Oy maşallah , benimde cumartesi kontrolüm var ,çok merak ediyorum nasıl olmuş dayeMerhaba anneler nasılsınız biz bugün doktora gittik 10 hafta 4 günlük çıktık her şey normal mis baya buyumus görmeyeli ufaklık iki hafta sonra tekrar gidecez inşallah ense kalınlığı ikili test için
Fotoğraf atar mısın canım :)Merhaba anneler nasılsınız biz bugün doktora gittik 10 hafta 4 günlük çıktık her şey normal mis baya buyumus görmeyeli ufaklık iki hafta sonra tekrar gidecez inşallah ense kalınlığı ikili test için
Tam net çıkmamış ama attım canimFotoğraf atar mısın canım :)
maşallah bebişine seninle aynıyız :)
Perşembe gidecem cnm bana ilacı mutlaka düzenli kullan dedi. Kese etrafında kanama düşük riski sayılıyor bu yüzden progestan da önleyici, iğne falan mı verdi progestan yerine? Onu da vermediyse bence başka bir Dr. A daha görün
Tesekkur ederim canım 3 haftadır görmüyordum bulantı pek olmayınca ister istemez korkuyordum şükür herşey iyi çıktı darısı sana canım guzel haberlerini bekliyoruzmaşallah bebişine seninle aynıyız :)
yarın bende gidicem dayanamicam sanırım
inşallah canım özele gidiyorum ben kontrol günüm yarın doluyor geçen hafta gitmiştim de fırsatım varken bi görsem mi diyodum seni görünce gaza geldimTesekkur ederim canım 3 haftadır görmüyordum bulantı pek olmayınca ister istemez korkuyordum şükür herşey iyi çıktı darısı sana canım guzel haberlerini bekliyoruz
aynen nefis malesef bi kaç taneden bişey olmaz canım yapıcak bişey yok
Evet canım burda bütün meyveler var yaz kış meyveleri hepsi var bende almanyadayim.ama bi tek benim istediğim yok oda zaten türk meyvesi sanırım hiç alman marketlerinde görmedim bi türk marketlerinde oluyor.
Canım Dr kese etrafında kanama olduğunu söylemisti.Ama benim normal kanamam hiç olmadı Allaha şükür.Yarin gideceğim başka bi dr.Insallah kanama alanı yok olmuştur.Canım senin kanaman devam mı? Doktora kontrole gittin mi 2. Kez
En son ne Zaman ölctürmüştünüz bir de en son ölcumde kaxtı ben de gideyim bu aralar yaaTsh için soran arkadas vardi ismini bulamadim içmezsen eger düşük yada bebekte zeka geriligi boy kisaliga kadar ciddi sorunlara yol acar troid bende dün kan verdim 150 mg icmeme ragman 7.44 cikmis yarin doktor randevusu var sanirim dozu yine artacak
En son ne Zaman ölctürmüştünüz bir de en son ölcumde kaxtı ben de gideyim bu aralar yaa
Teşekkür ederim toplamda kaç kez kullandınız ve ne sıklıklaBen kullaniyorum
Ilk gebeligimde de kullandim
Yogun kanamam oldu o yuzden kullaniyorum
Teşekkür ederim kanamanız var mı pekiDoguma kadar kullanicam cnm erken dogum riskim var buyuzde progestan fitil ve proluton depot ikisini
yaaa çok üzüldüm gerçektenHepinize Elveda arkadaşlar. .dün 9+5 de minigimin kalbi durmuş. .ilk gebeligimdi
Asilamaydi...
Ve hayatımda çocuk nedir ,doğum nedir bilmeden KÜRTAJoldum.
Duygularim yok oldu..inş miniginizi kucaginiza hyirlisiyla alirsiniz
Artık hayat nasıl devam eder bilmiyorum...çok ağladım ama dönüşü yok .bebeğim çoktan gitmiş. .; (
artık ismimi de liseden silersiniz. .benim imtihanim bebekle sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?