Ben de içiyorum 1 normal 1 kafeinsiz.. Doğumdan sonra da içmiştim. Hiç uykusuzluk sorunu olmadı oğlumda. Yine olmamasını umuyorum
Afiyet olsun hepimizee
Hem çay, hem Türk kahvesi hem nescafelerden canım isterse içiyorum ben. Gaz ve uykusuzluk etkisi olur mu diye netten de baktım. Hani nerdeyse 4 fincana kadar izin veriyor. Ben zaten bazen tüketiyorum. Bizi mutlu eden şey zarar etmez diyelim.
Kızlar ya benim sütüm azaldı oğlum doymuyor ağlıyor. Mama verince susup uyuyor yavrum. Bu hafta başladı eskiden emince iki saat uyuyordu. Şimdi çiyan ciyak ağlıyor yavrum aç. Üzüldüm ben de. Pompa ile sagdim. 10 dakikada 40 CC çıktı.
Günaydın kankiler. Bende bugün sağlık ocagindaydim yine. HPV imiş yaptıkları kanser taramasının adı. Ondan yaptırdım işte can veriyordum yine . Allah'tan 5 sene bı daha gerekmiyormus oğlanı da tarttim geldim haftada 400 gram ala ala gidiyoruz. Çok iyi dedi hemşire. Emzirdikten sonra göğüs sizlamasini sordum baya detaylı sordum. Her türlüsünü süt inmesine bağlıyor rahatladim. Bir de artık mamayı bırakıyorum göğüs yaralarım tamamen iyileştiği için artık acı yok çok şükür 24 saattir daha hiç vermedim hep emzirdim ona rağmen acimadi
Kızlar ya benim sütüm azaldı oğlum doymuyor ağlıyor. Mama verince susup uyuyor yavrum. Bu hafta başladı eskiden emince iki saat uyuyordu. Şimdi çiyan ciyak ağlıyor yavrum aç. Üzüldüm ben de. Pompa ile sagdim. 10 dakikada 40 CC çıktı.
işyerinden 16 haftalık rapor paranı toplu alıyosun
sgkdan 180 lira emzirme parası
devlettende 300 lira doğum parası
bide belediye doğum hediyesi veriyo hastane çıkış seti pişik kremi falan var içinde
Canım bunlar için başvuru yapılıyor mu bir yere? Bir de ziraat bankasına yatmıyor mu rapor parası? Ben sadece şirkete raporu verdim o kadar. Onlar hallediyor değil mi?
Ama oğlum o kadar sinirleniyor ki çocuk çekiyor çekiyor süt az geliyor çok çaba sarf ediyor süt gelsin diye. Valla pek uyuyamıyorum sanırım. Dün gece 3 saat uyumuşum. Sen nasıl yapiyorsun uyku işini canım.
Ben de bu hamileliğimde catlamadim diye seviniyordum oğlumdan kalan çatlaklar var ama bu gidişle kilosu önceki bebeğimin doğum kilosunu geçecek ve yeni çatlaklar başlayacaktır sağlıkla kavuşalım da napalim canları sağolsun..
Korkutmak gibi olmasın canimsular ama ben 9 ay kaymak gibi bitane çatlak olmadan gezdim. Normal doğumla bir çıktım. Göbek deligimin altı ve üstü baya çatlamış. Kızıma seni dogurana kadar göbeğim çatladı diyebilirim
Aşkitoşkom çalışamaz başladığı andan itibaren doğurduğun zaman arası ilk parça sonrasıda 16 haftaya ne zaman tamamlarsa işte 2 parça halinde rapor parası alcan tanımlıysa banka hesabın oraya tanımlı değilse pttye yatıyor süt parası içinbaşvuru yapılmış mı diye 170i ara sorgula bazen aramadan başvuru yapmıyo çakallar çocuk yardımı ödeneği için 144ü ara en yakın nereye başvuru yapabileceğini sor ona gitmen başvuru yapman gerekiyor mesela ben sosyal hizmetlere gidip başvuru yaptım
Herkes kuzum çalışan çalışmayan devletin verdiği ödenek neden aldırmasın ya az para mı 300 tl ki gider bu kadar fazlayken? Sen biraz toplayınca bebişin kimliğide çıktıysa bakan birine bırak yavruları 1 saate gidip gelirsin başvuru için 1 form dolduruyosun 5 dkkalık iş