2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Kızlar drdan çıktım şokkk çatı muayenesi ve sonuç 3/4 cm açıklık şuan yatış vermedi eve gönderdi nişan yok su yok neolacak ya manyağa
Gelmeye çalışıyor benimki çok şükür sonunda inşallah kuzum valla gelsinler

Ayy cook heyecanli. Bu hafta dogurursun ne guzel tam haftasini dolduruyo en guzeli

Kuzum benim suyum geldiğinde 4 santimdi açıklığım. Öncesi sıfır belirti.. Su geldi, bir kaç saat sonra baktılar 4cm’di yani.
Tahminim suyun gelir bu aralar ya da sancın başlar. Hiç ağrın yokken hazırlığını tamamla, duş al, rimelini sür, bekle
Sağlıkla gelsin bebiş ..
Ay rüya çıkıcak
Açtık sanal kollarımızı bekliyoz kendilerini

Doktor dalga bile geçti bu gece çarşafı 5 kat ser diye baya dürttü alttan
Bu gece bol bol yürüyorum geziyorum Allah tutmayın beni
İnşallah kuzum hayırlısıyla

Benim hastaneye gittiğimde 5 cm açıklığım vardı hiç ağrım yoktu drum başlattı Doğumu suni sancı ve poş açılmasıyla

Planlı sezeryan mı düsünuyordun. Eğer öyleyse biraz daha kalsa sanki daha iyi çünkü daha 36+ lardasın. Bebek ne kadar büyük olursa olsun gelişimi hakkında fikir vermez ki..

Süpersiniz kızlar sıradakiler belli oldu Sağlıkla gelsin bebekleriniz..
Doktor dalga bile geçti bu gece çarşafı 5 kat ser diye baya dürttü alttan
Bu gece bol bol yürüyorum geziyorum Allah tutmayın beni
İnşallah kuzum hayırlısıyla
Bence doğum enerjini tüketme, doğumda çok işine yarayacak. Güzel güzel beslenmene bak derim. Su an dişi kuş enerjisi vardır sende

Geçmeyen bel ağrısı ve ara ara kasılmalarla devam.Sezeryan gününü beklese iyi olur aslında.Su an hazır hissetmiyorum kendimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…