- 1 Kasım 2018
- 1.939
- 3.209
- 53
- 32
Aaa benimde aynı öyle oldugazdan olabilir mişişkinlik ister istemez oluyor benimde öyleydi indi karnım yine
işte gaz şişkinlik canım bebişler henüz küçük inşallah 16. haftadan sonra belli olur portakal kadar olacaklar çünküAaa benimde aynı öyle oldu
6,7,8 haftalarımda bi karnım cıktı inanamadım hiç
9.haftada birden gitti balon gibi söndüm resmen
Bende niye böyle oldu acaba diye düşünüp duruyodum
Rabbim yardımcın olsun insallah duyulur haftayaDoktordan çıktım kızlar kalp atışı yok maalesef kese hafyatla uyumlu bebek 6 haftada dedi haftaya kadar bekleyip yine yoksa alacak bebeğimi kötüyüm Kızlar Alllah sizin bebeklerinize sağlık versin
İstanbulşehir neresı
Evet Asıl 18 ve 20. haftalarda yapılan testte tüm organ gelişimi netleşiyor.Canım çok üzüldüm özellikle ileriki haftalarda böyle bir sonuçla karşılaşmak çok yıkıcı olmuştur ama herşeyin hayırlısı demekten başka çare yok. İnşallah bu sefer sorunsuz atlatıp, bebişinisağlıkla kucağına alırsın. Benim de yaş 36 ikizlere hamileyim 13. Haftada fetal dna yaptıracağım ama demek ki o testle bitmiyor, ilk aşama olarak bakılıyor sadece o zaman, ben burdan bunu anlıyorum.
Merhaba bende gec duydum 7+6 da inşallah duyarsınızDoktordan çıktım kızlar kalp atışı yok maalesef kese hafyatla uyumlu bebek 6 haftada dedi haftaya kadar bekleyip yine yoksa alacak bebeğimi kötüyüm Kızlar Alllah sizin bebeklerinize sağlık versin
Çok üzüldüm peki önceden kalp atışı var mıydıDoktordan çıktım kızlar kalp atışı yok maalesef kese hafyatla uyumlu bebek 6 haftada dedi haftaya kadar bekleyip yine yoksa alacak bebeğimi kötüyüm Kızlar Alllah sizin bebeklerinize sağlık versin
85-86 tl gibi birşeydi, emekli sağlığı sosyal güvencem de.
İyi bakalım. Sağlıklı doğumlar olsun.
Aynen bende oyleydimAaa benimde aynı öyle oldu
6,7,8 haftalarımda bi karnım cıktı inanamadım hiç
9.haftada birden gitti balon gibi söndüm resmen
Bende niye böyle oldu acaba diye düşünüp duruyodum
Umarım haftaya herşey yolunda olurDoktordan çıktım kızlar kalp atışı yok maalesef kese hafyatla uyumlu bebek 6 haftada dedi haftaya kadar bekleyip yine yoksa alacak bebeğimi kötüyüm Kızlar Alllah sizin bebeklerinize sağlık versin
Yoktu bugüne gel dedi ama kalp atışı görünmüyorÇok üzüldüm peki önceden kalp atışı var mıydı
İnşallah haftaya hayırlı bir haber alırsınYoktu bugüne gel dedi ama kalp atışı görünmüyor
Kahve rengi lekenmem vardı kızlar geçti ama leke felan yok sata göre 7+2 yim kese normal bebek 6 haftalık görünüyor dedi kalp atşı hareketi görmedi duymayı bırakın haftaya kadar bekleyelim dedi inşşah canlanır ama benimde umudum kalmadı
Sağol canımzor bı durum canım allah yardımcın olsun ne deyım aynı şeyı kaç kez yaşadım ben
Ben hamile oldugumu ogrendeigimde sacimi kestiricem demistim. Ilk ogrendigim gun gittim kestirdim. Eğer sac kestirince omru kisaliyirsa kas biyik da aldirmayin. Agda da yaptirmayin. Bi tek kafa derisindekiler mi kil.Teşekkür ederim yanıt içinAma saçımı kestirmek için çok heveslenmiştim
cok uzuldm yangecmıs olsun ınsAllah bıdahakınde duyarsınız bı sorun yoktur yaa gercekten ck uzuldm tek doktorla kalmayın nolur baska doktora da gıdın, ayrıca Allah korusun kalbı durmussa sızı zehırleme durumu da var yavrucugun bunların hepsını gorusun doktorla gercekten ck uzuldm daha evvel kalp atısı duymusmuydunuzDoktordan çıktım kızlar kalp atışı yok maalesef kese hafyatla uyumlu bebek 6 haftada dedi haftaya kadar bekleyip yine yoksa alacak bebeğimi kötüyüm Kızlar Alllah sizin bebeklerinize sağlık versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?