Kızlar drdan çıktım şokkk çatı muayenesi ve sonuç 3/4 cm açıklıkşuan yatış vermedi eve gönderdi nişan yok su yok neolacak ya manyağa
Gelmeye çalışıyor benimki çok şükür sonundaAmin tatlım çok sağol, ne güzel bişi görevilmek ya şanslısınız bence
Gelsinler artık di mi
Haşere diiiil kız, haşarı
Gidin gidin, bizim yol evden eve 8 saat sürüyo, daha newborn sayılır bolca uyuyacak zaten.. Güneşten koruyun gerekirse nöbetleşe odada zaman geçirin , ya da pusetle yanınızda uyusun örtün müslini vs ama kesinlikle iyi gelir..
Ayy cook heyecanli. Bu hafta dogurursun ne guzel tam haftasini dolduruyo en guzeliEveeeet çıktık bizim kız 3300 olmuş kanala inmeye çalışıyormuş ama tam oturmamış parmaklandık yine
Veee bombee 1 cm geçkin açılmam varmışbugün yarın heran herşey olabilir olmazsa perşembe erkenden gel didi
Oo sen yarin dogurursun ne guzel ne guzelKızlar drdan çıktım şokkk çatı muayenesi ve sonuç 3/4 cm açıklıkşuan yatış vermedi eve gönderdi nişan yok su yok neolacak ya manyağa bağladım süreç nasıl ilerler spoiler verin bacılar
İnşallah canım hayırlısıylaAyy cook heyecanli. Bu hafta dogurursun ne guzel tam haftasini dolduruyo en guzeli
Kızlar drdan çıktım şokkk çatı muayenesi ve sonuç 3/4 cm açıklıkşuan yatış vermedi eve gönderdi nişan yok su yok neolacak ya manyağa bağladım süreç nasıl ilerler spoiler verin bacılar
Ay rüya çıkıcakEveeeet çıktık bizim kız 3300 olmuş kanala inmeye çalışıyormuş ama tam oturmamış parmaklandık yine
Veee bombee 1 cm geçkin açılmam varmışbugün yarın heran herşey olabilir olmazsa perşembe erkenden gel didi
Doktor dalga bile geçti bu gece çarşafı 5 kat ser diye baya dürttü alttanKuzum benim suyum geldiğinde 4 santimdi açıklığım. Öncesi sıfır belirti.. Su geldi, bir kaç saat sonra baktılar 4cm’di yani.
Tahminim suyun gelir bu aralar ya da sancın başlar. Hiç ağrın yokken hazırlığını tamamla, duş al, rimelini sür, bekle
Sağlıkla gelsin bebiş ..
Ay rüya çıkıcak
Açtık sanal kollarımızı bekliyoz kendilerini
Benim hastaneye gittiğimde 5 cm açıklığım vardıKızlar drdan çıktım şokkk çatı muayenesi ve sonuç 3/4 cm açıklıkşuan yatış vermedi eve gönderdi nişan yok su yok neolacak ya manyağa bağladım süreç nasıl ilerler spoiler verin bacılar
Yapıyorum canım son 1 2 haftadır şimdi otuda suya koyucaz hayırlısı Rabbimden@Meylen squat yap canım bende çok işe yaradıhadi doğurun tek tek artık
Koy koy. Ben otu koydum Çarşamba Cuma doğurdumYapıyorum canım son 1 2 haftadır şimdi otuda suya koyucaz hayırlısı Rabbimden
Rabbim yardımcısı olsun inşallah sağ salim aldın kucağına.Kızlar @Shewolf15 u sezaryene aldılar. Dua edin olur mu.? Kontrole diye gitmişti. Allah oğullarını da kendini de korusun. Sağlıkla çıksınlar inşallah.
Rabbim sana bagisjasinKızlar ben dogurdum ama bebeği gözetim altında tutuyorlar inliyordu diye dua edin sorun olmasin
naptın canım ?Şimdi yoldayım canım. Bugün hep hayal kurdum. Doktor çatıya bakarken suyum geliyor buradan dogruuu hastaneyeÇok amin
Planlı sezeryan mı düsünuyordun. Eğer öyleyse biraz daha kalsa sanki daha iyi çünkü daha 36+ lardasın. Bebek ne kadar büyük olursa olsun gelişimi hakkında fikir vermez ki..Son 14 günde 1 kilo almış ya benim kizbugün b12 yazdırmaya gittim doktora kendi doktorum yoktu diğerine giriverdim bi baktı 3750 bu daha 36 haftalıkken böyleyse nasıl doğacak kim bilir çok hızlı kilo almış dedi yarın kendi doktoruna çık sana gün versin hemen alsın yada bi şeker yüklemesi yapsın normal değil bu çok iri dedi aklım fikrim karıştı usg cihaz farkı midir yada pozisyondan dolayı mi değişik çıktı acaba...Yarın doktorum hemen bu hafta içinde alalım derse bi sorun olmaz demi çok karıştı kafam ben hem artik çıksın istiyorum hem de kaç kere hamile olup bu kadar güzel hissedicem ki diye bitmesini de istemiyorum
Kızlar drdan çıktım şokkk çatı muayenesi ve sonuç 3/4 cm açıklıkşuan yatış vermedi eve gönderdi nişan yok su yok neolacak ya manyağa bağladım süreç nasıl ilerler spoiler verin bacılar
Süpersiniz kızlar sıradakiler belli olduEveeeet çıktık bizim kız 3300 olmuş kanala inmeye çalışıyormuş ama tam oturmamış parmaklandık yine
Bence doğum enerjini tüketme, doğumda çok işine yarayacak. Güzel güzel beslenmene bak derim. Su an dişi kuş enerjisi vardır sendeDoktor dalga bile geçti bu gece çarşafı 5 kat ser diye baya dürttü alttan
Bu gece bol bol yürüyorum geziyorum Allah tutmayın beni
İnşallah kuzum hayırlısıyla
Yaa dedim ben sana :)) en sevdiğim laftırEveeeet çıktık bizim kız 3300 olmuş kanala inmeye çalışıyormuş ama tam oturmamış parmaklandık yine
Kızlar ben dogurdum ama bebeği gözetim altında tutuyorlar inliyordu diye dua edin sorun olmasin
@Meylen squat yap canım bende çok işe yaradıhadi doğurun tek tek artık
Ee günüm bitti gelcek artıkınn kanala inerse tamamdırYaa dedim ben sana :)) en sevdiğim laftır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?