Bende hamileligi hic boyle hayal etmemistim valla yaaaa filmlerdeki hamileler ne guzel geçiriyor hamileliginiHahaha ben hic bilmiyodum boyle cetrefilli oldugunu, ben zannediyodum hem hamile olucam hem gunluk hayatima devam edicem falan:)
Burda Rennie reçetesiz alınabilen bi ilaç olduğu için dün eczaneden kendim almak istedim ama daha önce doktora da sormuştum, hiç bir sakıncası yok kullanabilirsin demişti. Eczanede çalışan bana Rennie yi vermedi.icinde nane yağı var buda bebegin solunum sıkıntılarıyla doğmasına sebep oluyor dedi... bu zaman kadar hiç duymamıştım.nane yağı bebegin solunum yetmezliğine sebep oluyormuş.arastiracagim doğruluk payı nekadar bilmiyorum ama size de söylemek istedim.Bana doktor şurup olanını verdi her zaman degil de ihtiyac hissettigimde alıyorum
Valla bende öyle zannediyordum meğer zormuş hamilelik:)Hahaha ben hic bilmiyodum boyle cetrefilli oldugunu, ben zannediyodum hem hamile olucam hem gunluk hayatima devam edicem falan:)
Merhaba ben de alerjik rinitim var öksürük Yok ama hapşırma var sürekli ev akarlarına karşı benim de. Gebe kalmadan önce kullandığım ilaçlar vardı ama sonrasında da gebelikte kullanılabilecek alerji ilaçları var nazal bir sprey var cok zorda kalırsan kullan deri bana doktorum. Astım durumunu bilmem ama iyi bi alerji uzmanına sorun benceArkadaşlar çok kötü bişey oldu nolur fikri olan varsa paylaşsın. Bende kronik alerjik astım vardı toz akarina. Çok şiddetli öksürük başladı. Sağlık ocağına gittim hemen evimin yanında diye doktor kesinlikle anne hayatı tehlikeye girmeden alerji hapı alamazsın dedi. Bunun buhar haricinde başka bir yolunu bilen var mı ? Öksürük şiddetlenince kanamalara falan da yol acabiliyormus.
Benim de enerjim sıfır oyle kalakaliyorum durdugum yerde, bir an önce bitsin de su bulantılar hamileligin tadını çıkaralım ins.Ya kızlar sizin bulantılar nasıl benim sanki midem bosmus böyle sizliyormus gibi afedersiniz ö desem kusucam gibi bıkkınlık geldi sımdıden cok halsızım enerjım sıfır..Bazen sanki boyle baygınlık gelecek gibi oluyor psikolojik mi fiziksel mi anlamadım
Hamilelikten öncede varmıydı canım.bendede hapşırma oluyordu ama son bir kaç haftadır aşırı fazlalaştı, yani günde en az 20 - 25 kere hapşırıyorum. Sanki grip gibi.burun boğaz doktoruna gitmiştim.alerji testleri yaptı bende ama hiçbirşeye alerjik çıkmadı.Merhaba ben de alerjik rinitim var öksürük Yok ama hapşırma var sürekli ev akarlarına karşı benim de. Gebe kalmadan önce kullandığım ilaçlar vardı ama sonrasında da gebelikte kullanılabilecek alerji ilaçları var nazal bir sprey var cok zorda kalırsan kullan deri bana doktorum. Astım durumunu bilmem ama iyi bi alerji uzmanına sorun bence
Arkadaşım rennie sisesiyle yasiyordu hamilelik öncesi de sonrasında da bi zararı olmadı. Şimdi elimdekinin etkin ve yardimci maddelerine baktim nane aroması varmis icinde ama nane yagi yok. Fark eder mi bilmiyorum.Burda Rennie reçetesiz alınabilen bi ilaç olduğu için dün eczaneden kendim almak istedim ama daha önce doktora da sormuştum, hiç bir sakıncası yok kullanabilirsin demişti. Eczanede çalışan bana Rennie yi vermedi.icinde nane yağı var buda bebegin solunum sıkıntılarıyla doğmasına sebep oluyor dedi... bu zaman kadar hiç duymamıştım.nane yağı bebegin solunum yetmezliğine sebep oluyormuş.arastiracagim doğruluk payı nekadar bilmiyorum ama size de söylemek istedim.
Bende de oyle bir sıkıntı var birde üzerine nezle olunca 2 gündür gece burun bantlarindan kullaniyorum rahat nefes alayim sıkıntı olmasin diye. Baya farkettigini düşünüyorum.Kızlar ya bende de burun tıkanıklığı var geçmek bilmedi nette okudum burun tıkanıklığı 2. Ay başlayıp doğurdukdan 2 hafta sonra geçiyormuş bazı gebeliklerde.umarım sürekli olmaz ya nefes almak istiyorum rahat konuşmak istiyorum gayri:)
mide yanma sorunu hamılelikte degılde bn de normal zamanda ck olurdu canım stresten, en ıyı gelen ılık süt inan ck ıyı gelıyo ama ne soguk ne sıcak olcak sıfa nıyetıne ınsAllahKızlar aranızda Reni kullanan var mi, miğde yanması için?
Bende vikis sürüyorum birde tuzlu ve karbonatlı su çekiyorum burnumaBende de oyle bir sıkıntı var birde üzerine nezle olunca 2 gündür gece burun bantlarindan kullaniyorum rahat nefes alayim sıkıntı olmasin diye. Baya farkettigini düşünüyorum.
Canim ben de bugun daha iyiyim hava gunesli de dedigin gbi bugun ilk defa kayinvalidemlere gidicem oturmaya. Yani bence cik ama zorlama kendini. Yani oglunu kucagina alma, pesinden kosturma. Sakin sakin gidin havan da degisir iyi olur:)
Ya kızlar sizin bulantılar nasıl benim sanki midem bosmus böyle sizliyormus gibi afedersiniz ö desem kusucam gibi bıkkınlık geldi sımdıden cok halsızım enerjım sıfır..Bazen sanki boyle baygınlık gelecek gibi oluyor psikolojik mi fiziksel mi anlamadım
Bende kesinlikle emin değilim canım ama dediğim gibi dün eczacı baya bi anlattı, bebek dogumda solunum yetmezligj cekiyor diye.bana ilacı vermek istemedi. Bende korktum açıkçası almak istemedim..Arkadaşım rennie sisesiyle yasiyordu hamilelik öncesi de sonrasında da bi zararı olmadı. Şimdi elimdekinin etkin ve yardimci maddelerine baktim nane aroması varmis icinde ama nane yagi yok. Fark eder mi bilmiyorum.
Bende ayni durumdayim 1 kilo vermişim ama göbek hafif cikti yine de yüzüğüm düşüyor elimden artik. Gobek buyuyor bn kuculuyom. Midem cok fena sürekli bir derin nefes alip sakinlestirmem gerekiyor. Bakalım bugün komşuya gidicez ev gezmesi umarım orada da fenalasmamBende kesinlikle emin değilim canım ama dediğim gibi dün eczacı baya bi anlattı, bebek dogumda solunum yetmezligj cekiyor diye.bana ilacı vermek istemedi. Bende korktum açıkçası almak istemedim..
11. Haftanın ortasındayım ama hala gram kilo almadim.aksine toplam 3 kilo verdim.ne yesem miğde yanıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?