Ay Allahım yardımcıları olsun inşallah sağlıkla kavuşsunlar güzel haberleri gelsinKızlar @Shewolf15 u sezaryene aldılar. Dua edin olur mu.? Kontrole diye gitmişti. Allah oğullarını da kendini de korusun. Sağlıkla çıksınlar inşallah.
Canım gözünaydın inşallah Bi sıkıntı olmadan hemen yanına versinlerKızlar ben dogurdum ama bebeği gözetim altında tutuyorlar inliyordu diye dua edin sorun olmasin
Gorumcemin kızı beşiğini resmen kırmaya çalışıyor. Üstüne oturdu. Donenceyi almış gozunun önünde döndürüyor. Mamasını kaşiklamiş yemiş.Kız bilerek yapıyor. Dediğin doğru aslında rahat olmak lazım. Ama kızdan korkuyorum bir şey yapar diyeYa yanlış anlama ama ben bu konuda daha rahat olunması gerektiğini düşünüyorum herkesin çocuğu kıymetlidir biriciktir ama buldumcuk gibi de görünmek hiç istemem açıkçası hatta biri bana bunu hissettirse Bi daha muhattap dahi olmam ne güzel seviyorlar sayıyorlar yanındalar yalnız kalmicaksın işine çokta karışmıyorlarsa tadını çıkar bence
Bunu yapanda çocuk hayatım çok haklısın koruma iç güdüsü var anlıyorum yalnız bırakma elinden geldiğince uyar görümcende çocuğuna Bi nebze sahip çıksa Bi sorun kalmaz lohusalık halindesin seni anlayacaktır söyle açık açıkGorumcemin kızı beşiğini resmen kırmaya çalışıyor. Üstüne oturdu. Donenceyi almış gozunun önünde döndürüyor. Mamasını kaşiklamiş yemiş.Kız bilerek yapıyor. Dediğin doğru aslında rahat olmak lazım. Ama kızdan korkuyorum bir şey yapar diye
Canım çok geçmiş olsun mama ile de olsa toparlaması iyi olması önemli, bende veriyorum mama süt le birlikte, kendini suçlu hissetme sana söylemeleri gerekirdi bilgi vermeleri gerekirdi sen nerden bileceksin ki, çabucak iyileşir inşallah senininde sutundeki ilaçlar geçer belli olmaz alır almaz ama ikinizde iyi olun önemli olan oKızlar çok morelim bozuk ya oğlumun sarılığı yükselmiş ışığa koydular kaç gün kalacağı belli değil.birde ne öğreneyim süt sağmam için oturttular beni bebeğe sağarken hemşire geldi siz sütünüzü veremezmişsiniz dedi neden dedim ? Kullandığınız ilaçlar yüzünden dedi.kullandığım ilaçlar süte geçiyormuş yani ben bugüne kadar oğluma zehir içirmişim resmen üstelik su iki gündür de sarılık diye dayadım da dayadım sütü evladıma.meğer o uyku hali az yemesi ve dün derilerinde döküntülere rastladım hepsi bu yüzdenmiş.bana bir Allahın kulu bunu söylemedi emziren kişiler dikkat etsin tansiyon kan sulandırıcı vs gibi ilaç kullanan varsa.içtiğim tansiyon ve sezeryandan sonra yazılan kan sulandırıcı iğne sebep oluyormuş.şimdi mamayla beslicekler oğlumu ve ben 2 sattte bir yine sütümü sağıp dökücem.ilacı kestim ama atmam 10 günmüş 10 gün sadece mamayla beslemek zorunda kalıcam .10 günden sonra tabi mamaya alıştıktan sonra süte dönermi bilemiyorum: ((((
Hiç yaramaz değildi biliyor musun. Dayısını çok kıskandı bebekten ondan yapıyor. Çok uyumlu bir çocuktu. Doğru o da çocuk dikkatli olmak lazım.Bunu yapanda çocuk hayatım çok haklısın koruma iç güdüsü var anlıyorum yalnız bırakma elinden geldiğince uyar görümcende çocuğuna Bi nebze sahip çıksa Bi sorun kalmaz lohusalık halindesin seni anlayacaktır söyle açık açık
Biraz haşere Bi çocuk galiba
Saol canım aradık bugün daha aktifmiş saat 3 de de görmeye gidicemCanım çok geçmiş olsun mama ile de olsa toparlaması iyi olması önemli, bende veriyorum mama süt le birlikte, kendini suçlu hissetme sana söylemeleri gerekirdi bilgi vermeleri gerekirdi sen nerden bileceksin ki, çabucak iyileşir inşallah senininde sutundeki ilaçlar geçer belli olmaz alır almaz ama ikinizde iyi olun önemli olan o
Belki vaaaaarrHavalara bakin şu doğurganların. Sanki ejderhaları var
Hadi inşallah çabuk toparlanır kuzumuz annesiSaol canım aradık bugün daha aktifmiş saat 3 de de görmeye gidicem
kız sena kaç kilo verdinDün kirkimiz çıktı bile
kaç saatlik gideceğiniz yol ?Ya bişey sorucam aşırı tatile gidesim var acaba eylüle falan gitsek üç bucuk aylık olucak ya yolu ve sıcağı kaldırabilir mi bebeğim ?
aaa niye öyle diyosun alsınBende çok severim bunları canım güle güle kullanbende küpe istiyordum eşim anneler gününde kolye almış, alma Doğum hediyesi dedim kendim demesemiydim
Olursa Antalya Mersin fln olur en yakın oralar o da 4-5 saat flnkaç saatlik gideceğiniz yol ?
aahahaj aynı benim zilliYa bı de var ya gece gündüz sen ilgilen sen uykusuz kal sen doyur oğlan gitsin babasının yastığının kokusuyla uyusun kalsınoğlum böyle hainlik olur mu diyorum eşime de gün doğdu ogluuuuummmm anan ben yokken sana şirret analık mi yapıyor deyip deyip gülüyor eğleniyor kendi çapında
Spinal diyor doktorlar canım diğer adı da epudral sanirim, ben yaptırdım bi sorun olmadı ne vuruyorsun ne sonrasında çok şükürGünaydın herkese ❤
Bende rüyamda @bskscl gördüm inşallah doğurursun bugün
Kızlar normal dogumda belden yapılan iğnenin türkçesi epidural mi oluyor. Yapıp memnun kakan varmi benim bugün gidip kağıt imzalanan lazım onun için eğer istersem yapacaklar. Bazı yaptıranlar memnun bazıları da çok bel ağrısı baş ağrısı yapıyor diyor.
Kuzum ilk 10 günde 10 kilo sonra da iki kilokız sena kaç kilo verdin
kendi arabanızla gidicekseniz sorun olmaz canım mola vere vere gidersinizOlursa Antalya Mersin fln olur en yakın oralar o da 4-5 saat fln
Ehe haklısın yarın getiriyorlar aradım kuzum :) Van :))Kız o kurulcak kokusu çıkcak silincek falan daha ne bekliyosun sen
Bide sen nerde yaşıyosun ne güzel biyer orasj ya storylerinde gördüm
Ya geçen hafta nst de böyle çıkıyordu hep 50 küsürde ama ben hiç bir şey hissetmiyordumİyi bi sancı ama doğurmaya yetmiyor. Suni ile bunu 90-100'e çıkarıyorlar. Açılma artıyor. Süreç kısalıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?