2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Hayırlısıyla gelsin bebeğin canım ❤❤

Kendi serçe parmağını kıvır ağzının kenarına sok canım öyle bırakıyor memeyi.Hastanede hemşire söyledi bana da.

Kızlar
Sigortalı çalışan anneler bi para yardımı alabiliyor mu bilen var mı?
Bi arkadaşim size sorma mı rica etti

Aynen canım 1.ayda doğru sonuç vermiyormuş.Bende 2 aylıkken devlette yaptırıcam inşallah.

Kendi serçe parmağını kıvır ağzının kenarına sok canım öyle bırakıyor memeyi.Hastanede hemşire söyledi bana da.
Evet yapıyorum ama sanırım seri değilim bi de damak derinliği çok bizim meme canavarinin o küçücük meme ucumu taaa nereye yapistiriyorsa o taktik de acıyla sonlanıyor ama her seferinde onu uyguluyorum yapacak başka bisey yok çünkü

Allah kolaylık versin canım.3 gün falan baya fenaydı benimde şimdi iyi şükür.Gogus kalkanı ise yarıyor.Lanolin diye bi krem sürdüm o da işe yaradı.

Kızlar yawruşumun gözü çapaklsnmış baya ne yapmalı çay anne sütü filan
acaba üşüttüde mi oldu @Birvarbiryokum sanki senin başına gelmişti böyle bişey
Ilık su ve tulbentle silin eğer bir hafta içinde geçmezse bi sağlık ocağına götürün derim. Kursta bu bilgiyi vermislerdi. Anne sütü filan damlatmayın enfeksiyon için uygun zemin hazırlamış olursunuz..

Selam kızlar bebeklere bir kaç gündür yalnız bakıyorum kimse yok yanımızda. Biraz zor olsa da böyle güzel birbirimize alışıyoruz bağlanıyoruz. Herkesler iyidir inşallah. Doğuran oldu mu,
Oh maşallah sana arkadaşım, allah kolaylık versin. Eli öpülesi kadınsın, kocan d her iki taraf da görür bu fedakarlıklarını inşallah. Allay yavrularına sağlık versin.
Kızlar yawruşumun gözü çapaklsnmış baya ne yapmalı çay anne sütü filan
acaba üşüttüde mi oldu @Birvarbiryokum sanki senin başına gelmişti böyle bişey
Aile hekimin yakınsa bence bi uğra.
Hadi bakalım duakarımız seninle. Ne güzel yazmışsın duygulandım doğrusu. Her ikiniz de sağlıkla çıkın ameliyattan bol bol süt diliyorum ve çokça mutluluk
Gunaydın ayakta uyuyorum bugun sık sık uyandık arandık bu gece oglum obur mu ne
Oy kıyamam. Kuzunu verim onun obur yanaklarından öperimmm.
3 çocuklu anne olarak seni sağ kolum ilan ediyorum kader arkadaşım gece minikler uyutmaz gündüz büyükler
Tamam arkadaşım büyük keyifle bu ayın sonunda yurtdışı görev başvurumuz olacak. Bir gece ansızın gelebilirim Lal
Kızlar
Sigortalı çalışan anneler bi para yardımı alabiliyor mu bilen var mı?
Bi arkadaşim size sorma mı rica etti
Evet alabilir aile çalışma ve sosyal hizmetler tek sefere mahsus doğum yardımo yapıyor. İl müdürlüğüne eşi gidip başvuru yapabilir. İlk çocuk 300 tl 2. 400 3 ve sonrası 600 tl

Sağlıkla kavuş insallah canım yavruna.Bekliyor olucaz hayırlı haberlerini.

Sağlıkla kavuşun canım..

Emziren anneler kahve tüketiyor musunuz? Kendime gelmek için ihtiyac duyuyorum bazen
Ben hamileliğimde de günlük bir kahve içiyordum ama kafeinsiz, diğer emzirme süreçlerimden farkettiğim birşey kahveyi abartırsan bebeğe de uykusuzluk yapıyor canım ona dikkat et
İkizlerle yurt dışı yolunuz var demek hakkınızda en hayırlısı olsun canım buraya da yolunuz düşerse ne güzel olur

Ay vallahi benim de tek kafama takılan çatlama olayı ya Çatlarsam çatlarım diyordum başta ama durdukça yeni yeni yerlerim çatlıyor inşallah bir kısmı da olsa geçer

Allah kolaylık versin canım.3 gün falan baya fenaydı benimde şimdi iyi şükür.Gogus kalkanı ise yarıyor.Lanolin diye bi krem sürdüm o da işe yaradı.
Silverette gümüş kapak inanılmaz işe yaradı bende de
Gerçi sağma ile emzirme bir olmaz bi gelsin de görücez gümüş kapağın hikmetini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…