2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
sorgulamıyorum gerçekten yanlış anlama yani kimin kaç tane hangi aralıklarla bebek yaptığı anne babadan başka kimseyi ilgilendirmez sadece o gücü kuvveti kendimde bulamıyorum hem çalışıyorum hem gebeliğim zor geçiyo belkide ondan bilmiyorum ama gözüm yemiyo yani
yarım gün çalışma yönetmeliği hastane memurlarına var eminim kuzenim memur ve özel çalışanlara var diye biliyorum sizin durum farklı mı bilmiyorum ama öyle bi yasa var şuanda çocuğun okula başlayana kadar yarım maaş yarım zamanlı yarım sigortalı çalışabiliyorsun

Hahaha yok canim hak veriyorum sana, cocuk yetistirmenin nasil bisi oldugunu tam bilmedigimiz icin daha da cok korkuyoruz ama Allah yardimcimiz olacaktir. Kolay olacagini hic dusunmuyorum ama zaman gectikce “iyi ki” diyecegimizi de biliyorum. Dedigin gibi ins cok cok zorlanmadan atlatiriz en kritik donemleri :)))

aman boşver dünyaya gelen el ayak oluyo 2 günde nasıl büyüyolar belli değil zor olur elbette ama biter gider sonuçta bizde çocuk yaparken tek olucak kesin diye yapmadık ki ikiz hatta üçüz olabilirdi Rabbim vermiş kolaylığınıda verir inşallah canım

Yok estağfurullah kendi durumumu açıkladım sadece artilar eksilerden fazla olunca bir de mesele evlat olunca bu yola girdik Allah utandırmasın biz de henüz yok o yönetmelik sağlık calisanlarina baya bir duzenleme var bu ara bizde de cıkacak diyorlar bakalım ins.

Annemlerin sitede bi kadın var
Bi tane ikiz olmak üzere en büyük 7 yaşında olmak üzere 4 çocuğu var
Arka arkaya sahip olmuşlar. Yardımcısı var ve sosyal hayatından da asla geri kalmıyor. Kendisi de azimli ama sadece yardımcıya yaslamamış kendini
Ona baktıkça kadının yapamayacağı şey yok diyorum

inşallah çıkarda rahat edersin en azından biraz büyümüş olurlar tam zamanlı işe girdiğinde Allahım herkesin yardımcısı olsun

benim arkadaşmın 2.5 ve 1.5 yaşında iki çocuğu var bazıları tek çocuğu aşıya alıp götüremez kız yemin ederim dünyayı geziyo istanbul gibi bi yerden otobüsle bi ucundan bi ucuna gidiyo avmler marketler pazarlar ve yardım edeni de yok yani Rabbim gücünü veriyor.

Aynen oyle biraz da rahat olmak lazim, benim hayalim de sosyal hayatima da devam edebilmek. Biz ne kadar mutlu, bebisler o kadar mutlu.. allah saglik sorunu vermesin yeter

Hakkınızda hayırlısı olsun ins. Çok üzüldüm. biran once diger bebeğiniz gelir size Ins.

Ben bazen yanlışlıkla uyandığımda yüzüstü bile buluyorum kendimi...bana dr. Um 24. Haftaya kadar birsey olmayacağını söylemişti oğlumda
Sonrada zaten reflu başladığı icin bende hep 2 3 yastıkla hafif dik pozisyonda yatmıştım doğuma kadar

Mrb kizlar
Simdiden catlaklar icin krem veya yag kullanmaya basladinizmi. Kullaniyorsaniz neler kullaniyorsunuz.
Ben tatli badem yagi ile basladim 2 gundur ama krem de aliam sanirim sabah aksam donusumlu surerim diye dusundum ne onerirsiniz krem olarak

En iyisi kakao yağı diye okudum ben internette. Bende yüzde yüz organik kakao yağı kullanıyorum. Zaten karnım gerilmeye kasinmaya başladı . Şimdiden kullanmak gerekiyormuş.

Şuan 26 aylık yerinde durmayan bir oğlum var. Normalde 2. Yi 3 4 yaşına gelince istiyorduk. Üstelik akademisyenim farkli ilde de görevli gittiğim oluyor. Hayat hikayemi anlatsam ama 2. Korunsakta gelmeye karar vermiş. Başımızın üstüne zaten çokta bekleyecek yaşım yoktu 34 yaşındayım. Ama allah öyle bir güç veriyor ki bazen bende nasıl yetisebildigime inanamıyorum. Ama bir gulucugu omre bedel tum yorgunlugunuzu unutturuyor. Evet yine ilk 2 yıl özellikle çok yorulacagim ama sonrası iki kardeş iki arkadaş gibi büyüyecekler birbirine destek olacaklar ins. Benim kardeşimle aramda 10 yaş var ve o benim kardeşim değil de evlâdım gibi ama az yas farkı olsa daha farklı olurdu diye düşünüyorum. Şu hayatta hakikaten annelerin yapamayacağı birsey yok o kadar gucluyuz ki...

En iyisi kakao yağı diye okudum ben internette. Bende yüzde yüz organik kakao yağı kullanıyorum. Zaten karnım gerilmeye kasinmaya başladı . Şimdiden kullanmak gerekiyormuş.

Eczanelerde satiliyormu yoksa aktarmi olmali bende bir bakayim kakao yagida okumustum evet iyi diyenler var

Arkadaslar ya bazen valla yazasim gelmiyo buraya.herkes birilerine ders verme cabasinda.ben neden suana kadar kimseyi yanlis anlamadim kelimelerinden olumsuz bi anlam cikarmadim acaba? Bazi arkadaslar kelimelere takilip ders vermeye calisiyo ya yapmayin birakin guzel guzel yazisalim birbirmize bilgi verelim yada rahatlatalim.Sozum kisisel degil genel

Çok çok haklısın gerçekten eşim geçen gün evi süpürdü ve dediki sen işten gelir gelmez nasıl yemek yapıp ütü yapıp evi topluyosun kadın nasıl bi varlık nasıl bir canlı . Annemde çalışıyo biz 4 kardeşiz en küçüğümüz süpriz yaptı tam aramızda 17 yaş var şuan 8 yaşında bir bıdık ilk annelik tecrübemi onla yaşamış olabilirim bi nebze gaz nasıl çıkarılır ağlayan bebek nasıl susturulur nasıl yıkanır nasıl uyutur pratikte hepsi tamam. Ama sonuçta tek başıma büyütmedim kız kardeşim vardı annem vardı babaannem vardı çalışıyorum zor bi işim var 1 gün bile gitmemezlik yapamıyorum ofiste alternatifim yok gebeliğimde zor geçiyor bulantılar uyku halleri bayılma halleri hepsini yaşıyorum. Bi çocuğum olsaydı birde bunları yaşasaydım 2. hamile olup nasıl baş ederdim bilmiyorum. Allah güç kuvvet versin annelere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…