Hayırlısıyla gelsin bebeğin canım ❤❤Günaydinn bugün bebisime kavusuyorum sezeryan olucam.ogleden sonra ... burda cok sık dahil olamasamda okumaya calistim vakit buldukca yazdim duygularimizi paylastik endislerimizi sevinclerimizi paylastik ... bebekler dogdu sevindik sanci cekenler varken biz de heycanlandik .. hastaliklar oldu üzüldük . Kisacasi burda hayati paylastik ... temmuz anneleri gormeden tanistigima cok memnun oldum ... sira bana geldi dualarinizi eksik etmeyin ... dogum hikayemi paylasicam ... srvgiylr kalın
Inan tepine tepine emziriyorum...ama dediğin gibi şuan baştan aciyo ama yutkunma başlayınca duzeliyo bi de şey var biraktirma isi...uyuyup kaliyo yavrum ama ağzından cikarmiyo damağa yapışık ara ara çekiyo ağzını açtırmaya çalışıyorum çenesine bastırıp yok...göğsümü çekmeye çalışıyorum yok...Dehşet aciyo o zaman da...burnunu sıkıyorum uyandırmaya çalışıyorum salmıyor allah salmıyor o anki acı da en az ilk aldığı zamanki gibi oluyor...er geç iyileşiyor mu diyorsun?
Devlete götürdüm doktor istedi bende zamanı geldi sandım yaptırdım. Özele götürdüm sonucu gösterdim1 ay çok erken en az 6 haftalık olmalı dedi ve tekrar ultrason istedi tam gelişmediği için.
En az 6 haftalık olmalıymış.
Benimkide hiç gülmüyor. Selfie dışı fotoğrafımız bile yok
Evet yapıyorum ama sanırım seri değilim bi de damak derinliği çok bizim meme canavarininKendi serçe parmağını kıvır ağzının kenarına sok canım öyle bırakıyor memeyi.Hastanede hemşire söyledi bana da.
Evet yapıyorum ama sanırım seri değilim bi de damak derinliği çok bizim meme canavarinino küçücük meme ucumu taaa nereye yapistiriyorsa o taktik de acıyla sonlanıyor ama her seferinde onu uyguluyorum yapacak başka bisey yok çünkü
Ilık su ve tulbentle silin eğer bir hafta içinde geçmezse bi sağlık ocağına götürün derim. Kursta bu bilgiyi vermislerdi. Anne sütü filan damlatmayın enfeksiyon için uygun zemin hazırlamış olursunuz..Kızlar yawruşumun gözü çapaklsnmış baya ne yapmalı çay anne sütü filan
acaba üşüttüde mi oldu @Birvarbiryokum sanki senin başına gelmişti böyle bişey
Bizim buralarda gözler çapaklanmasın diye bebeğe sürme çekerler oyle normal sürme değil özel yapımKızlar yawruşumun gözü çapaklsnmış baya ne yapmalı çay anne sütü filan
Oh maşallah sana arkadaşım, allah kolaylık versin. Eli öpülesi kadınsın, kocan d her iki taraf da görür bu fedakarlıklarını inşallah. Allay yavrularına sağlık versin.Selam kızlar bebeklere bir kaç gündür yalnız bakıyorum kimse yok yanımızda. Biraz zor olsa da böyle güzel birbirimize alışıyoruz bağlanıyoruz. Herkesler iyidir inşallah. Doğuran oldu mu,
Aile hekimin yakınsa bence bi uğra.Kızlar yawruşumun gözü çapaklsnmış baya ne yapmalı çay anne sütü filan
Hadi bakalım duakarımız seninle. Ne güzel yazmışsın duygulandım doğrusu. Her ikiniz de sağlıkla çıkın ameliyattan bol bol süt diliyorum ve çokça mutlulukGünaydinn bugün bebisime kavusuyorum sezeryan olucam.ogleden sonra ... burda cok sık dahil olamasamda okumaya calistim vakit buldukca yazdim duygularimizi paylastik endislerimizi sevinclerimizi paylastik ... bebekler dogdu sevindik sanci cekenler varken biz de heycanlandik .. hastaliklar oldu üzüldük . Kisacasi burda hayati paylastik ... temmuz anneleri gormeden tanistigima cok memnun oldum ... sira bana geldi dualarinizi eksik etmeyin ... dogum hikayemi paylasicam ... srvgiylr kalın
Oy kıyamam. Kuzunu verim onun obur yanaklarından öperimmm.Gunaydın ayakta uyuyorum bugunsık sık uyandık arandık bu gece oglum obur mu ne
Tamam arkadaşım büyük keyifle3 çocuklu anne olarak seni sağ kolum ilan ediyorum kader arkadaşımgece minikler uyutmaz gündüz büyükler
Evet alabilir aile çalışma ve sosyal hizmetler tek sefere mahsus doğum yardımo yapıyor. İl müdürlüğüne eşi gidip başvuru yapabilir. İlk çocuk 300 tl 2. 400 3 ve sonrası 600 tlKızlar
Sigortalı çalışan anneler bi para yardımı alabiliyor mu bilen var mı?
Bi arkadaşim size sorma mı rica etti
Tabi kiEmziren anneler kahve tüketiyor musunuz? Kendime gelmek için ihtiyac duyuyorum bazen
Kızlar yawruşumun gözü çapaklsnmış baya ne yapmalı çay anne sütü filan
Günaydinn bugün bebisime kavusuyorum sezeryan olucam.ogleden sonra ... burda cok sık dahil olamasamda okumaya calistim vakit buldukca yazdim duygularimizi paylastik endislerimizi sevinclerimizi paylastik ... bebekler dogdu sevindik sanci cekenler varken biz de heycanlandik .. hastaliklar oldu üzüldük . Kisacasi burda hayati paylastik ... temmuz anneleri gormeden tanistigima cok memnun oldum ... sira bana geldi dualarinizi eksik etmeyin ... dogum hikayemi paylasicam ... srvgiylr kalın
Sağlıkla kavuşun canım..Günaydinn bugün bebisime kavusuyorum sezeryan olucam.ogleden sonra ... burda cok sık dahil olamasamda okumaya calistim vakit buldukca yazdim duygularimizi paylastik endislerimizi sevinclerimizi paylastik ... bebekler dogdu sevindik sanci cekenler varken biz de heycanlandik .. hastaliklar oldu üzüldük . Kisacasi burda hayati paylastik ... temmuz anneleri gormeden tanistigima cok memnun oldum ... sira bana geldi dualarinizi eksik etmeyin ... dogum hikayemi paylasicam ... srvgiylr kalın
İçiyorum canım ben günde 1 fincan Türk kahvesiEmziren anneler kahve tüketiyor musunuz? Kendime gelmek için ihtiyac duyuyorum bazen
Ben hamileliğimde de günlük bir kahve içiyordum ama kafeinsiz, diğer emzirme süreçlerimden farkettiğim birşey kahveyi abartırsan bebeğe de uykusuzluk yapıyor canım ona dikkat etEmziren anneler kahve tüketiyor musunuz? Kendime gelmek için ihtiyac duyuyorum bazen
İkizlerle yurt dışı yolunuz var demekOh maşallah sana arkadaşım, allah kolaylık versin. Eli öpülesi kadınsın, kocan d her iki taraf da görür bu fedakarlıklarını inşallah. Allay yavrularına sağlık versin.
Aile hekimin yakınsa bence bi uğra.
Hadi bakalım duakarımız seninle. Ne güzel yazmışsın duygulandım doğrusu. Her ikiniz de sağlıkla çıkın ameliyattan bol bol süt diliyorum ve çokça mutluluk
Oy kıyamam. Kuzunu verim onun obur yanaklarından öperimmm.
Tamam arkadaşım büyük keyiflebu ayın sonunda yurtdışı görev başvurumuz olacak. Bir gece ansızın gelebilirim Lal
Evet alabilir aile çalışma ve sosyal hizmetler tek sefere mahsus doğum yardımo yapıyor. İl müdürlüğüne eşi gidip başvuru yapabilir. İlk çocuk 300 tl 2. 400 3 ve sonrası 600 tl
Ay vallahi benim de tek kafama takılan çatlama olayı yaBen de aynı durumdayım, aslan olmasın yengeç olsun diyordum, ben aslan burcu, oğlum aslan burcu, bu da öyle olacak gibi daha durur. Her sorana 42 ye kadar yolu var diyorum. Nst, suyu, plesanta iyi ise beklenebilir. Sık doktor kontrolü şart. Bizim için ise hala kilo alıyor olacağız belki daha çok catlayacagiz napalim
Canim genelde cayla masaj oneriliyor oyle durumlardaKızlar yawruşumun gözü çapaklsnmış baya ne yapmalı çay anne sütü filan
Ben evetEmziren anneler kahve tüketiyor musunuz? Kendime gelmek için ihtiyac duyuyorum bazen
Silverette gümüş kapak inanılmaz işe yaradı bende deAllah kolaylık versin canım.3 gün falan baya fenaydı benimde şimdi iyi şükür.Gogus kalkanı ise yarıyor.Lanolin diye bi krem sürdüm o da işe yaradı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?