- 21 Kasım 2017
- 3.788
- 6.189
- 158
Saryacım 3 kızla düşünmen yeter çok teşekkürlerCanım geç kaldım, iyi ki doğmuşsunnn, sevdiklerinle birlikte nice güzel yılların olsun inşallah.
Maşaşlaj sana da kızına da. Nasıl oldun?
Oggfff beni anlattın, karnım çok kötü, döküntükerim var, hala hastanedeyimdepresyondayım.
Çok güzel olmuş ellerine sağlık.
Maşallah sanaaaa. Hayırlı kolay doğum diliyorum
Canım sizi niye çıkarmadılar hastaneden? Kuzuların ve sen iyi misinizCanım geç kaldım, iyi ki doğmuşsunnn, sevdiklerinle birlikte nice güzel yılların olsun inşallah.
Oggfff beni anlattın, karnım çok kötü, döküntükerim var, hala hastanedeyimdepresyondayım.
Geçicek canım hayırlısıyla Bi kokluyorum herşey bitiyoCanım geç kaldım, iyi ki doğmuşsunnn, sevdiklerinle birlikte nice güzel yılların olsun inşallah.
teşekkürlerCanım geç kaldım, iyi ki doğmuşsunnn, sevdiklerinle birlikte nice güzel yılların olsun inşallah.
Maşaşlaj sana da kızına d
İnşallah canım hepimize:) Allah kolaylık versin canım
Hoşgeldin canım aramızaİkiz anneleri ellerinizden öpüyorum, böyle bir şey yok ya. Zombi oldum, çok kötüyüm hala hastanedeyiz.
Canım tabikii başlamış olabilir. Düzenli mi sancılar?Artıyorsa şiddeti gidebilirsin hastaneye.Kızlar geceden beri adet ağrısı gibi ağrım var ama düzenli değil 39+6 günlük hamileyim sabah kalktığımda biraz daha şiddetlendi ama suyum yada nişan gelmedi doğum başlamış olabilir mi lütfen ilk doğumum çok korkuyorum bilen bişey söyleyebilir mi
Kan hapını dr yazdı. Vitamin yazmamış. Decaviti doktor mu yazdı? Bebeğe D vitaminini hemen başladın mı?kafkasyaninozkizi @Saryamarya @Sonneschein canım gözünüz aydın rabbim sağlıklı mutlu bir ömür nasip etsin inşallah
B bibliyofil_k yeni yaşın kutlu olsun canım
Kızlar doğumdan sonra kullandığınız vitamin var mı sağlık ocağı bebeğe ve bana d vit verdi birde bana decavit verdi dviti kullanıyoruz ama decavite başlamadım henüz birde gynoferro kullanıyorum kan için
Birde ayıptır söylemesi dışkılamam çok fazla arttı ve karnıma bıçak saplanır gibi ağrılar giriyor idrar yaparken son kısmında bitmesine yakında karnıma ağrı saplanıyor
benimde belim ağrıyor ayni şekilde karnında tas gibi olup duruyor öğleden sonra bi nts ye gideyim diyorum simdi evde yatıyorum bakalım hafifleyecek mı öğle arası . Hic keyfim yokKızlar geceden beri adet ağrısı gibi ağrım var ama düzenli değil 39+6 günlük hamileyim sabah kalktığımda biraz daha şiddetlendi ama suyum yada nişan gelmedi doğum başlamış olabilir mi lütfen ilk doğumum çok korkuyorum bilen bişey söyleyebilir mi
Bende aynı şeyi düşünüyorum öğleden sonra doktorumu arayacğım ama sancılarım düzensiz işlerimi halledip gidicembenimde belim ağrıyor ayni şekilde karnında tas gibi olup duruyor öğleden sonra bi nts ye gideyim diyorum simdi evde yatıyorum bakalım hafifleyecek mı öğle arası . Hic keyfim yok
bide aman diyim hastaneye gidip serumu nts yi taktirip öylece yatma . İlk doğumda ayni acemilik ve üstüne kimsesizlik . Büyük hata evde yada ayakta vakit geçir . Sakin ol olabilirsen ve doğuma değil bebeğine ve vücuduna odaklan şayet normal doguracaksanKızlar geceden beri adet ağrısı gibi ağrım var ama düzenli değil 39+6 günlük hamileyim sabah kalktığımda biraz daha şiddetlendi ama suyum yada nişan gelmedi doğum başlamış olabilir mi lütfen ilk doğumum çok korkuyorum bilen bişey söyleyebilir mi
Normal doğum istiyorum ama dünden beri çok şiştim ondan korkuyorum doğum sancısı olduğunu bilsem dayanabildiğim kadar gitmem ama ya altından başka bişey çıkarsa diyebide aman diyim hastaneye gidip serumu nts yi taktirip öylece yatma . İlk doğumda ayni acemilik ve üstüne kimsesizlik . Büyük hata evde yada ayakta vakit geçir . Sakin ol olabilirsen ve doğuma değil bebeğine ve vücuduna odaklan şayet normal doguracaksan
Canım ben az evel kontrolden çıktım, kanala girmiş mi diye sordum Doktorum o doğum esnasında olan bişey dedi. Dilerim hakkımızda en hayırlısı olsun. Ama kimi doktor sezeryan yanlısı olabiliyor en ufak bi bahanede. Bu sebeple ben doktorumdan memnunum. Mecbur olmadıkça istesende sezeryana almam diyor.Canim doktor malesef suni sanci vermem diyor.sonu genelde sezaryene dondugu icin diyor ve karari ben veririm seni dinlemem dedi
@Meylen kuzum harika çok beğendim çokkkk tatlıııEki Görüntüle 2288174
Ben doğurdum bunu diye bağırasım var ❤❤❤❤
kadın doğum doktorum 3 ay daha demir ilacına devam etmemi söyledi canımkafkasyaninozkizi @Saryamarya @Sonneschein canım gözünüz aydın rabbim sağlıklı mutlu bir ömür nasip etsin inşallah
B bibliyofil_k yeni yaşın kutlu olsun canım
Kızlar doğumdan sonra kullandığınız vitamin var mı sağlık ocağı bebeğe ve bana d vit verdi birde bana decavit verdi dviti kullanıyoruz ama decavite başlamadım henüz birde gynoferro kullanıyorum kan için
Birde ayıptır söylemesi dışkılamam çok fazla arttı ve karnıma bıçak saplanır gibi ağrılar giriyor idrar yaparken son kısmında bitmesine yakında karnıma ağrı saplanıyor
yaaa tipe bak
Ben de doktoruma kanala ne zaman girer diye sordum. O da sancilarin olur o sekilde kanala girer dedi. Kontrol nasil gecti sanci vs cikti miCanım ben az evel kontrolden çıktım, kanala girmiş mi diye sordum Doktorum o doğum esnasında olan bişey dedi. Dilerim hakkımızda en hayırlısı olsun. Ama kimi doktor sezeryan yanlısı olabiliyor en ufak bi bahanede. Bu sebeple ben doktorumdan memnunum. Mecbur olmadıkça istesende sezeryana almam diyor.
Benimde kan hapını ve ağrı kesiciyi dr verdi decavit ve d yi sağlık ocağı bebek ve kendime d vitamini başladım canım bebeğe 3 bana 9 damlaCanım tabikii başlamış olabilir. Düzenli mi sancılar?Artıyorsa şiddeti gidebilirsin hastaneye.
Kan hapını dr yazdı. Vitamin yazmamış. Decaviti doktor mu yazdı? Bebeğe D vitaminini hemen başladın mı?
Bir de ağrı kesici var benim henüz bitmedi. Lüzum halinde iğne de var. Bir kez yaptırdım. Hastaneden ayrıldığımız ilk gün. Vc ihtiyacını çok bekletme. Ondan da olabilir.
Bebeğe kaç damla veriyorsun canımkadın doğum doktorum 3 ay daha demir ilacına devam etmemi söyledi canım
bebişede çocuk doktorumuz d vitamini verdi
o kadar başka bişey içmiyoruz biz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?