2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Saryacım 3 kızla düşünmen yeter çok teşekkürler

Canım sizi niye çıkarmadılar hastaneden? Kuzuların ve sen iyi misiniz

Geçicek canım hayırlısıyla Bi kokluyorum herşey bitiyo

Canım tabikii başlamış olabilir. Düzenli mi sancılar?Artıyorsa şiddeti gidebilirsin hastaneye.

Kan hapını dr yazdı. Vitamin yazmamış. Decaviti doktor mu yazdı? Bebeğe D vitaminini hemen başladın mı?
Bir de ağrı kesici var benim henüz bitmedi. Lüzum halinde iğne de var. Bir kez yaptırdım. Hastaneden ayrıldığımız ilk gün. Vc ihtiyacını çok bekletme. Ondan da olabilir.

benimde belim ağrıyor ayni şekilde karnında tas gibi olup duruyor öğleden sonra bi nts ye gideyim diyorum simdi evde yatıyorum bakalım hafifleyecek mı öğle arası . Hic keyfim yok

benimde belim ağrıyor ayni şekilde karnında tas gibi olup duruyor öğleden sonra bi nts ye gideyim diyorum simdi evde yatıyorum bakalım hafifleyecek mı öğle arası . Hic keyfim yok
Bende aynı şeyi düşünüyorum öğleden sonra doktorumu arayacğım ama sancılarım düzensiz işlerimi halledip gidicem

bide aman diyim hastaneye gidip serumu nts yi taktirip öylece yatma . İlk doğumda ayni acemilik ve üstüne kimsesizlik . Büyük hata evde yada ayakta vakit geçir . Sakin ol olabilirsen ve doğuma değil bebeğine ve vücuduna odaklan şayet normal doguracaksan

Normal doğum istiyorum ama dünden beri çok şiştim ondan korkuyorum doğum sancısı olduğunu bilsem dayanabildiğim kadar gitmem ama ya altından başka bişey çıkarsa diye

Canim doktor malesef suni sanci vermem diyor.sonu genelde sezaryene dondugu icin diyor ve karari ben veririm seni dinlemem dedi
Canım ben az evel kontrolden çıktım, kanala girmiş mi diye sordum Doktorum o doğum esnasında olan bişey dedi. Dilerim hakkımızda en hayırlısı olsun. Ama kimi doktor sezeryan yanlısı olabiliyor en ufak bi bahanede. Bu sebeple ben doktorumdan memnunum. Mecbur olmadıkça istesende sezeryana almam diyor.

kadın doğum doktorum 3 ay daha demir ilacına devam etmemi söyledi canım
bebişede çocuk doktorumuz d vitamini verdi
o kadar başka bişey içmiyoruz biz

Ben de doktoruma kanala ne zaman girer diye sordum. O da sancilarin olur o sekilde kanala girer dedi. Kontrol nasil gecti sanci vs cikti mi

Benimde kan hapını ve ağrı kesiciyi dr verdi decavit ve d yi sağlık ocağı bebek ve kendime d vitamini başladım canım bebeğe 3 bana 9 damla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…