısıyla sağlıklaAy Amin inşallahTeşekkür ederim Darısı en yakın zamanda sana olsun
Aynı baskı bendede var artık telefonları açmak istemiyorum mesajları görmezden geliyorum falanÜstümde ciddi bir baskı var herkes doğur diye gözümün içine bakıyordoğuramıyorummm
Kızlar çok morelim bozuk ya oğlumun sarılığı yükselmiş ışığa koydular kaç gün kalacağı belli değil.birde ne öğreneyim süt sağmam için oturttular beni bebeğe sağarken hemşire geldi siz sütünüzü veremezmişsiniz dedi neden dedim ? Kullandığınız ilaçlar yüzünden dedi.kullandığım ilaçlar süte geçiyormuş yani ben bugüne kadar oğluma zehir içirmişim resmen üstelik su iki gündür de sarılık diye dayadım da dayadım sütü evladıma.meğer o uyku hali az yemesi ve dün derilerinde döküntülere rastladım hepsi bu yüzdenmiş.bana bir Allahın kulu bunu söylemedi emziren kişiler dikkat etsin tansiyon kan sulandırıcı vs gibi ilaç kullanan varsa.içtiğim tansiyon ve sezeryandan sonra yazılan kan sulandırıcı iğne sebep oluyormuş.şimdi mamayla beslicekler oğlumu ve ben 2 sattte bir yine sütümü sağıp dökücem.ilacı kestim ama atmam 10 günmüş 10 gün sadece mamayla beslemek zorunda kalıcam .10 günden sonra tabi mamaya alıştıktan sonra süte dönermi bilemiyorum: ((((
Çok geçmiş olsun canım inşallah çabucak toparlanır kuzucuk .Bunuda atlatacaksınız allahın izniyle benim yeğenlerimde de çok sarılık vardı işin da kaldılar hatta kanını bile degistireceklerdi o kadar ki çoktu ama geçti şükür senin yavrunda hemen atlatır üzülme canım.Kızlar çok morelim bozuk ya oğlumun sarılığı yükselmiş ışığa koydular kaç gün kalacağı belli değil.birde ne öğreneyim süt sağmam için oturttular beni bebeğe sağarken hemşire geldi siz sütünüzü veremezmişsiniz dedi neden dedim ? Kullandığınız ilaçlar yüzünden dedi.kullandığım ilaçlar süte geçiyormuş yani ben bugüne kadar oğluma zehir içirmişim resmen üstelik su iki gündür de sarılık diye dayadım da dayadım sütü evladıma.meğer o uyku hali az yemesi ve dün derilerinde döküntülere rastladım hepsi bu yüzdenmiş.bana bir Allahın kulu bunu söylemedi emziren kişiler dikkat etsin tansiyon kan sulandırıcı vs gibi ilaç kullanan varsa.içtiğim tansiyon ve sezeryandan sonra yazılan kan sulandırıcı iğne sebep oluyormuş.şimdi mamayla beslicekler oğlumu ve ben 2 sattte bir yine sütümü sağıp dökücem.ilacı kestim ama atmam 10 günmüş 10 gün sadece mamayla beslemek zorunda kalıcam .10 günden sonra tabi mamaya alıştıktan sonra süte dönermi bilemiyorum: ((((
Amin canım inşallah hepimiz sağlıkla alırız bebeklerimizi kucağımıza
Kendin pişir kendin ye sosyetesi benim kiSosyete nin hediye yarışına girmesi lazım kız.O nasıl sosyete öyle
Havalara bakin şu doğurganların. Sanki ejderhaları var
Belim ağrıyor acaba sancim mi var. Karnım ağrıyor gaz sancısı mi yok doktoru arasam mi nst ye mi girsem acile mı gitsem. Valla zor zamanlardı canım.
Kız günümüz aynı seninle. Bana da dua et de aynı anda pirtlatalim ❤Ben talibim sabaha kadar kimse dogurmazsa sabah doğum yapıyorum
Sen ağda yaptırdın mi önce onu söyle bakiim???Kızlar cumadan bu yana doğum yapan var mı? Yarın listeyi güncellicem de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?