2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
merhaba ben medical park batıkent hastanesine gidiyorum doktorum neslihan yerebasmaz gayet memnunum ben

haklısın canım inşallah sağlıkla kucagımıza alırız

Canım ben eryaman hastanesinde oscar beye gidicem sanırsam daha netlesmedi benim de hangi hastane hangi doktor zamanla netlestircem

kızlar kahverengi kanamam başladı öyle bi iki damla değil peçetede baya gördüm
Canım sakin ol inşallah birşey yoktur benimde ara ara lekelenmelerim oluyo ve her defasında doktora gidiyorum doktorum adet kanı gibi yoğun ve kırmızı olmadıkça panik yapmamamı söyledi dahaöncede yoğun kanaman olmuştu yanlış hatırlamıyorsam bazı gebeler kanamalı geçirebiliyor içini ferah tut

yok ilk kez oluyo canım kanama görmedim ben leke bile görmedim birazdan doktora gidicem inşallah bebeğime bişey olmaz

kızlar merhaba,

benim buğün 5+5 olduk. ama buğün mide bulantılarım mide yanmalarım başladı. bulantıyı anladım da neden mide yanar sizde de olan var mı ?

Anacim ben hiç yorum yapmayayım kasik ağrısı göğüs şişliği kasik şişliği uyku hali unutkanlık ne ararsan var şimdiden sonum ne olacak düşünmek dahi istemiyorum
Aman sen fenasın bacım Rabbim yardımcın olsun 3aydan sonra hafifler diyorlar

Inşallah görürsünüz sizde anlam veremediğim bu kanama nereden geliyor bildiginiz reglimm ben suan ama bebek yerinde ve herhangi bir kanama yok.içeride inşallah kalp atışını duyarım umutluyum bekliyorum
Merhaba öncelikle geçmiş olsun Allah yar ve yardımcın olsun. Kanama ile ilgili şunu söyleyebilirim ben bu sitede hamile olup 9 ay adet olanı duydum. Evet nadir bir durum ama yapısal bir farklılıktan kaynaklanıyordu sanırım. Haftanda çok yeni hemen hemen aynıyız. Ben bekle ve o doktora çok takılma derim. Mümkünse böyle durumlarda 2 veya 3 doktora gitmek gerekli diye düşünüyorum.benim çok yakın arkadaşım 7 veya 8. Haftada özel bir hastanede doktora gitti bebegin kalp atışı yok hemen kurtaj yoksa senide öldürür gibi şeyler söylemiş.baska doktora gitti istanbula hiç birşey yok herşey yolunda dendi. Şu an çok şükür 1 yaşında bir kızı var. Uzun oldu biraz ama durum böyle

kubra5505 konunun ilk mesajındaki hamile listesi var ya kişilerin üstüne tıklayınca hep MinikPiranha diye bir üye açılıyor o neden oluyor acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…