Yemek içmekle memenin alakası olur mu ki kız:)) tek dikkat ettiğim memeyi kuru vermiyorum önce sıkıp sütümle ıslatıyorum öyle veriyorum
ben küveti bimden almıştım fileside içindeydi canım o yüzden her file her küvete oluyomudur bilmiyorum ama file kesinlikle büyük rahatlıkBebesini çimdiren annişler bebişimin göbeği bugün yarın düşer ama ben file almadım daha netten sipariş vreceğim ama büyük oldu küçük oldu yorumlatı var ben küveti a101 den almıştım sizin deneyimleriniz neler memnun kaldınızmı filelerden
Mama zorunlu durumlarda elbet verilir ama mama bebeğin sindirim sistemini zorlar. Bebeği derin uyutur ki bu yenidoğanlarda hic de istenilen bir durum degildir. Yenidoğan tam aksi hafif uyku uyur. Ani bebek ölüm sendromlarinda yapılan araştırmada bebeklerin yenidoğan döneminde ağır uyuduklari icin nefes almayı unuttukları ve öldükleri belirtiliyor. Anne sütü alan bebek hafif uyku uyur ve bu bebekler için iyidir. Memede devamlı kalma isteği sadece süt degil guven sevgi vs. istedinden ötürüdür. Bunun dışında sagdığın süt ile bebegin memeden direkt aldığı süt miktarı aynı degildir. Bebekler sağma harekti yaptığından memeden daha cok cc sut ceker. Kusura bakma çok uzun yazıyorum. Mama da kaka ogh degil kimse yanlış anlamasın. Ama imkan varken emzirelim degil mi? Hem kalori yakiyoruz hem de bebek için en uygun gida..18 günlük oldu kilo artışı güzel çok şükür yetmediğini şöyle düşündük yarim saat 45 dkka emiyor birde memede uyuyor uyandiramiyorum yatiriyorum yarim saat sonra surekli ihiihi yapiyor 2 3 gece de huzursuz olunca doymuyor mu acaba diye dusundum cunku goguslerimde bos hissedebiliyorum kalktim biraz mama yaptim yavrum hepsini icti 4 saate yakin cok guzel uyudu bende ondan sonra sutumu sagmaya basladim iki gogusten 3 saatte bir 40 cc anca cikti ama 60 70 ccyle doyuyor 40 yetmiyor uzerini hep dolaptakilerle takviye yaptim ama artik onlarda bitti sabahtan bero memede birakinca agliyor memede sut yok nolcak bilmiyorum suan kakasinida mama vermeden once gunde 3 4 kez yapiyordu mama verdikten sonra hic yapmadi
Ben de mama veriyorum hiç kakasını yapmadığı olmadı her gün kakasını yapıyor biraz zorlanıyor tabi anne sütü aldıgındaki kadar kolay degil .doymadığını düşündüğüm için geceleri veriyorum
Canım bebeğin doymuyorsa mama vermelisin ben hem mama veriyorum hem meme, Çünkü sütüm geç geldiği için doymuyor çoğu zman uykuya dalamiyor, yiyince doyunca uyuması gerekirmis, Bana da çocuk doktoru mama vermekten cekinme dedi. Doymadigi yerse mama yap dedi. Günde 1 ya da 2kez mama veriyorum mecburen ve kakasini da maşallah günde 6-7kez yapiyor, anlamıyorum Bazı doktorlari yani çözümü var sonuç olarak Sanki zehir veriyoruz. Biz istermiyiz hiç mama vermek ! Sen bakma onlara çocuğunun sağlığı önemli, yavaş akış bir biberon al ver mama bence. Ben öyle yaptım sütüm de arttı çok şükür, ve memeyi daha çok seviyor bırakmadı beni.Gunaydin sevgili anneler ✌ birşey soracağım bebeğine mama veren var mı? Ben 6 gün önce 1 kere verdim o günden beri kakasini yapmiyo doktora sordum telefonda gaz çıkarabiliyosa beslenirken karnindan ses geliyorsa 1 haftaya kadar birşey yapmıyoruz dedi 3 gundur 1 cay kasigi zeytin yagi iciriyorum poposuna suruyorum karnina masaj yapiorum bacak hareketletini yaptiriyorum ama yok yapamiyor cocuk iyicede huzursuz etmeye basladi sanirim uyurken bile rahat degil yavrum çıldiracagimbirde sutum az doymuyor cocuk sagdigim sutleri kullandik bugune kadar artik mecbur mama destegi verecek gibiyim ama boyle tuvalet problemi olursa nasil yapacagiz hic bilmiyorum birde mamaya hepsi karsi ( doktor, ebe ) ama doymayinca da durmuyor bu cocuk ne yapcağim konusunda iyice kafam karisti
Canım bende mama takviyesi hep yaptım ama kaka problemimiz en fazla 7-8 saat oldu. Hangi marka verdiğin mama?
Mama zorunlu durumlarda elbet verilir ama mama bebeğin sindirim sistemini zorlar. Bebeği derin uyutur ki bu yenidoğanlarda hic de istenilen bir durum degildir. Yenidoğan tam aksi hafif uyku uyur. Ani bebek ölüm sendromlarinda yapılan araştırmada bebeklerin yenidoğan döneminde ağır uyuduklari icin nefes almayı unuttukları ve öldükleri belirtiliyor. Anne sütü alan bebek hafif uyku uyur ve bu bebekler için iyidir. Memede devamlı kalma isteği sadece süt degil guven sevgi vs. istedinden ötürüdür. Bunun dışında sagdığın süt ile bebegin memeden direkt aldığı süt miktarı aynı degildir. Bebekler sağma harekti yaptığından memeden daha cok cc sut ceker. Kusura bakma çok uzun yazıyorum. Mama da kaka ogh degil kimse yanlış anlamasın. Ama imkan varken emzirelim degil mi? Hem kalori yakiyoruz hem de bebek için en uygun gida..
Canım bebeğin doymuyorsa mama vermelisin ben hem mama veriyorum hem meme, Çünkü sütüm geç geldiği için doymuyor çoğu zman uykuya dalamiyor, yiyince doyunca uyuması gerekirmis, Bana da çocuk doktoru mama vermekten cekinme dedi. Doymadigi yerse mama yap dedi. Günde 1 ya da 2kez mama veriyorum mecburen ve kakasini da maşallah günde 6-7kez yapiyor, anlamıyorum Bazı doktorlari yani çözümü var sonuç olarak Sanki zehir veriyoruz. Biz istermiyiz hiç mama vermek ! Sen bakma onlara çocuğunun sağlığı önemli, yavaş akış bir biberon al ver mama bence. Ben öyle yaptım sütüm de arttı çok şükür, ve memeyi daha çok seviyor bırakmadı
Ohh masallah kuzuna bizimkinde neden tuvalet problemi oldu bilemedim ki 1 kere verdim sadece mama ama depoladiklarimizda bugun bitti simdi son poseti verdim dedigin gibi memeden cekince agliyordu simdi 60 cc süt icti uyudu hemen keske hep sut versem ama yok yani cikmiyo artmasi icin 1 haftadir elimden geleni yapiyorum
Kızlar merhaba ❤❤ Bugün doktora gittik. Normal Doğuma uygun anatomide olmadığımı söylediler. Önce ebe baktı sonra doktor baktı uygun değilsin dedi. Bugün sezeryana alacak şekerden dolayı beklemek riskli dedi doktor. Kızlar dua edin lütfen
Canım sağlıkla gelsin inşallah iyi düşün hepKızlar merhaba ❤❤ Bugün doktora gittik. Normal Doğuma uygun anatomide olmadığımı söylediler. Önce ebe baktı sonra doktor baktı uygun değilsin dedi. Bugün sezeryana alacak şekerden dolayı beklemek riskli dedi doktor. Kızlar dua edin lütfen
Allah kolaylik versin.Bebegine Saglicakla kavusursun insallahKızlar merhaba ❤❤ Bugün doktora gittik. Normal Doğuma uygun anatomide olmadığımı söylediler. Önce ebe baktı sonra doktor baktı uygun değilsin dedi. Bugün sezeryana alacak şekerden dolayı beklemek riskli dedi doktor. Kızlar dua edin lütfen
Cok güzel açıklamışsın görüşlerine aynen katılıyorumMama zorunlu durumlarda elbet verilir ama mama bebeğin sindirim sistemini zorlar. Bebeği derin uyutur ki bu yenidoğanlarda hic de istenilen bir durum degildir. Yenidoğan tam aksi hafif uyku uyur. Ani bebek ölüm sendromlarinda yapılan araştırmada bebeklerin yenidoğan döneminde ağır uyuduklari icin nefes almayı unuttukları ve öldükleri belirtiliyor. Anne sütü alan bebek hafif uyku uyur ve bu bebekler için iyidir. Memede devamlı kalma isteği sadece süt degil guven sevgi vs. istedinden ötürüdür. Bunun dışında sagdığın süt ile bebegin memeden direkt aldığı süt miktarı aynı degildir. Bebekler sağma harekti yaptığından memeden daha cok cc sut ceker. Kusura bakma çok uzun yazıyorum. Mama da kaka ogh degil kimse yanlış anlamasın. Ama imkan varken emzirelim degil mi? Hem kalori yakiyoruz hem de bebek için en uygun gida..
Sağlıkla kavuşun inşallah, Allah yardımcınız olsun canımKızlar merhabaBugün doktora gittik. Normal Doğuma uygun anatomide olmadığımı söylediler. Önce ebe baktı sonra doktor baktı uygun değilsin dedi. Bugün sezeryana alacak şekerden dolayı beklemek riskli dedi doktor. Kızlar dua edin lütfen
Canim ben anesteziyle gorustum gecen hafta kan kontrollerim vs yapildi haftaya persembe ogleden sonra 3 ila 5 arasi olucak sezeryanim sabah 8 de kahvaltını yap bir daha bir sey yeme dedi doktorlar banaSezaryen olan canimlarrrr.Ameliyat öncesi lavman yapıldı mı size?Benim ilkinde aç olmadığım için yapılmıştı.Ve hic gaz problemi yasamadim onunla mi ilgili bilmiyorum Yarina aç gidicem yaptırmam gerekir mi sizce?Birde başka dikkat etmem gereken birşey var mı ameliyat öncesi.Sondayi uyusunca taktırmak dışında?
Canim ben anesteziyle gorustum gecen hafta kan kontrollerim vs yapildi haftaya persembe ogleden sonra 3 ila 5 arasi olucak sezeryanim sabah 8 de kahvaltını yap bir daha bir sey yeme dedi doktorlar bana
.. ilkinde gece yarisi sezeryana alindigim.icin zaten actim ...
Canım benim kanım düşük sezeryana 10.5la alıyorlarmış demir serumu takılıyorum 2 günde bi yoksa doğum sırasında kan takmak zorunda kalırız dedi ama seninki sınıra yakın belki sıkıntı yaratmaz.benim de ikinci sezeryanım olacak ilki gayet güzeldi 5 günde toparladım boyun tutulması dışında sıkıntı yaşamadım sanırım arkada kalan çocuğu daha çok düşünüyosun bende şimdiden kızımk bensiz ne yapacak diye düşünüyorumİlki iyiydi çok şükür.Ama bu sefer iyi olmazsa diye korkuyorum.Kan değerim düşük hgb 10 falan.Sikinti olur mu bilmiyorum.Bi de aslında oğlum için endişeliyim üzülecek mi diye.Ne bileyim ya korkuyorum işte.İnsallah iyi geçer sağlıkla kavuşuruz yavrularımıza
Gece 12den sonra su dışında bişey yeme demişti ilk sezeryanda sabahları düzenli bağırsak alışkanlığım var bide benim büyük tuvaletimi yapınca hiç lavma falan yapmadılar sondayıda ameliyat sırasında takmışlardı duymadım bileSezaryen olan canimlarrrr.Ameliyat öncesi lavman yapıldı mı size?Benim ilkinde aç olmadığım için yapılmıştı.Ve hic gaz problemi yasamadim onunla mi ilgili bilmiyorum Yarina aç gidicem yaptırmam gerekir mi sizce?Birde başka dikkat etmem gereken birşey var mı ameliyat öncesi.Sondayi uyusunca taktırmak dışında?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?