2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
zayıfmışsın zaten
ben 61le hamile kaldım en son tartıldığımda 84tüm
sabah tartıldım 78im 6 gitmiş
daha 17 var verilcek
Sisliktir o dert etme gider. Bol su iç. Ben korkunç terliyordum böyle saat başı atlet t-shirt degistiriyordum onlarla gitti kilolar. Şimdi karnımın toparlaması kaldı ama bu tempoya oda gider heralde 3-5 aya. Bı de şöyle düşün bu hale bir ayda mi geldik de bir ayda toparliycaz. Senin 9 ay benim 8 ay mühletim var

Oh maşallah kuzuşuna ❤
Hayırlısıyla sağlıkla gelsin
Amin tatlım çok sağol, ne güzel bişi görevilmek ya şanslısınız bence
Gelsinler artık di mi

Haşere diiiil kız, haşarı

Olursa Antalya Mersin fln olur en yakın oralar o da 4-5 saat fln

Gidin gidin, bizim yol evden eve 8 saat sürüyo, daha newborn sayılır bolca uyuyacak zaten.. Güneşten koruyun gerekirse nöbetleşe odada zaman geçirin , ya da pusetle yanınızda uyusun örtün müslini vs ama kesinlikle iyi gelir..

Son 14 günde 1 kilo almış ya benim kiz bugün b12 yazdırmaya gittim doktora kendi doktorum yoktu diğerine giriverdim bi baktı 3750 bu daha 36 haftalıkken böyleyse nasıl doğacak kim bilir çok hızlı kilo almış dedi yarın kendi doktoruna çık sana gün versin hemen alsın yada bi şeker yüklemesi yapsın normal değil bu çok iri dediaklım fikrim karıştı usg cihaz farkı midir yada pozisyondan dolayı mi değişik çıktı acaba...Yarın doktorum hemen bu hafta içinde alalım derse bi sorun olmaz demi çok karıştı kafam ben hem artik çıksın istiyorum hem de kaç kere hamile olup bu kadar güzel hissedicem ki diye bitmesini de istemiyorum

Teşekkür ederim canım
Süt için hiç üzme kendini benim ikizlerim iki ay emmediler beni göğüs ucum cok büyüktü onlar çok küçüktü tutamadılar...İki ay biberondan mama ve süt aldılar... Emmeye baslayınca biberondan mama benden süt emdiler... Kendini üzme... Sütü kesen de artıran da moral düzeyi... Senin paşan iyi oldugu an göğsünü tutacak merak etme canım... Rabbim saglık versin ikinizede en önemlisi o

Canım ölçümler az bi oynasa sonuç çok değişebiliyor, benimde bi hafta baya fazla almıl görünmüştü sonraki hafta aynı çıktı öncekiyle, hata olma payıda var yani hata olmasada saağlıkla gelsin tombik tombik

Ateşim düştü çok şükür,bugun hastaneye gittik crp ,hgb,tsh vs bakıldı
Meme usg bakıldı
Antibiyotik verildi kullanıyorum inş gecer ve bir daha olmaz
Teşekkür ederim cnnm

Doğru valla sağlıkla gelsin de daha ne isterim...inşallah bi aksilik yoktur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…