Merhaba listeden ankarada olduğunuzu gördüm hastane ve doktor tercihiniz ne oldu acaba ben de ankarada bayan doktor istiyorum çevrenizden duyduğunuz memnun kaldığınız önerebileceğiniz hastane ve bayan doktor var mı acaba
anladım canım benım biraz riskli bu 6. hamılelıgım hepsini kaybettım insallah bu sefer sağlıklı hayırlı bısekılde kucagıma almam nasip olur inş metine iyi diyolar aslında ama artık ben değiştiremem cunku rısklı oldugu ıcın 2 hafta da bir kontrole gidiyorum normalde aylık çağırıyolar
icequeen87
Merhaba listeden ankarada olduğunuzu gördüm hastane ve doktor tercihiniz ne oldu acaba ben de ankarada bayan doktor istiyorum çevrenizden duyduğunuz memnun kaldığınız önerebileceğiniz hastane ve bayan doktor var mı acaba
Canım sakin ol inşallah birşey yoktur benimde ara ara lekelenmelerim oluyo ve her defasında doktora gidiyorum doktorum adet kanı gibi yoğun ve kırmızı olmadıkça panik yapmamamı söyledi dahaöncede yoğun kanaman olmuştu yanlış hatırlamıyorsam bazı gebeler kanamalı geçirebiliyor içini ferah tut
Canım sakin ol inşallah birşey yoktur benimde ara ara lekelenmelerim oluyo ve her defasında doktora gidiyorum doktorum adet kanı gibi yoğun ve kırmızı olmadıkça panik yapmamamı söyledi dahaöncede yoğun kanaman olmuştu yanlış hatırlamıyorsam bazı gebeler kanamalı geçirebiliyor içini ferah tut
Canım ikinci adet dönemine mi geliyor? Oğlumda tam ozaman yaşamıştım 1 gün sonra geçmişti. Doktor vücut şaşırmış demisti. Hemen panik olma geçmezse doktoruna bir sor istersen
Canım ikinci adet dönemine mi geliyor? Oğlumda tam ozaman yaşamıştım 1 gün sonra geçmişti. Doktor vücut şaşırmış demisti. Hemen panik olma geçmezse doktoruna bir sor istersen
Anacim ben hiç yorum yapmayayım kasik ağrısı göğüs şişliği kasik şişliği uyku hali unutkanlık ne ararsan var şimdiden sonum ne olacak düşünmek dahi istemiyorum
Inşallah görürsünüz sizde anlam veremediğim bu kanama nereden geliyor bildiginiz reglimm ben suan ama bebek yerinde ve herhangi bir kanama yok.içeride inşallah kalp atışını duyarım umutluyum bekliyorum
Merhaba öncelikle geçmiş olsun Allah yar ve yardımcın olsun. Kanama ile ilgili şunu söyleyebilirim ben bu sitede hamile olup 9 ay adet olanı duydum. Evet nadir bir durum ama yapısal bir farklılıktan kaynaklanıyordu sanırım. Haftanda çok yeni hemen hemen aynıyız. Ben bekle ve o doktora çok takılma derim. Mümkünse böyle durumlarda 2 veya 3 doktora gitmek gerekli diye düşünüyorum.benim çok yakın arkadaşım 7 veya 8. Haftada özel bir hastanede doktora gitti bebegin kalp atışı yok hemen kurtaj yoksa senide öldürür gibi şeyler söylemiş.baska doktora gitti istanbula hiç birşey yok herşey yolunda dendi. Şu an çok şükür 1 yaşında bir kızı var. Uzun oldu biraz ama durum böyle