2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Gorumcemin kızı beşiğini resmen kırmaya çalışıyor. Üstüne oturdu. Donenceyi almış gozunun önünde döndürüyor. Mamasını kaşiklamiş yemiş.Kız bilerek yapıyor. Dediğin doğru aslında rahat olmak lazım. Ama kızdan korkuyorum bir şey yapar diye

Bunu yapanda çocuk hayatım çok haklısın koruma iç güdüsü var anlıyorum yalnız bırakma elinden geldiğince uyar görümcende çocuğuna Bi nebze sahip çıksa Bi sorun kalmaz lohusalık halindesin seni anlayacaktır söyle açık açık
Biraz haşere Bi çocuk galiba

Canım çok geçmiş olsun mama ile de olsa toparlaması iyi olması önemli, bende veriyorum mama süt le birlikte, kendini suçlu hissetme sana söylemeleri gerekirdi bilgi vermeleri gerekirdi sen nerden bileceksin ki, çabucak iyileşir inşallah senininde sutundeki ilaçlar geçer belli olmaz alır almaz ama ikinizde iyi olun önemli olan o

Hiç yaramaz değildi biliyor musun. Dayısını çok kıskandı bebekten ondan yapıyor. Çok uyumlu bir çocuktu. Doğru o da çocuk dikkatli olmak lazım.

Saol canım aradık bugün daha aktifmiş saat 3 de de görmeye gidicem

aahahaj aynı benim zilli
bütün gece viyaklayıp durdu
sabah 9 buçuk artık dayanamadım kalk dedim benimkine sen bak ben duşa gircem
girdim çıktım neyse bi baktım yatakta yanında öyle kedi gibi yatıyo ıı mıı diyo bide bi şirinlikler babasına
sen daha 7 günlüksün kendine gel
zilli zarife

Spinal diyor doktorlar canım diğer adı da epudral sanirim, ben yaptırdım bi sorun olmadı ne vuruyorsun ne sonrasında çok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…