2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Yemek içmekle memenin alakası olur mu ki kız:)) tek dikkat ettiğim memeyi kuru vermiyorum önce sıkıp sütümle ıslatıyorum öyle veriyorum

Sanırım bu da kişiden kişiye değişiyor.
Ben de kızımda bu şekilde veriyordum ama yine de çok çektim onun acisini
Inşallah bu sefer olmaz. Kimsede olmasın

ben küveti bimden almıştım fileside içindeydi canım o yüzden her file her küvete oluyomudur bilmiyorum ama file kesinlikle büyük rahatlık
özellikle sezeryan karnımla doğru düzgün eğilemiyorum zaten onun üstünde olması daha rahat durmasını sağlıyo yüzüstü yatırıp bi elimde kulağını kapatıp bi elimle suyu döküp yıkıyorum

Mama zorunlu durumlarda elbet verilir ama mama bebeğin sindirim sistemini zorlar. Bebeği derin uyutur ki bu yenidoğanlarda hic de istenilen bir durum degildir. Yenidoğan tam aksi hafif uyku uyur. Ani bebek ölüm sendromlarinda yapılan araştırmada bebeklerin yenidoğan döneminde ağır uyuduklari icin nefes almayı unuttukları ve öldükleri belirtiliyor. Anne sütü alan bebek hafif uyku uyur ve bu bebekler için iyidir. Memede devamlı kalma isteği sadece süt degil guven sevgi vs. istedinden ötürüdür. Bunun dışında sagdığın süt ile bebegin memeden direkt aldığı süt miktarı aynı degildir. Bebekler sağma harekti yaptığından memeden daha cok cc sut ceker. Kusura bakma çok uzun yazıyorum. Mama da kaka ogh degil kimse yanlış anlamasın. Ama imkan varken emzirelim degil mi? Hem kalori yakiyoruz hem de bebek için en uygun gida..

Bu çocuk niye yapamiyor anlamadim gitti yarin doktorla randevumux var insallah bir cozum bulur

Canım bebeğin doymuyorsa mama vermelisin ben hem mama veriyorum hem meme, Çünkü sütüm geç geldiği için doymuyor çoğu zman uykuya dalamiyor, yiyince doyunca uyuması gerekirmis, Bana da çocuk doktoru mama vermekten cekinme dedi. Doymadigi yerse mama yap dedi. Günde 1 ya da 2kez mama veriyorum mecburen ve kakasini da maşallah günde 6-7kez yapiyor, anlamıyorum Bazı doktorlari yani çözümü var sonuç olarak Sanki zehir veriyoruz. Biz istermiyiz hiç mama vermek ! Sen bakma onlara çocuğunun sağlığı önemli, yavaş akış bir biberon al ver mama bence. Ben öyle yaptım sütüm de arttı çok şükür, ve memeyi daha çok seviyor bırakmadı beni.

Estagfurullah canim cevap vermen bildiklerini soylemen bile benim icin cok degerli bende en dogrusunu yapma cabasindayim tabiki emziriyorum devamda edecegim ama gerektiginde mecbur takviyede yapacagim insallah bir an once hersey yoluna girer

Allah yardımcın olsun.Basarili bi ameliyatla sağlıkla kuzucuguna kavuş inşallah canim

Canım sağlıkla gelsin inşallah iyi düşün hep

Allah kolaylik versin.Bebegine Saglicakla kavusursun insallah

Sezaryen olan canimlarrrr.Ameliyat öncesi lavman yapıldı mı size?Benim ilkinde aç olmadığım için yapılmıştı.Ve hic gaz problemi yasamadim onunla mi ilgili bilmiyorum Yarina aç gidicem yaptırmam gerekir mi sizce?Birde başka dikkat etmem gereken birşey var mı ameliyat öncesi.Sondayi uyusunca taktırmak dışında?

Cok güzel açıklamışsın görüşlerine aynen katılıyorum

Sağlıkla kavuşun inşallah, Allah yardımcınız olsun canım

Canim ben anesteziyle gorustum gecen hafta kan kontrollerim vs yapildi haftaya persembe ogleden sonra 3 ila 5 arasi olucak sezeryanim sabah 8 de kahvaltını yap bir daha bir sey yeme dedi doktorlar bana
.. ilkinde gece yarisi sezeryana alindigim.icin zaten actim ...

Tahlil yapılmadı bana.Yarin sabah yapılır sanırım sonuçlar hemen çıkar.

Canım benim kanım düşük sezeryana 10.5la alıyorlarmış demir serumu takılıyorum 2 günde bi yoksa doğum sırasında kan takmak zorunda kalırız dedi ama seninki sınıra yakın belki sıkıntı yaratmaz.benim de ikinci sezeryanım olacak ilki gayet güzeldi 5 günde toparladım boyun tutulması dışında sıkıntı yaşamadım sanırım arkada kalan çocuğu daha çok düşünüyosun bende şimdiden kızımk bensiz ne yapacak diye düşünüyorum
Gece 12den sonra su dışında bişey yeme demişti ilk sezeryanda sabahları düzenli bağırsak alışkanlığım var bide benim büyük tuvaletimi yapınca hiç lavma falan yapmadılar sondayıda ameliyat sırasında takmışlardı duymadım bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…