Yarın kontrolüm var içimde hep vesveseler var Allahtan midem bulanıyor ona seviniyorum inşallah hepimiz hayırlı sağlıklı bir gebelik geçiririz. Bana dua ederseniz Şevinirim
Yarın kontrolüm var içimde hep vesveseler var Allahtan midem bulanıyor ona seviniyorum inşallah hepimiz hayırlı sağlıklı bir gebelik geçiririz. Bana dua ederseniz Şevinirim
Toz zencefil mi taze zencefil mi kullanıyorsunuz? Sadece taze zencefille denemiştim faydası olmamıştı, toz zencefilin bi zararı var mı yok mu bilmediğim için hiç denemedim. Limon bi nebze de olsa içiriyor ama 1 gün iyi 3 gün fena halde geçip gidiyor bakalım ne zaman geçecek. 10. haftam bitiyor bugün, innnşşşallah biter bulantılarımız
Taze zencefil kullanıyorum,evet bulantıma etki etmedi ama en azından su içeyim diye öyle yapıyorum,birde bir iki gün boğazım acıdı onu içtiğim için mi bilmem ilerlemeden toparladım. 10+2yim bende her daim bulanıyor ama kusmuyorum ama hayat kalitesi sıfır
Arkadaş demiş ki saglik ocağındaki doktor ilaç kullanamazsın. Ben de dedim ki en iyisini kendi doktorun bilir. Zoferde de sakıncalı olduğu yazıyor ama sonuçta doktor kullanabilirsin diyor. Doğrusunu da doktor bilir zaten. Yanı seninle aynı şeyi savunuyoruz
Kahve rengi lekenmem vardı kızlar geçti ama leke felan yok sata göre 7+2 yim kese normal bebek 6 haftalık görünüyor dedi kalp atşı hareketi görmedi duymayı bırakın haftaya kadar bekleyelim dedi inşşah canlanır ama benimde umudum kalmadı
Kesinlikle alakası yok batıl inanç.Ogluma hamile iken kestirmistim saçımı.Allaha şükür 4 yaşına girecek yakında.Allahım uzuuunnn sağlıklı ömür versin tüm yavrularla beraber benim kuzularıma da.
Kızlar bi kaç gündür karnım çok kaşınıyor. Hafif göbeğim çıktı zaten. Hindistan cevizi yağını sürmeye başladım duştan çıktıkça. Kaşınan yeri kaşıdıkça çatlarmış diye duydum erkenden çatlamam herhalde dimi bu kadar erken kaşınmak çok garip geliyor bana
Canım karından mı bakınca görülmedi? Benimde karnımdan görünmüyor. Rahmim çok yatık arkaya doğru hatta doktor rahmimi bile göremedi ultrasondan. Vajinal baktı öyle gördük anca. Oğlumda da 8 haftalıkken karnımdan görebilmiştik. Belki seninde rahim yatıklığı vardır.
Ankara Sincan etimesgut civarı özel hastane Dr önerisi olan varsada ricaa etsem yazabilir mi? Allah hepimize sağlıkla hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Kızlar bi kaç gündür karnım çok kaşınıyor. Hafif göbeğim çıktı zaten. Hindistan cevizi yağını sürmeye başladım duştan çıktıkça. Kaşınan yeri kaşıdıkça çatlarmış diye duydum erkenden çatlamam herhalde dimi bu kadar erken kaşınmak çok garip geliyor bana
Merhabalar kizlar bende yebi ogrendim hamileligimi. 1524 degerim. Doktora henuz gitmedim. Face kullanan var mi? 2019 temmuz anneleri grubu kuruldu mu? Sadece temmuz olarak ?? Konusmak.tanismak.icin
Merhaba kizlar bu kese bebek kalp atisi vs ne zaman baslar benim ablam hamile beta hcg degeri 1000 cikmisti 4 gun once bugun doktora gitti kese gozukuyor ama bebek kucuk oldugu icin gorukmemis ama adeti gecikeli 1 ay oluyor sizce bir sorun mu var yoksa gec dollenmemi
Merhaba kizlar bu kese bebek kalp atisi vs ne zaman baslar benim ablam hamile beta hcg degeri 1000 cikmisti 4 gun once bugun doktora gitti kese gozukuyor ama bebek kucuk oldugu icin gorukmemis ama adeti gecikeli 1 ay oluyor sizce bir sorun mu var yoksa gec dollenmemi