2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Doğum yapan kizlar birsey soracağım cok acil
Saglik ocağında topik kanı öğleden sonra aliyolarmi
Pazartesi gidecektim resmi tatil yaa unutmusum bu sabahı da kaçırdık simdi gitsem öğleden sonra alırlar mı acaba sizler hangi saatte yaptiniz

Sabah saatlerinde alıyorlar diye biliyorum ara bi sor istersen

Allah korumus kuzum anneler hissediyolar bi arkadasiminda basina geldi kiz alalim demis doktora doktorda iyiki seni donlemisiz kordon dolanmis demis.kuzum onu ultrasonda gorebiliyolar mi dolanma oldugunu?

Aynen canım normal sürecinde olsun istiyorum ama nasip olmadı. Benim kızdığım sezeryan olmak değil ki ya aniden birşey olur gelmeye kalkarsa doktorum yok hastanede hiç tanımadığım biri yapacak tatile gitmekte nedir yani ona kızdım riskli haftam sonuçta iri olduğu için keseyi yırtıp gelme ihtimali çok yüksek bu hafta durduk yere beni strese soktu ona kızıyorum

Ne guzel canim.ben doktoru anlamadim ama cok cok normali zorlayacak biri degil.soyle diyo eger normalse ben seni dinlemem sezaryen desende.tam tersi nirmali sonuna kadar deneyelim desende dinlemem karari ben veririm diyor.yani akisina gore goturuyo zorlamiyo her ikisinde de

@deeploneliness

İşte orası öyle canım benim ama insan stres oluyor normal doğmadı bile bu stresten doğacak çocuk

Cnm zaten özele gidiyorum. Hem üni. Hastanesine gittim hamileliğimin başından beri hemde özele cihazlar farklı olmasına rağmen genelde hep aynı ölçüler kilo ve boyu o yüzden çok fazla yanlışlık olacağını sanmıyorum. 5 kilo annem beni doğurmuş tabiki doğabilir bende normal olsun istiyorum zaten hakkımda hayırlısı artık düşün düşün iyice stres oldum zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…