- 11 Aralık 2018
- 66
- 104
- 8
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çoook teşekkür ederim Allah razı olsun sanada büyük geçmiş olsunMerhaba,
Yeni hastalıktan kurtulmuş biri olarak doktorumun tavsiyelerini söyleyeyim. Ihlamuru sallama olarak değil direk kendisini maksimum 3 dk bekletip içebiliyoruz, çok kaynamayacak. ayrıca devamlı ballı limonlu ılık su için ve mutlaka gargara yapın. Bol bol da dinlenin. Çok geçmiş olsun
bende tiroid ilacı kullanıyorum başlarda bağırsaklarda sıkıntı bende de yaptı diğerleri için bişi diyemem ama bağırsak sorunu ilaca bünyem alışınca geçti... ilacı kullanmazsan tiroidin bebeğe zararı var kızımda da çıkmıştı bende bu hamileliğimde de çıktı maalesef...Merhaba kızlar kan testinde tsh troit hormonun 3.42 yüksek olduğunu söyledi doktorum dahiliyeye yönlendirdi ilaç yazdı gün asiri içiyorum yan etki yaptı bağırsakların bozuldu ağzımda kuruma oluyor ilacı aldıktan 2 3 saat sonrada titreme ve uyku hali oluyor normal mi kullananlar varmı aranızda napmaliyim doktor 1 ay kullan gel dedi bir yandanda bebeğine zararı olurmu diye korkuyorum fikir verirseniz sevinirim
Amaaa niyeeee ben de yengecim cok memnunum yaaaBen hep çocuğum olursa yengeç olmasın diyodum bende haziran doğumluyum doğum günüme denk gelirse sasirmam
Günaydın kızlar. Boğaz yanmasının sebebi oldu Grip oldum. Başım ağrıyo burnum kulağım akıyo. Tecrübeli anneler ne yapmam lazım günde 1-2 fincan ıhlamur içebiliyoruz onu biliyorum.
kim ban yedi ki tartışma çıkmadı hatta @Yademim e hak verdik hepimizin hayvanı olduğunu halde kız korkuyo sevmemek değil o bambaşka bişey kimse ters bişey söylemedi ki
Yok ya dediğin gibi hep alttan al sessiz ol içine at karşındakinin lafını vereme falan yok yani hiç iyi degilAmaaa niyeeee ben de yengecim cok memnunum yaaaama şey merhametli olacam diye cok ezildim o acıdan kendını üzdürmesin diye ikizler mi olsa ne
![]()
Zencefil bal ıhlamur bal taze zencefil karıştırıp yutabilirsin geçmiş olsunGünaydın kızlar. Boğaz yanmasının sebebi oldu Grip oldum. Başım ağrıyo burnum kulağım akıyo. Tecrübeli anneler ne yapmam lazım günde 1-2 fincan ıhlamur içebiliyoruz onu biliyorum.
teşekkür ederimZencefil bal ıhlamur bal taze zencefil karıştırıp yutabilirsin geçmiş olsun
yapıyorum canım limona yapıştım nişallah çabuk atlatırımsıcak tuket cok cok meyve falan ye c vıtamını
şeyden patlak vermiş biri demiş ki evlat olarak görüyosanız neden çocuk yapıyosunuzAy beyaz kopekle gri kedi ikisinede bayildim cok tatlilar.Hayvanlar konusunda tartismak cok gereksiz gercektrn hem birbirinizin enerjisini almak hemde vaktinizden almak bosu bosuna geriliyosuniz jic gerek yok.Cunku hayvan besleyenle beslemeyen asla bir dusunemiyor.Ben mesela besleyip kendi evladi gibi gorenleri eskiden biraz yadirgardim disarida ac insanlar var derdim ama insan kendi beslemeden alismadan asla anlamiyormus.Bigun annem bi kedi buldu eve getirdi bahceli evdeydik sonra apartmana tasindik ee kedi nolcak dedik basta balkonda bakariz derken eve girmeye basladi babam istemem diyodu ama bikac kez kaybolunca hepimizden cok o uzuldu aradi etti.omru kisa oldu bi ishal oldu öldü malesef ama tamda cok alismistik beraber uyuyoduk o derece ki bende cok yadirgardim.olunce kac ay hepimiz agladik resmen.yani diyecegim o kisi bu konuda gerilmek anlamsiz fikirler degisebiliyo yasanilanlarla.bizim karsimiza cikti olaylar bu sekilde gelisti simdi tekrar almak istiyorum sokaktan
yapıyorum canım limona yapıştım nişallah çabuk atlatırım
canım bende çok duşa girebilen bi insan değilim sinüzitim var boyun fıtığı başlangıcım var ıslak saçla asla yatamam dolaşamam hafta 2-3 yıkanıyorum zaten kış bide ilişki yasak o konudada rahatızinsallah şimdi ben size bişi dicem gulmeyın :)
valla ben hamıleyken grıbe öksuruge bı yakalanırsam kesınlıkle geçmıyo o yuzden sık sık banyo yapmaktan korkuyorum vucudumu yıkıyorum sacımı bıraz kirlenınce allahtan kapalıyım da dısarda anlaşılmıyo :)

geçmiş olsun canım bende yakın zamanda bir nezle atlattım. pastil almak istedim eczacı vermedi sadece okyanus suyu aldım günde 4 defa onu kullandım. onunla geçirmeye çalış dedi. doktorda sadece onu söyledi. tarçın çubuğu demledim onu da sevdim. faydası da çokmuş bilgin olsun. Allah şifa versin.Günaydın kızlar. Boğaz yanmasının sebebi oldu Grip oldum. Başım ağrıyo burnum kulağım akıyo. Tecrübeli anneler ne yapmam lazım günde 1-2 fincan ıhlamur içebiliyoruz onu biliyorum.