2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Evet canım, çok mutluyum vajinal yolla baktı, tam 6 haftayla uyumlu dedi. 2 hafta sonra tekrar çağırdı kalp atışları için. Bir sürü de kan verdim. İnşallah 2 hafta sonra pıtpıtları da duyarım
6 haftalık kalp atışı yok dedi bugün aradan 8 gün geçti yine görmezse gebeliğe son verecem dedi anlamadığım sana nasıl 15 gün süre verdi dr ve beni 8 gün önce hayata küstürdü ölü bebek olabilir diye bugün de korkudan dr gidemiyorum çünkü dayanamadım başka bi de salı günü gittim oda göremedi çok üzgünüm çok kanamam yok ağrım yok ama kalbi de atmıyor bebek hâlâ karnimda dua ediyorum sen can ver ALLAHIM diye

canım 5+4 de gittim kalp atışını göremedi 15 gün sonra kalp atışını görmek için gel dedi ki 7+2 de gördüm sakın ani karar verme yanımda çalışan kıza dış gebelik dendi sonra kese görüldü boş gebelik dendi kız 8,5 haftalıkken kalp atışını gördü geç döllenmedir bişeydir başka doktora git sakın ani karar verme Allahım esirgesin inşallah öyle bişey yoktur

Zekai Tahir'de mi suda doğum varmış? Çok şaşırdım çünkü o hastane Ankara'nın en kötü hastanesi olabilir. Leş.

Canım bende 6 haftalıkken embriyo bile yoktu. Haftasına göre çok çok küçük bi kese vardı. Ve doktor sadece 2 hafta sonra kalp atışı için gel demişti, gittim 2 hafta sonra duydum çok şükür. Anlamıyorum gebelik durumları her insanda farklı olabiliyorken bazı doktorlar nasıl bu kadar erken, rahat ve bilinçsiz yorumlar yapıp insanı umutsuzluğa sürüklüyor?
İnşallah hiçbir sorun yoktur, inşallah güzel haberlerini alırız. Ben bi düşük bi kimyasal gebelik geçirdim bu gruptaki birçok kadın da öyle. Zamanıysa, Allah ömür vermişse mutlaka gelecektir o bebek.

Ama 26 eylül son âdet 3 gün önce başka dr gittim oda göremedi kalp atışını bugün özel hastaneye gideyim mi

Ama 26 eylül son âdet 3 gün önce başka dr gittim oda göremedi kalp atışını bugün özel hastaneye gideyim mi
İnşallah geç döllenmedir o yüzden geriden geliyo olsun fikir almanda yarar var canım en azından aklında soru işareti kalmasın acaba mı deme hakkında hayırlısı neyse onu nasip etsin Rabbim

Kızım yedinci haftayı doldurmak üzereydi. daha kesede bile zor görülmüştü. Kalp atışlarını ise daha da sonra duyduk. Yani acele karar vermemek lazım. Farklı şekilde ilerliyor olabilir her gebelik bir degil

26 eylülse son adet, sen şimdi benim gibi onuncu haftalarda olman lazım canım. Bana artık kalp atışını duyman lazım gibi geldi, bence kesin başka bir doktora daha git ondan da fikir al canım.

Canım başka doktora neden gitmedin inşallah duyarsın Bugun.benim dokturum 8 haftaya kadar bekliyoruz dedi inşallah duyarsın canım benimde korkum var duyamayacağım diye

Kızlar bi de benim benim. Rahmin. Arkasina yapismis ve zor gördü doktor bile...çok küçük duruyor dedi haftasına göre. Geri biraz dedi ..buyur demi kızlar. ? Ben hala embriyoyu kese içinde goremiyom .anlamiyom
Buyur canim merak etme bu tarz seyler olabliyor çünkü gec dollenme vs
Oldugunda geriden geliyor mesela ama ilerleyen haftalarda haftasini yakaliyor bebis merak etme sen

MERHABA BEN geçen hafta keseyi görmeye gittiğimde 12 hafta cinsel ilişki yasak dedi doktor . Merak ediyorum acaba düşük tehlikesi fln mı gördü ondan öyle dedi, normalde yasak değil diye biliyorum çünkü
Olabilir onceki süreçlerini blmiyorum düşüklerin yada ufal bi kanama vs birsey oldu mu ama bnmde 3 aya kadar kesinlikle yasak dedi cnku oncesinde dusuklerim oldu riskli gebelik diye adlandiriyor doktorum beni o yuzden yasakladı ama endise etme allahn izniyle hic birsey olmaz bi sure iliskiye ara verirsin cabucak gecer cnm zaman

Cnm gecmis olsun skma canini ozel bir hastaneye de git derim sana belli olmaz belki cihazdandir ama sakin uzulme rabbimin vardir bi bildigi guzelim sen bol bil dua et rabbime sigin o en dogru olan neyse onu nasip edicektir

Canım gittin mi doktora
Dün gece hastaneye gittik canım benim, şükürler olsun bebisim çok iyi , içim nasıl rahatladı anlatamam.kalbi ni gordum .kollari ni bacaklarını gordum.us yapılırken kolunun biri yukarı biri aşağı hareket ediyordu.Minigim annesine el salladi.
Ne kadar mutluyum , nasıl rahatladım anlatamam kuzum.

Mide yanması olanlar, çiğ patatesi tavsiye ederim. Kabuğunu soyun çiğ yiyin. Bende çok işe yaratmştı. Süt ve tahminin de iyi geldiğini duymuştum.

Canım tam 5 haftayla uyumlu yazcağıma tam 6 hafta ile uyumlu yazmışım kusura bakma çok önceki mesaj bu, benim sat 17 ekim bugün 6+1in daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…